Legg til datoer

Altes Museum

Altes Museum

Altes Museum: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Berlin: Sightseeingcruise fra Berlin sentralstasjon

1. Berlin: Sightseeingcruise fra Berlin sentralstasjon

Utforsk Berlin fra vannet under et fantastisk sightseeingcruise. Start cruiset ved Moltke Bridge/Main Station Pier og sett av gårde for å se noen av Berlins viktigste severdigheter fra vannet. Beundre hvordan store deler av den gamle og nye arkitekturen i byen ble bygget vendt mot vannet mens du cruiser langs elvebredden Spree. Føl deg som en ekte insider når du blir kjent med Berlin fra øverste dekk på panoramaskipene. Under turen kan du gå forbi en rekke severdigheter, inkludert Nicholas' Quarter, TV-tårnet, Berlin-katedralen, det gamle nasjonalgalleriet, det nye og gamle museet, Pergamonmuseet, Bode-museet, Tårepalasset, Friedrichstraße stasjon, pressen og Informasjonsbyrået til den føderale regjeringen, ARD Capital Television Studio, Riksdagsbygningen, Paul-Löbe-huset, Marie-Elisabeth-Lüders-huset, Moltke-broen, den sveitsiske ambassaden, det tyske kanselliet og verdenskulturhuset.

Museumsøya i Berlin: Museumsinsel+Panorama All Exhibition

2. Museumsøya i Berlin: Museumsinsel+Panorama All Exhibition

Museum Island Ticket/Museumsinsel-Billett er gyldig i én dag i alle husene på Museumsøya (Altes Museum, Neues Museum, Bodemuseum, Das Panorama, Alte Nationalgalerie). Fra 24.10. gjester med denne billetten trenger ikke en tidsluke-billett i museene (påkrevd for Neues Museum, Panorama, Altes Nationalagalerie). Unntak: spesialutstilling Sesessions (her gjenstår tidsvindusbilletten). Ved å besøke dem alle kan du lære om gammel gresk og romersk kultur, historie, egyptiske skatter og kunst fra forskjellige perioder. Hvis du vil se egyptisk og nubisk kunst, ta turen til Neues Museum, som er mest kjent for den berømte bysten av Nefertiti. Bode-museet tilbyr skulpturer datert fra middelalderen frem til tidlig renessanse og en samling av gjenstander fra bysantinsk kunst. Hvis du ønsker å se antikk gresk og romersk dekorativ kunst, bør du besøke Altes Museum som inneholder en permanent samling av antikke greske og romerske vaser og statuer. Fra utsiden regnes den for å være en av Berlins mest imponerende nyklassisistiske bygninger.

Berlin WelcomeCard: Museumsinsel og offentlig transport

3. Berlin WelcomeCard: Museumsinsel og offentlig transport

Med Berlin WelcomeCard Museum Island kan du se mer av Berlin for mindre. Dette er billetten din til hovedattraksjonene i den tyske hovedstaden med mange turisthøydepunkter, inkludert sightseeingturer, attraksjoner, teatre, restauranter og mer, og tilbyr rabatter på opptil 50 %. En gratis guidebok er også inkludert, som hjelper deg med å få mest mulig ut av oppholdet med turforslag og nyttige innsidetips. Velg gratis transport innenfor sone A og B (Berlin) eller A, B og C (som dekker Berlin og Potsdam) når du velger Berlin WelcomeCard Museum Island-alternativet. Berlins museumsøy ligger i sentrum av byen på en øy i Spree-elven, og har et kompleks av 5 internasjonalt anerkjente museer: Pergamonmuseet - Das Panorama, det gamle museet, det nye museet, det gamle nasjonalgalleriet og Bode-museet. Sammen danner de et verdensberømt og unikt arkitektonisk ensemble, som ble erklært på UNESCOs verdensarvliste i 1999. Med denne billetten vil du ha gratis tilgang til dem alle (ett besøk per dag per museum). Se de antikke samlingene til Berlins statsmuseer på det gamle museet og gå tilbake til det gamle Egypt på det nye museet. Bode-museet huser bysantinsk kunst og orientalske skulpturer, mens du på Pergamonmuseet kan se praktfulle eksempler på islamsk kunst.

Berlin: Inngangsbillett til Altes Museum

4. Berlin: Inngangsbillett til Altes Museum

Besøk Altes Museum og se en av de viktigste nyklassisistiske bygningene i Tyskland. La deg fortrylle av søylene, den brede vestibylen og portikoen. Beundre veggmaleriene til rotunden, som ble modellert etter Pantheon i Roma. Beundre den antikke samlingen med sin permanente utstilling om kunsten og kulturen til grekerne, etruskerne og romerne. Se skulpturer som Berlin-gudinnen samt gull- og sølvsmykker under det himmelblå taket i skattekammeret. Du vil også oppdage myntsamlingen med mer enn 1300 gjenstander fra antikken. Se de første gull- og sølvlegeringsmyntene så vel som de fra kriseårene til Romerriket.

Berlin: Hop-on Hop-off dagstur med dobbeltdekkerbuss

5. Berlin: Hop-on Hop-off dagstur med dobbeltdekkerbuss

Oppdag severdighetene av Berlin og opplev byen. Velg de seveerdighetene du ønsker å se og hopp av ved nærmeste stopp. Du har muligheten til å hoppe av og på bussen ved 20 holdeplasser. Se Brandenburger Tor, Riksdagen eller Kurfürstendamm, alt i ditt eget tempo. Bussene går hvert 25. minutt, slik at du kan ta en rundtur når du måtte ønske det. Se følgende severdigheter: 1. U Kurfürstendamm / Kranzler: Café Kranzler 2. Kurfürstendamm: Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche 3. KaDeWe / Wittenbergplatz 4. Lützowplatz 5. Kulturforum: Gemäldegalerie, Berliner Philharmonie, Kunstgewerbemuseum (Museet for dekorativ kunst), St. Matthäus-Kirche 6. Potsdamer Platz: Sony Sentrum, Berlin statsbibliotek, Transport til PanoramaPunkt 7. Martin-Gropius-Bau: Berlin Abgeordnetenhaus, Bundesrat 8. Checkpoint Charlie: Museum Haus ved Checkpoint Charlie 9. Gendarmenmarkt 10. Bebelplatz / Berlin statsopera 11. Rotes Rathaus / TV-tårnet / Alex: Käthe Kollwitz-museet 12. Karl-Liebknecht-Str.: Sealife 13. Berlin katedral / Lustgarten: Altes Museum 14. Unter den Linden / Universitet: Berliner Stadtbibliothek 15. Unter den Linden / Friedrichstraße 16. Holocaust-minnesmerket 17. Brandenburger Tor 18. Riksdagen / Tiergarten 19. Hauptbahnhof (sentralstasjonen) 20. Bellevue slott

Berlin: Museumsinsel selvguidet lydomvisning

6. Berlin: Museumsinsel selvguidet lydomvisning

Spaser rundt på den unike og monumentale museumsøya og oppdag stedet der Berlin ble født, dets eldste nabolag og den vakre Berlin-katedralen. Oppdag den rike arkitekturhistorien og historiene bak bygningene som har verdenskjente kunstsamlinger. Unn deg og bli kjent med et av de vakreste områdene i den tyske hovedstaden. Utforsk de mange høydepunktene på turen, inkludert Nikolaiviertel, Marx-Engels Forum, Bauakademie, Friedrichswerder-kirken, Museumsinsel, Berlin-katedralen, Alte Nationalgalerie, Pergamon-museet og Neue Synagoge.

Full klassisk opplevelse - Altes Museum og Pergamon Panorama

7. Full klassisk opplevelse - Altes Museum og Pergamon Panorama

Opplev Altes Museum og Pergamon Panorama. Bli med meg, Gali Jaffe, en arkeolog med tjue års erfaring, på en avslappet tur der jeg vil lede deg gjennom alle de flotte funnene som vises i Altes Museum, mens jeg hører historiene om de forskjellige funnene. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, gudenes rotunde, fascinerende klassisk keramikk, etruskab-funn og statuer fra romertiden. Deretter fortsetter turen til Pergamon Panorama-utstillingen, som bringer liv i en blendende 360 graders opplevelse av livet i den gamle byen Pergamon. * Billetter inkludert. Mitt navn er Gali, jeg er en arkeolog med en BA & MA-grad i arkeologi fra Tel Aviv University. Jeg har jobbet i 15 år som feltarkeolog og utgravningsdirektør med spesialisering i nærøstens kulturer og bibelsk arkeologi. Jeg har også spesialisert meg på å gjøre arkeologi tilgjengelig for allmennheten. Jeg er en erfaren reiseleder, jeg jobber i Berlin og de arkeologiske museene i byen så vel som i andre europeiske byer.

Berlin: Escape Game and Tour

8. Berlin: Escape Game and Tour

Kombiner spenningen ved en bytur med sightseeing med en spillmoro på denne selvstyrte smarttelefonvandringen i Berlin. Finn attraksjoner enkelt med appens navigasjonsfunksjon. Last ned appen og start spillet ved å gå til det første stedet. Bruk observasjon, logikk, fantasi og teamarbeid for å løse gåten på hvert sted, gåtene er alltid vanskelige. Sett appen på pause når som helst hvis du vil ta en pause, stoppe for kaffe eller bruke litt mer tid på å besøke en av severdighetene. Spill spillet i ditt eget tempo. Start turen på Alexanderplatz med det imponerende TV-tårnet. Besøk Marienkirche, den eldste kirken i Berlin, og lær om den utrolige Neptunfontenen. Fotografer Schloss Bridgel med sine naturtro statuer og beundre Berlin-katedralen med sin unike arkitektur. Etterpå venter Museum Island på at du skal gå deg vill i historie og kunst. Gendarmenmarkt vil fortsette din vakre reise i hjertet av byen. Møt Goethe og lær historien hans! Den mye fotograferte Brandenburger Tor vil være der for å legge til samlingen din, mens Riksdagsbygningen med en unik beliggenhet vil være prikken over i-en på denne unike turen.

Berlin: App-basert lydguide for tidligere Øst-Berlin

9. Berlin: App-basert lydguide for tidligere Øst-Berlin

Tidligere Øst-Berlins blanding av arkitektur maler et bilde av dens fascinerende historie gjennom forskjellige tidsepoker. Det er her du vil se rester av barokkbyen fra 1600-tallet og kommunisttiden, finne spor fra byens dager som hovedstad i det tyske imperiet, og være vitne til ødeleggelsene etter verdenskrigene. På denne vandreturen vil du også se nyere bygninger laget av arkitektene som igjen forvandlet Øst-Berlin og måten verden så det på. Fra Checkpoint Charlie tar du veien ned Friedrichstraße og inn i hjertet av den historiske byen. Der vil jeg dele historiene bak områdets arkitektoniske skatter, som Gendarmenmarkt-plassen og Unter den Linden, den berømte bulevarden. Jeg skal fortelle deg hvorfor det franske samfunnet ble gitt rettighetene til å bruke Französischer Dom (den franske kuppelkirken) i all evighet. Og jeg skal vise deg hvor du finner spaet og bassenget på Hotel de Rome, en gang en statsbank. Du vil også høre om noen av torgets berømte tidligere innbyggere, inkludert forfatteren og filosofen Moses Mendelssohn, og E.T.A. Hoffmann, forfatter av The Sandman. På vei fra den pittoreske Bebelplatz-plassen til Museumsøyas Lustgarten, hvor turen vår slutter, vil jeg peke ut ulike monumenter og minnesmerker, inkludert: • Friedrich Schiller-monumentet foran konserthuset Konzerthaus Berlin • Micha Ullmans tomme bibliotek, også kjent som Book Burning Memorial, som minnes dagen nazister brente bøker av jødiske og kommunistiske forfattere • En statue av Frederic II på hesten foran bygningene som ble bestilt av kongen og senere forvandlet til Berlins første universitet, Humboldt-universitetet • Heinrich Heine Denkmal (Heinrich Heine-statuen), en berømt tysk poet og satirisk forfatter På denne turen har du også en sjanse til å: • Se hvor Angela Merkel bodde på Museumsøya da hun var kansler • Fotografere noen av de vakreste bygningene i hele Europa • Oppdag en moderne pieta av Käthe Kollwitz, utsatt for regn og snø og plassert i Neue Wache (New Guard House) • Lær om det eldste frittstående operahuset i verden, Berlins statsopera • Ta inn verkene til kjente arkitekter som German Historical Museum av I.M. Pei, James Simon Gallery av David Chipperfield og Altes Museum (Old Museum) av Friedrich Schinkel • Bla gjennom utvalget av deilige sjokolader på Rausch sjokoladebutikk • Hør om Berliner Dom (Berlin-katedralen) og Humboldt Forum, der Hohenzollern-palasset pleide å være Så ha kameraene klare, og bli med meg på en tur som helt sikkert vil få deg til å bli forelsket i Berlin.

10 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Altes Museum

Flere reisetips for Altes Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Altes Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Altes Museum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 417 vurderinger

Vi likte virkelig hop on hop off-turen! Alle de viktige stoppestedene var der, og det er en god måte å utforske Berlin på en dag. Vi gikk av på holdeplassene som var interessante for oss og tok deretter neste buss. Vi så de andre tingene fra bussen og alt ble forklart veldig bra og audioguide-høyttalerne gjorde det heller ikke kjedelig. Vi kan bare anbefale turen. Vi var ute hele dagen og sovnet om natten