Legg til datoer

Altes Museum

Tilgjengelige aktiviteter

9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Altes Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Altes Museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Altes Museum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 417 vurderinger

Hvor lenge kortet er gyldig er uklart

Mens kortet vi kjøpte ble annonsert som 72 timer, var det egentlig bare 3 kalenderdager. Den første dagen, en søndag, ble vi ikke validert før kl 1300. På grunn av den sterke varmen kunne vi ikke besøke noen av museene på Museumsøya. Da vi forsøkte å bruke kortet onsdag morgen for å komme inn på Gamlemuseet, ble vi fortalt at det var utløpt. 72 timer ville betydd at den skulle vært gyldig til kl 1300 onsdag. Nei, vi ble fortalt at det bare var gyldig søndag, mandag og tirsdag. Hvis det bare er bra i tre kalenderdager, bør det være klart!

berlin-kortet er essensielt !!! ..... tilgjengelig i ulike alternativer avhengig av lengden på oppholdet. du kan få tilgang gratis i de 5 museene på øya av museene som må besøkes (om ikke alle minst pergamon og neues) .... Det tilbyr også rabatter på andre turiststeder (som berliner dom) og ulike klubber i byen.

Interessant guide både for at den gir deg muligheten til å reise gratis med offentlig transport og fordi den hjelper deg med å bestemme hva du skal se fra dag til dag. Du kommer inn på de fem viktigste museene gratis, du har rabatter i mange andre museer og aktiviteter, inkludert butikker og restauranter