Legg til datoer
Ting å gjøre

Altea

Ofte stilte spørsmål om Altea

Hvilke omvisninger i Altea har ekstra tiltak mot COVID-19?

Flere reisetips for Altea

Vil du vite mer om aktiviteter i Altea? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Altea

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 140 vurderinger

Alberto var en av de beste reiselederne man kunne håpe på! Han snakket utmerket engelsk (og enda bedre spansk! Lol). Han var informativ og omgjengelig og klar til å svare på alle spørsmål. Dette var en utmerket måte å se disse to byene, pluss at sjokoladefabrikken var en spesiell godbit. Vår planlagte tur varte lenger enn 5 timer, men ingen klaget fordi det var så hyggelig.

Ali-Olis sjarmerende landsbytur tilbyr en informativ og morsom tur med mange flotte stopp og fotomuligheter. Len deg tilbake, slapp av og nyt den førsteklasses servicen til Rebecca og Alberto som gikk utover for å levere en utmerket tur og imøtekomme en spesiell forespørsel. Dette er et must for alle som ønsker å se og lære mer om områdene rundt Alicante!

Veldig interessant besøk til to kystlandsbyer, begge med attraktive gamle byer, men i kontrasterende stiler. Omvisning ga nyttig informasjon om begge. Lunsj var på fritiden vår med fritt valg om hvor de skulle spise, men alle i gruppen valgte å spise på kafé vi skulle til av guiden vår på grunn av kvaliteten og attraktiviteten. Vår guide var utmerket.

Utmerket tur fra start til slutt til tross for en regnværsdag! Turistguiden vår Alberto var fantastisk. Veldig informativ og interessant med virkelig detaljert lokalkunnskap om et område i Spania vi elsker. Dette var en flott kvalitetstur som tok oss til et par steder vi ellers ikke ville ha sett.