Legg til datoer

Alte Nationalgalerie

Alte Nationalgalerie: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Berlin: Sightseeingcruise fra Berlin sentralstasjon

1. Berlin: Sightseeingcruise fra Berlin sentralstasjon

Utforsk Berlin fra vannet under et fantastisk sightseeingcruise. Start cruiset ved Moltke Bridge/Main Station Pier og sett av gårde for å se noen av Berlins viktigste severdigheter fra vannet. Beundre hvordan store deler av den gamle og nye arkitekturen i byen ble bygget vendt mot vannet mens du cruiser langs elvebredden Spree. Føl deg som en ekte insider når du blir kjent med Berlin fra øverste dekk på panoramaskipene. Under turen kan du gå forbi en rekke severdigheter, inkludert Nicholas' Quarter, TV-tårnet, Berlin-katedralen, det gamle nasjonalgalleriet, det nye og gamle museet, Pergamonmuseet, Bode-museet, Tårepalasset, Friedrichstraße stasjon, pressen og Informasjonsbyrået til den føderale regjeringen, ARD Capital Television Studio, Riksdagsbygningen, Paul-Löbe-huset, Marie-Elisabeth-Lüders-huset, Moltke-broen, den sveitsiske ambassaden, det tyske kanselliet og verdenskulturhuset.

Berlin-båt: Spree-sightseeingtur på elektrisk motoryacht

2. Berlin-båt: Spree-sightseeingtur på elektrisk motoryacht

Utforsk landemerkene langs Spree i Berlin ombord på en helelektrisk motoryacht ved navn Fitzgerald. Ha muligheten til å kjøpe forfriskninger underveis som kjølte drinker, kaffespesialiteter og snacks fra et mannskap som gjerne tar vare på ditt velvære. Bli velkommen ombord på båten av et uniformert mannskap ved brygga som er praktisk plassert ved Berlin-katedralen. Velg å sitte på komfortable loungemøbler på soldekket, i et kjølig skyggefullt område på akterdekket, eller i første rad på fordekket. Ha en romslig salong å trekke deg tilbake til i tilfelle regn. Cruise gjennom regjeringsdistriktet mens du lytter til fascinerende kommentarer. Gå forbi det nye Berlin-palasset, Nikolaiviertel, Tränenpalast (Tårenes palass), Riksdagen og det tyske kanselliet. Ta inn vannutsikten over House of the World's Cultures og Bellevue-palasset før du når Moabit-broen. Snu deg rundt og gå tilbake til utgangspunktet mens du lytter til chill lounge-musikk.

Berlin: Pergamon & New Museum Tour og Museum Island Pass

3. Berlin: Pergamon & New Museum Tour og Museum Island Pass

Arrangert av en ekspertguide vil du ikke bare kunne beundre de imponerende gjenstandene og arkitektoniske strukturene, du vil også ta en reise gjennom historien og få en kritisk forståelse av samlingens forhold til Berlins fortid og nåtid. Hør historier om hvor tungt ødelagt museene var etter slutten av andre verdenskrig da Museumsøya nesten var en fullstendig ruin. Først i 1999 ble Museumsøya tildelt UNESCO-status. Denne turen vil introdusere deg til mesopotamisk, assyrisk, babylonsk, gresk, egyptisk, antikk kunst og kultur. Guiden gir en svært detaljert forklaring på hvordan disse kulturene begynte, hvorfor de var viktige gjennom historien og hva som er deres arv i dag. Besøk den berømte Ishtar-porten, lær når den ble bygget og hvorfor, samt den vakre bysten av Nefertiti og markedsporten til Milet. Etter omvisningen kan du besøke de gjenværende museene på Museumsøya i ditt eget tempo. Bode-museet tilbyr skulpturer datert fra middelalderen frem til tidlig renessanse og en samling av gjenstander fra bysantinsk kunst. Hvis du ønsker å se antikk gresk og romersk dekorativ kunst, bør du besøke Altes Museum som inneholder en permanent samling av antikke greske og romerske vaser og statuer. I Alte Nationalgalerie kan du nyte utstillinger av nyklassisistisk, romantisk, impresjonistisk og modernistisk kunst.

Berlin: Yachtcruise på kvelden med aperitiff og valgfri middag

4. Berlin: Yachtcruise på kvelden med aperitiff og valgfri middag

Legg ut på et fortryllende kveldscruise med fin musikk langs elven Spree og beundre Berlins landemerker mens mørket tar tak. Turen begynner på landingsplassen vår "FLAGSHIP.BERLIN", rett ved Berlin-katedralen. Der vil du bli ønsket velkommen om bord av vårt uniformerte mannskap. Da har du fritt valg av seter: komfortable loungemøbler venter på deg på soldekket, det er kjølige skyggefulle områder på akterdekket, mens du oppdager Berlin fra første rad på fordekket. Skulle det regne, tilbyr salongen nok plass. Nyt severdighetene med en aperitiff med musserende vin, en longdrink eller en alkoholfri drink fra menyen vår i hånden og ha muligheten til å inkludere en 4-retters middag på bestemte datoer. Fordyp deg i stillheten til Spree mens vannet forsiktig faller mot båten og se en levende og fargerik atmosfære komme til live på elvebredden. Hvis du velger å inkludere middag, kan du nyte aperitiffen din på en enveis tur ombord på FITZGERALD til din endelige destinasjon - Patio Restaurant Ship, hvor du blir hengitt med en deilig 4-retters meny. Vær oppmerksom på at dette ikke er en guidet sightseeing-tur, men en avslappende tur for å starte kvelden i Berlin.

Berlin: Inngang til Alte Nationalgalerie

5. Berlin: Inngang til Alte Nationalgalerie

Utforsk Alte Nationalgalerie, et "helligdom for kunst og vitenskap", ideen som går tilbake til Friedrich Wilhelm IV. Samlingen er basert på en donasjon fra bankmannen Joachim Heinrich Wilhelm Wagener, som overlot verkene til Düsseldorf-malerskolen og belgiske historiemalere til den prøyssiske staten. I 1876 ble Nasjonalgalleriet åpnet som det tredje museet på Spree-øya, og etter Berlinmurens fall ble det brukt som Alte Nationalgalerie på 1800-tallet. Se skulpturer som den fantastiske Tornerose og verk av franske impresjonister som Manet, Monet og Renoir. Oppdag romantikken og Goethes tid med "Munken ved havet", den "gotiske katedralen ved vannet" og Prinsessegruppen. Opplev utstillingssamtaler og omvisninger med ulike tema for barn og voksne.

Berlin WelcomeCard: Museumsinsel og offentlig transport

6. Berlin WelcomeCard: Museumsinsel og offentlig transport

Berlin WelcomeCard Museumsinsel gir deg muligheten til å se mer av Berlin til en rimeligere pris. Dette er billetten til de viktigste attraksjonene i den tyske hovedstaden, med utallige høydepunkter, inkludert sightseeing, omvisninger, attraksjoner, teater, restauranter og mer, med rabatter på opp til 50 %. Det er også inkludert en gratis guidebok, med forslag og nyttige tips for å gjøre det meste ut av besøket ditt med nyttige insider-tips. Velg å reise med kollektiv transport i sonene A og B (Berlin) eller i sonene A, B og C (som dekker Berlin og Potsdam) når du velger ditt Berlin WelcomeCard Museumsinsel. Berlins Museumsinsel ligger i sentrum av byen, ute på en øy i elven Spree. Museumsinsel består av et kompleks med hele 5 internasjonalt kjente museer: Pergamonmuseet, Altes Museum, Neues Museum, Alte Nationalgalerie og Bodemuseet. Sammen danner de et verdensberømt og unikt arkitektonisk ensemble, som ble satt på UNESCOs verdensarvsliste i 1999. Med denne billetten vil du ha gratis adgang til alle disse museene, én gang om dagen. Se de antikke samlingene ved Berlins statlige museum på Alte Museum og reis tilbake til det gamle Egypt på Neues Museum. Bodemuseet huser bysantinsk kunst og orientalske skulpturer, mens i Pergamon-museet kan du se flotte eksempler på islamsk kunst.

Berlin: Privat sightseeing med ikonisk veteran VW-minibuss

7. Berlin: Privat sightseeing med ikonisk veteran VW-minibuss

Oppdag alle de viktigste severdighetene fra Berlins nesten 800 år lange historie. Bli med på en omvisning gjennom små, men interessante sideveier. Sjåføren vil fortelle deg om de forskjellige epokene i Berlin på to timer.  Utforsk nesten glemte steder og oppdag byens opprinnelse. Et fotohefte som er skreddersydd for omvisningens individuelle steder, gir deg et inntrykk av fortiden og interiøret til de ulike severdighetene under reisen.  Ruten inkluderer som Berlin-katedralen, Alte Nationalgalerie, Berlins statsopera,  Potsdamer Platz, Berlinmuren, Holocaust-minnesmerket, Führer Bunker, Berlin City Palace, Jungfern Bridge, Galgenhaus, Rotes Rathaus, TV-tårnet, Neptun-fontenen og St. Mary's Church og mange flere.

Berlin: River Spree-sightseeing på en elektrifisert 1920-tallsbåt

8. Berlin: River Spree-sightseeing på en elektrifisert 1920-tallsbåt

Nyt en veldig spesiell type sightseeingtur - historisk og helt elektrisk. Du vil huske turen på denne admiralbåten fra 1920 i lang tid. I en liten gruppe på tolv personer sitter du sammen med hyggelige drinker og først får du noen interessante fakta om det historiske sentrum av Berlin, som betyr regjeringsdistriktet med Museumsinsel, Riksdagen og Kanselliet. På tilbaketuren vil du nyte stillheten i den elektriske fremdriften mens det gamle stålskroget pløyer lydløst gjennom vannet. Litt avkjølt loungemusikk akkompagnerer denne uforglemmelige opplevelsen.

Berlin: Dinner Cruise - Fine Dining

9. Berlin: Dinner Cruise - Fine Dining

En båttur på Spree gir et snev av magi til kvelden, spesielt når solen går ned og byen forvandles. Med en aperitiff fra menyen vår cruiser du ombord på motoryachten FITZGERALD gjennom regjeringsdistriktet til PATIO restaurantskipet, som ligger rett ved Spree. En koselig og unik beliggenhet venter deg der, hvor mannskapet vil skjemme deg bort med en utsøkt 4-retters meny. Prisen på €114 inkluderer: * Båttur fra bryggen vår ved katedralen i Berlin til terrassen * En aperitiff etter eget valg fra vår meny * En deilig og raffinert 4-retters meny i Patio Restaurant Ship. Denne kvelden vil forbli i minnet ditt i lang tid! Menyen: Små snacks fra kjøkkenet med hjemmebakt brød og pisket kryddersmør *** Røkt burrata med marinerte tomater, tomatchutney, basilikumvinaigrette og grillet melon *** Marinert ørret eller fylt zucchini med ertepuré, ferske erter og pepperrotyoghurtskum *** Mørt tilberedt engkalv- eller potetmillefeuille med blomkålpuré, brokkolitempura og syltede kantareller *** Original Beans sjokoladeganache med teksturerte bjørnebær og hyllebærsorbet

Berlin: Hopp over køen Pergamon Museum og Museum Island Tour

10. Berlin: Hopp over køen Pergamon Museum og Museum Island Tour

Nyt interessante og informative kommentarer på morsmålet ditt mens du utforsker mekkaet for gammel historie, kultur og kunst, Pergamonmuseet (Pergamonmuseum) i Berlin med en historieekspertguide og hopp over køen-billetter. Lær alt om gamle sivilisasjoner, fra Egypt til det nære østen, og se skattene fra en for lengst borte verden! Det 2-timers alternativet inkluderer hopp over køen-billetter og en guidet omvisning i Pergamonmuseet. Det er en sjelden mulighet til å se gammel arkitektur, tysk kunst etter antikken og Midtøsten og islamsk kunst under ett tak. Din private guide vil hjelpe deg med å navigere i museet mens du gir ekspertkommentarer om utstillinger av kunst og antikviteter fra antikkens Roma, Hellas, Babylon, Persia kunst og utover. Blant museets høydepunkter finner du en 17 meter høy markedsport i Milet, den babylonske Ishtar-porten, fasaden til kalifens palass i Mshatta og mer! Velg det 3-timers alternativet for en guidet tur til Pergamonmuseet med privat transport. Dette alternativet inkluderer en pålitelig henting og avlevering ved overnattingsstedet ditt i Berlin. Vi vil arrangere en profesjonell sjåfør som tar deg direkte til møtepunktet i et rent, privat kjøretøy. Vi anbefaler å bestille denne ekstratjenesten da det er tidsluker for å gå inn i Pergamonmuseet, slik at du ikke vil komme for sent eller tapt! Bestill et utvidet 4-timers turbesøk til Pergamonmuseet og se andre høydepunkter i Berlins gamleby og Museumsinsel, som er et UNESCOs verdensarvliste. Dette alternativet inkluderer hopp over køen-billetter til den praktfulle Berlin-katedralen. Det er den mest ikoniske kirken i Berlin, og kan skilte med ærefryktinspirerende interiør i barokk- og renessansestil med vakre kunstverk og fantastisk utsikt fra kuppelen. Du vil også se høydepunkter som Altes Museum, Neues Museum, Alte Nationalgalerie, Berliner Schloss, Statsoperaen og Bebelplatz. Velg 5-timersalternativet for å legge til privat transport til 4-timers reiseruten. Dette alternativet inkluderer privat biltransport (med henting og avreise ved overnattingsstedet ditt) og en guidet tur på Museumsøya med adgang til de 2 beste attraksjonene: Pergamonmuseet og Berlin-katedralen. Spar tid og krefter ved å bestille privat transport på forhånd!

Tilgjengelige aktiviteter

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Alte Nationalgalerie

Vil du vite mer om aktiviteter i Alte Nationalgalerie? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alte Nationalgalerie

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 574 vurderinger

Vi var syv og det var en perfekt opplevelse. På den ene siden en perfekt forberedt T1 Samba(!) og for det andre (enda viktigere) en svært kunnskapsrik og humoristisk sjåfør og guide. Det medfølgende materialet som var tilgjengelig var også svært informativt. Alt i alt en flott opplevelse og mer enn verdt pengene! Takk!