Opplevelser i

Alsace

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.


Flere reisetips for Alsace

Vil du vite mer om aktiviteter i Alsace? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alsace

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 529 vurderinger

Hei til alle reisende! Jeg kjøpte turen på forhånd. Men i siste øyeblikk endret planene seg, og vi hadde bare en halv dag i Strasbourg (jeg var der i begynnelsen av julemarkedet, slutten av november), basert på dette, var vi orientert om å se bare sentrum: Sabor (klatre i observasjonstårnet og besøk den astronomiske klokken) + båttur (må ha !!!). virkeligheten er: kø-kø-kø, selv med en kjøpt køguide! Jeg anbefaler deg å bytte ut din betalte billett på forhånd, per dag (og hvis du tar den daglige, så er det bedre å komme helt fra åpningen, for klokken 12 øker nivået på turister per kvadratmeter betydelig). kø for å bytte betaling for en guide-bok, i nabohuset kjøper de og bestiller seter for en båt - jeg anbefaler den andre personen å ta en linje der for ikke å kaste bort tid! (* uavhengig av om du har denne lille boka eller ikke, i det minste "prioriter", men du fremdeles alltid står i kø). i løpet av markedet stopper ikke trikkene i sentrum - forhånd ruten !!

Anbefalt! Etter at vi ble hentet på hotellet i tide av guiden, besøkte vi først Riquewihr. Vakker landsby. Mens du går gjennom de små gatene med gamle hus, forestiller du deg deg selv i en annen verden. I Eguisheim nøt vi en deilig lunsj med guiden, en tradisjonell lapskaus. Etter lunsj fortsetter du etter de neste bildene. I Kaysersberg ble vi kjent med de lokale vinprodusentene. Etter en liten smaksprøve ble vi trygt returnert til hotellet. En fin dag!

En morsom opplevelse! Reiselederen vår var tålmodig, snill og kunnskapsrik. Vi lærte massevis av informasjon om hver landsby vi dro til. Hvis du ønsker å besøke så mange landsbyer som mulig, spesielt på kort tid, er dette turen for deg. Vi så fire vakre landsbyer og hadde god tid til å stoppe, ta bilder og handle. Så flott opplevelse og anbefaler å ta denne turen!

Det var en veldig fin tur gjennom de fire vakreste vinlandsbyene i Alsace. Sjåføren vår og guiden Didier var en god reiseleder med sin hyggelige og rolige måte, underholdt oss veldig godt, og han var også en veldig forsiktig sjåfør. Vi gjorde turen på vår siste dag i Alsace, og det var et av de vakreste stedene vi var på denne turen. Sterkt anbefalt!