Våre mest anbefalte ting å gjøre i Alpnachstad

Kriens: Tur-retur taubanebillett til toppen av Pilatus

1. Kriens: Tur-retur taubanebillett til toppen av Pilatus

Besøk Luzerns landemerkefjell, Pilatus-fjellet, med en tur-retur-taubilbillett. Opplev en fantastisk utsikt over Fräkmüntegg mens du reiser opp til 2132 meter over havet. Se ut over Vierwaldstättersee og de sveitsiske fjellene før du finner en restaurant på Pilatus Kulm. Start turen på Alpnachstad-stasjonen og nyt den 30-minutters turen til Fräkmüntegg, hvor du kan heve adrenalinet under besøket i den største tauparken i Sentral-Sveits. Om vinteren kan du prøve aking og trugeruter fra stasjonen Fräkmüntegg ned til Krienseregg. Ved Fräkmüntegg bytt til taubanen "Dragon Ride" og ankomme Pilatus Kulm, 2132 meter over havet. Nyt panoramautsikten over de sveitsiske fjellene og Vierwaldstättersee. Gå i de sveitsiske fjellene eller på Dragestien, oppkalt etter legender om den mytiske skapningen i området. Du kan prøve noen sveitsiske spesialiteter i en av restaurantene i Krienseregg, Fräkmüntegg eller Pilatus Kulm. Til og med dronning Victoria bodde på Pilatus-fjellet og en av restaurantene på Pilatus Kulm er oppkalt etter henne.

Fra Zürich: Dagstur til Luzern og Pilatusfjellet

2. Fra Zürich: Dagstur til Luzern og Pilatusfjellet

Oppdag skjønnheten i Luzern og Pilatusfjellet på en dagstur fra Zürich. Ta deg til toppen med buss, taubane, båt og tannhjulstog. På tilbaketuren kan du hoppe på et båtcruise over Luzernsjøen. Reis fra Zürichs sentralstasjon om morgenen og nyt bussturen gjennom landskapet langs Vierkantonsjøen til Luzern. Fortsett til Kriens og ta en panoramautsikt med gondol og taubane til toppen av Pilatusfjellet (2128 moh.). Nyt den fantastiske utsikten over det sveitsiske alpelandskapet og de omkringliggende innsjøene. Deretter tar du en av de bratteste taubanene ned til Alpnachstad. Etterpå kan du slappe av på en rolig båttur over Vierwaldstättersee tilbake til Luzern. Derfra tar du bussen til Zürich.

Mount Pilatus Golden Rundtur Small Group Tour fra Luzern

3. Mount Pilatus Golden Rundtur Small Group Tour fra Luzern

Reis fra Luzern til Pilatus-fjellet på en utsiktsfylt krets som inkluderer et innsjøcruise, tannhjultog og en taubane. La guiden din vise deg det skiftende landskapet og svar på spørsmålene dine om landet og dets folk. Gå til det massive Pilatus-fjellet med flere topper som ruver over Luzern. Ta en innsjøbåt fra Luzern over til Alpnachstad. Hopp deretter ombord på Pilatus Railway, verdens bratteste tannhjulsjernbane som er i drift fra mai til november. Gå ned igjen på taubanene fra Kriens som går hele året. Ta bilder av panoramautsikten fra taubanene. Gå tilbake til Luzern med buss.

Pilatus-fjellet: Privat tur med Lake Cruise fra Lucerne

4. Pilatus-fjellet: Privat tur med Lake Cruise fra Lucerne

73 alpetopper og utallige innsjøer sørger for en unik og uforglemmelig utsikt over hele Pilatus som ligger utenfor Luzern. Den typiske Golden Round Trip (juni-okt) tilbyr en fantastisk utflukt: først med innsjøbåt på Vierwaldstättersee til Alpnachstad. Derfra med verdens bratteste tannhjultog til Pilatus-fjellet. På returen reiser du med panorama-taubane via Kriens og med lokalbuss tilbake til Luzern. Familier og eventyrlystne er også hjertelig velkomne på Pilatus. Sentral-Sveits største taupark ligger på Fräkmüntegg. Tallrike attraksjoner venter på deg på Pilatus-fjellet. Eller nyt tiden på den store utsiktsterrassen. Tannhjulsjernbane og det planlagte innsjøstyret er stengt fra november-mai. I løpet av denne tiden kommer du til Pilatus-fjellet med taubane, og du tar en times naturskjønn innsjøcruise i Luzern i stedet.

Fra Basel: Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour

5. Fra Basel: Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour

Oppdag høydepunktene i Luzerns naturrom på denne ekskursjonen som tar deg til toppen av Pilatus-fjellet. Kjør på tannhjultog, båt og taubane for å komme til toppen og nyte panoramautsikten. Nyt en unik og uforglemmelig panoramautsikt ved Pilatus-fjellet som ligger utenfor Luzern. Den typiske Golden Round Trip (juni-okt) byr på en fantastisk utflukt: Første reise med innsjøbåt på Vierwaldstättersee til Alpnachstad. Derfra går du opp på verdens bratteste tannhjultog til Pilatus-fjellet. På returen reiser du med panorama-taubane via Kriens og med lokalbuss tilbake til Luzern. Du kan også nyte de ulike attraksjonene på Pilatus-fjellet, inkludert Sveits største taupark. Eller bare nyt utsikten. Tannhjulsbanen og rutebåten på innsjøen er stengt fra november til mai. I løpet av denne tiden når du Pilatus-fjellet med taubane og tar en times naturskjønn innsjøcruise i Luzern i stedet.

Mt.Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour fra Zürich

6. Mt.Pilatus Golden Round Trip Small Group Tour fra Zürich

Reiser fra Zürich til Pilatus-fjellet på en runde som inkluderer cruise i innsjøen, tannhjultog og en taubane. La guiden din vise deg det fantastiske landskapet og svar på spørsmålene dine om landet og dets folk. Gå til det massive Pilatus-fjellet med flere topper som ruver over Luzern. Ta en innsjøbåt fra Luzern over til Alpnachstad. Hopp deretter ombord på Pilatus Railway, verdens bratteste tannhjulsjernbane som er i drift fra mai til november. Gå ned igjen på taubanene fra Kriens som går hele året. Ta bilder av panoramautsikten fra taubanene. Gå tilbake til Luzern med buss.

Pilatus-fjellet og Titlis-fjellet 2-dagers tur fra Zürich

7. Pilatus-fjellet og Titlis-fjellet 2-dagers tur fra Zürich

Oppdag et paradis av snø og is i det dramatiske landskapet i det sentrale Sveits på en 2-dagers tur til Pilatus og Titlis fra Zürich. Dag 1: Pilatus-fjellet Slapp av på den naturskjønne bussturen fra Zürich til Luzern. Nyt en kort introduksjonsbytur ved ankomst for å beundre landemerker som Kapellbroen før du nyter litt tid til å utforske gamlebyen på egen hånd. Fortsett til Kriens for å ta taubanen til toppen av Pilatus-fjellet, hvor en fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og Vierwaldstättersee venter på deg. Gå ned på verdens bratteste tannhjulsjernbane (48 % gradient) ned til Alpnachstad og gå ombord på en offentlig båt for et herlig 1-timers cruise på den vakre Vierwaldstättersee. Når du er tilbake til Luzern, sjekk inn på hotellet ditt og nyt kvelden i ro og mak. Dag 2: Titlis-fjellet Etter frokost kan du sjekke ut av rommet ditt og møte guiden din ved ankomst for den naturskjønne bussturen til Engelberg og Titlis-fjellet. Se med ærefrykt over de dype sprekker og gigantiske isblokker på isbreen om bord på den roterende taubanen. Nyt panoramautsikten på toppen av Titlis-fjellet mens du nyter lunsj på solterrassen til en av restaurantene for egen regning. Besøk Isgrotten eller kjør Ice Flyer nær sprekkene, oppdag Europas høyeste hengebro i Glacier Park og mer. Gå tilbake til Zürich, hvor eventyret ditt slutter.

Fra Luzern: Pilatusfjellet og Vierwaldstättersee - tur for små grupper

8. Fra Luzern: Pilatusfjellet og Vierwaldstättersee - tur for små grupper

Pilatusfjellet, som ruver over byen Luzern som et monument over den sveitsiske villmarken, er et must for naturelskere. Dette fantastiske fjellmassivet kan skilte med flere flotte topper i en lekeplass med skyhøye fjellvegger, frodige, bølgende daler og et nettverk av smaragdgrønne innsjøer. Den høyeste toppen i gruppen, Pilatusfjellet, når hele 2132 meter over havet og er elsket av besøkende på grunn av den fantastiske utsikten over regionen. Vi tar deg med til hjertet av severdighetene, med muligheter til å utforske Luzernsjøen, Pilatus-toppen og ta den berømte draketaubanen. Dette eventyret er perfekt for naturelskere, og du kan tilpasse reiseruten etter dine behov. Opplev Vierwaldstättersee, også kjent som innsjøen med fire kantoner, og beundre Bürgenstock, Rigi-fjellet og Pilatus-fjellet på avstand mens du kjører langs den krystallklare innsjøen. Fra mai til oktober kan du i stedet ta båten fra Luzern til Alpnachstad. Vel fremme i Alpnachstad kan du ta tannhjulstoget som klatrer opp ved foten av Pilatus og tar deg til enden av verdens bratteste tannstangbane. Beundre utsikten over Alpene fra 2073 meters høyde mens guiden forteller om områdets historie, kultur og kulinariske herligheter. Etter turen kan du fortsette å nyte den fantastiske utsikten over dalen fra restauranten eller ta en rolig fottur til toppen av Pilatusfjellet. Fra toppen av denne berømte fjelltoppen har du et fugleperspektiv over det historiske Luzern og panoramautsikt over det omkringliggende landskapet. Nyt den rene fjelluften fra utsiktsplattformen mens du skuer ut over krystallklare innsjøer, frodige grønne enger og bølgende topper og daler. Lær mer om hvordan Pilatus ble hjemsøkt av legender om drager, og hvorfor mange mener at Pontius Pilatus' lik ble stedt til hvile ved foten av fjellet. Når vi kommer ned fra Pilatusfjellet, går vi om bord i den ikoniske kabelbanen "Dragon Ride", der vi svever tilbake til jorden i en gigantisk glasskabin. De vindusåpne veggene gir 360 graders utsikt over Luzern-regionen, og mange sammenligner opplevelsen med å fly. Nyt det stadig skiftende perspektivet på alpelandskapet, mens det historiske Luzern igjen kommer i fokus når vi nærmer oss enden av linjen. Turen er et høydepunkt på enhver tur til Pilatus.

Pilatus-fjellet: Privat tur med innsjøcruise fra Zürich

9. Pilatus-fjellet: Privat tur med innsjøcruise fra Zürich

Pilatusfjellet er et fjellmassiv med flere topper, med utsikt over Luzern. Toppen kan nås med Pilatus Railway, verdens bratteste tannhjulsjernbane, fra Alpnachstad, som kjører fra mai til november (avhengig av snøforhold) og hele året med panoramagondoler og kabelbaner fra Kriens. Den klassiske «Golden Round Trip» går ut på å ta innsjøbåten fra Luzern over til Alpnachstad, gå opp med tannhjulsbanen, og returnere ned på taubanene og panoramagondolene til Kriens, hvorfra bussen tar deg tilbake til Luzern. Reiselederen din leder deg på denne rundturen gjennom varierte landskap og fantastisk utsikt og viser deg noen få steder unna turiststrømmen

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Alpnachstad

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Alpnachstad

Utforsk alle

Flere reisetips for Alpnachstad

Vil du vite mer om aktiviteter i Alpnachstad? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alpnachstad

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 752 vurderinger

Fue una experiencia muy agradable y la pudimos disfrutar mejor al haber tenido un día despejado. El teleférico y el tren fueron opplever utrolige. El service de autobús también muy bien y nuestro guía brindó un exelente service, con mucha atención y disposición en todo momento. Det er en utmerket tur som vi anbefaler til alle.