Våre mest anbefalte ting å gjøre i Alkmaar

Alkmaar: fottur fremhever lyd og gps guidet

1. Alkmaar: fottur fremhever lyd og gps guidet

Mitt navn er Niki og jeg er din personlige reisevenn for opplevelsen din i den vakre byen Alkmaar! Med meg vil du oppdage de vakreste, mest imponerende, skjulte høydepunktene i byen på ditt eget språk. Jeg tar deg gjennom en personlig lydomvisning, severdighetene og forteller deg historien bak byen i din egen tid! Turen har en kort beskrivelse som du kan se. I denne forklarer jeg mer om hva som kan sees på turen og hvilke punkter vi skal besøke sammen. Det er også mulighet for å se en forhåndsvisning. På denne måten kan du enkelt se i hvilken del eller bydel av byen vi er f.eks. Vær trygg, basert på posisjonen din vil jeg velge det nærmeste startpunktet for turen din og til og med ta deg dit! Mitt tips; legg telefonen i lommen og jeg vil gi en uforglemmelig opplevelse. Liker du fortsatt å se på skjermen? Da kan du selvfølgelig det, for på kartet kan du enkelt se hvordan ruten går og hvor ditt neste punkt er!

Selvguidet byvandring med lydguide i Alkmaar

2. Selvguidet byvandring med lydguide i Alkmaar

Utforsk det vakre sentrum av Alkmaar i ditt eget tempo. Denne selvguidede lydturen tar deg til alle de velkjente stedene og uoppdagede perlene i Alkmaar. Lydguiden vil fortelle deg alle de historiske og aktuelle ins og outs på hvert sted. Det historiske sentrum av Alkmaar er lett å utforske til fots, det er den perfekte byen for en lydtur. Du vil bli overrasket over de mange spesielle historiene som skjuler seg bak middelalderfasadene, gårdsrom, brosteinsbelagte gater og pittoreske kanaler. Historier som er nøye samlet for deg. La deg bli tatt med langs det verdensberømte ostemarkedet, den imponerende St. Laurens-kirken og Piet-møllen, men også langs skjulte gårdsrom og hyggelige middelaldergater og smug. Lær alt om historien til Alkmaar under denne byvandringen og hvordan tapperheten og besluttsomheten til befolkningen i Alkmaar gjorde dem til den første byen i Nederland som beseiret de spanske styrkene i 1573. Gå på en oppdagelsesreise med din selvguidede lydtur og bli kjent med Alkmaar og dens historie på en unik måte.

Alkmaar: 2-timers tur og ostemarkedsbesøk

3. Alkmaar: 2-timers tur og ostemarkedsbesøk

Bli kjent med byen Alkmaar, som ligger i Nord-Holland, på en 2-timers guidet tur i byen og besøk ostemarkedet. Etter å ha møtt guiden din på jernbanestasjonen, nyt en spasertur gjennom en av de eldste middelalderbyene i Nederland. Gå gjennom sentrum, som har vært det samme i 400 år. Lytt og lær viktige fakta og små ting med informasjon om Alkmaar, en by som oser av nederlandsk sjarm. Ta deg deretter til det tradisjonelle ostemarkedet, ett av bare 4 igjen i Nederland. Lær om markedets grunnleggelse og vekst, og finn en favorittost du kan ta med deg hjem.

Alkmaar: Byvandring i liten gruppe

4. Alkmaar: Byvandring i liten gruppe

Den sjarmerende byen Alkmaar er kompakt, gangbar og historisk rik, med et vakkert middelaldersentrum. På denne lille gruppeturen kan du nyte å gå gjennom de brosteinsbelagte gatene og langs pittoreske kanaler mens guiden din forteller deg alt om byens historie. Gå 3-4 km gjennom middelaldersentrum og se noen av Alkmaars viktigste og mest historiske monumenter som Grote Sint Laurenskerk (den store St. Lawrence-kirken), Stadhuis (rådhuset) og Waag (veien). Lær alt om historien til Alkmaar og hvordan byens innbyggeres styrke og besluttsomhet klarte å beseire de spanske styrkene i 1573. Stopp ved Molen van Piet (Piets vindmølle) for den perfekte nederlandske fotomuligheten. Du vil også få et innblikk i nederlandsk kultur og levesett fra en utlendings perspektiv. Du vil ikke bare se noen av Alkmaars mest ikoniske monumenter, men du vil også vandre utenfor allfarvei og se det ekte Alkmaar. Bli med på en liten gruppetur og nyt en mer personlig opplevelse.

Liten gruppe Alkmaar ostemarked og bytur

5. Liten gruppe Alkmaar ostemarked og bytur

Besøk Alkmaars tradisjonelle ostemarked - det eldste i Nederland! På denne 2,5-timers vandreturen for små grupper vil du lære alt om Alkmaars mest kjente attraksjon: Ostemarkedet! Vandre også gjennom Alkmaars middelaldersentrum og langs vakre brosteinsbelagte gater og pittoreske kanaler. Se den tradisjonelle måten å handle ost på hvordan det ble gjort for århundrer siden. Tilbring omtrent 45 minutter på ostemarkedet, som er god tid til å se alt. Mens du er der, lær alt om markedets historie og lytt til guiden din som forklarer hva som skjer foran deg! Hvis du føler for det, kan du prøve en rekke nederlandske oster og til og med kjøpe noen for å ta med deg hjem. Gå deretter gjennom de brosteinsbelagte gatene i Alkmaar og langs de pittoreske kanalene. Stopp ved Molen van Piet (Piets vindmølle) for den perfekte nederlandske fotomuligheten! Se noen av Alkmaars mest kjente bygninger som Grote Sint Laurenskerk (St. Lawrence-kirken), Stadhuis (rådhuset) og Waag (veien). På denne turen vil du få et innblikk i nederlandsk kultur og levesett gjennom øynene til en utlending som bor i Alkmaar, ettersom reiselederen din opprinnelig stammer fra Canada.

Alkmaar: Tulip and Spring Flower Fields Bike Tour

6. Alkmaar: Tulip and Spring Flower Fields Bike Tour

Kryss av for et annet element fra bøttelisten din og opplev vårens skjønnhet i Nederland! Hva kan være mer nederlandsk enn å sykle langs tulipanfelt? Du kan forvente å sykle omtrent 20 km på denne lille gruppeturen (gjennom hovedsakelig flatt landskap), avhengig av været og feltforholdene. Du vil ha gode muligheter til å stoppe og ta bilder av blomstene før du drar tilbake til Alkmaar. Å være i en liten gruppetur sikrer at du kan sykle i et tempo som er behagelig og garanterer en mye mer personlig opplevelse!

Alkmaar: Escape Tour - Self-Guided Citygame

7. Alkmaar: Escape Tour - Self-Guided Citygame

Røm fra Alkmaar fra 1600-tallet under denne spennende turen. Bli kjent med Willem Blaeu og hjelp ham med å finne Alkmaars hemmelige passasjer. Den spanske hæren slo seg nettopp ned i Alkmaar og Blaeu hørte et rykte om at de lette etter ham. Bekymret over dette ryktet begynner Willem Blaeu å lete etter den hemmelige flukten fra byen. Velg starttidspunkt med lagkameratene dine, start når som helst dag eller natt. Ta deg gjennom byen, kryss av for oppgaver for å finne alle ledetrådene du trenger for å nå den hemmelige passasjen. Mens du søker etter ledetråder, kan du beundre de vakre severdighetene i byen. Start på Voordam og hold øye med de mange vakre bygningene i sentrum. Jobb raskt, og du og teamet ditt kan sette rekorden for den raskeste turen. Lykke til!

Amsterdam: Dagsbillett offentlig transport til Waterland-regionen

8. Amsterdam: Dagsbillett offentlig transport til Waterland-regionen

Gå ut på det nederlandske landskapet på en av Hollands vakreste bussruter, tatt av lokale Amsterdammere hver dag. Reis langs en rute gjennom Waterland-regionen mens du oppdager århundregamle diker, spiser pannekaker i bittesmå landsbyer, og går forbi hjemmene til de rike og berømte fra 1600-tallet på denne typiske nederlandske opplevelsen. Start reisen på møtepunktet hvor du vil bytte ut kupongen din. Hopp ombord på den komfortable bussen din, og i løpet av minutter kan du starte turen til en av de mest pittoreske regionene. Se noen av de klassiske postkortbildene av Nederland med landemerker som vindmøller, sjarmerende fasader, sykler og båter som glir gjennom landlige landskap med kuer, tresko, gårder og hjemmelaget ost. Bli kjent med Noord-Holland, også kjent som bakgården til Amsterdam. Denne regionen er fylt med sjarmerende landsbyer og byer som Volendam, Marken, Broek in Waterland, Edam og Monnickendam. Få en følelse av hvordan Nederland kunne ha sett ut i gamle dager, med brosteinsbelagte gater rundt. Unesco-området De Beemster ligger også her, kjent for sin osteproduksjon og autentiske vindmøller. Og den perfekte måten å utforske alt dette på som en lokal, men likevel med stil, er med buss når du kan hoppe på og av når du vil.

Alkmaar The Pubs: Pubcrawl med interaktivt nettspill

9. Alkmaar The Pubs: Pubcrawl med interaktivt nettspill

Pubene Alkmaar er den mest interaktive pubrunden av alle. Besøk noen flotte puber, bli kjent med byen og nyt en flott kveld med venner eller kolleger i Alkmaar mens du spiller et online spill. Du bruker gps for å finne de mest interessante pubene og stedene i Alkmaar. Alkmaar har fantastiske puber som du vil besøke i dette spillet. På en pub gjør man morsomme og sprø oppdrag mot hverandre. Men det er ikke alt. I sentrum gjør man også morsomme og konkurranseoppdrag mot hverandre. The Pubs spilles på en app på telefonen din. Du og vennene dine konkurrerer mot hverandre. Vinneren vil garantert vinne en veldig fin premie.

Alkmaar: Sherlock Holmes Smartphone App City Game

10. Alkmaar: Sherlock Holmes Smartphone App City Game

Fordyp deg i den spennende verdenen til Sherlock Holmes ved å samle ledetråder som en del av et morsomt smarttelefonspill. Løs drapet på en fiktiv karakter sammen med dine kolleger, venner eller familie, og utforsk høydepunktene i Alkmaar, inkludert St. Lawrence-kirken. Etter at du har lastet ned appen og skrevet inn koden, kan du legge ut på et unikt eventyr fullt av hjernetrim, gåter og mye britisk humor. Bli en førsteklasses detektiv for en dag og jobb sammen med Sherlock Holmes. Ta så lang tid du trenger for å takle denne straffesaken, og stopp for å utforske Alkmaar når du måtte ønske det. Start spillet på nytt når du er klar og ha det gøy mens du oppdager ikoniske nettsteder, for eksempel Waagplein. Selv om dette spillet ikke fokuserer på å samhandle med omgivelsene dine eller informere deg om det, er det den perfekte aktiviteten for å utforske denne fantastiske byen på en morsom og interaktiv måte. Gjør deg klar for en spasertur gjennom de vakreste stedene i byen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Alkmaar

Alkmaar

Utforsk området rundt Alkmaar

Utforsk alle

Flere reisetips for Alkmaar

Vil du vite mer om aktiviteter i Alkmaar? Trykk her for full oversikt