Opplevelser i
Alicante

Year-round sunshine, seafood delicacies, and a vibrant nightlife on the doorsteps of Spain's Costa Blanca.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Alicante

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Alicante?

Flere reisetips for Alicante

Vil du vite mer om aktiviteter i Alicante? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alicante

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 709 vurderinger

Ombordstigningen var veldig rask og enkel, båten var heller ikke overfylt. Drinkene var fantastiske og billige etter at du fikk din gratis alkoholholdige drink. Veldig imøtekommende og hyggelig personale. Seiling var veldig avslappende og vannet var turkis og krystallklart. Jeg vil definitivt bestille igjen når jeg kommer tilbake til Alicante

Veldig hyggelig og spesielt velsmakende tur. Carlos var veldig hyggelig og vet hva han snakker om. Du får 20 små snacks og litt vin. Markedet er fint og midt i sentrum. Anbefaler også utflukten 7 hemmeligheter i Alicante fordi det også er med Carlos, som dessverre var full hos oss på grunn av Corona.

Turen var helt fantastisk, hver måned går de til en ny vingård og handler om naturviner, har tre smaksprøver. Turistguiden vår var så flott! Veldig kunnskapsrik om Alicantes historie og viner generelt. Jeg vil definitivt anbefale denne turen! Ga oss til og med en liste over anbefalte restauranter!

Hadde en herlig dag på denne turen, veldig god guide i Alberto, kunne virkelig tingene hans og veldig underholdende, vil anbefale det til alle som ønsker å lære litt mer om Alicante-vin og ha et hyggelig besøk på en vingård

Veldig fin tur. I de bakerste reirene blir man derimot skikkelig våt. Fortsatt sterkt anbefalt. Du kan virkelig slappe av og et tak gir også nok skygge.