Legg til datoer

Alhambra

Beundre ekstravagansen til Nasrid-dynastiet inne på en av Spanias fremste historiske steder.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Flerdagsturer
139 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Flere reisetips for Alhambra

Vil du vite mer om aktiviteter i Alhambra? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alhambra

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 57 278 vurderinger

Klokken 8.15 forlot vi møtestedet vårt med bussen. Vi ankom Granada rundt kl. 10.00 og fikk bruke 3,5 timer i sentrum på å vandre rundt (fritid). Guiden vår Antonia var veldig hyggelig selv og sørget for at vi fulgte tidsplanen. Engelsken hennes var ikke alltid 100% forståelig, men det var greit for mengden av forklaringer hun gjorde. Klokken 16.00 ble vi ønsket velkommen på Alhambra av vår lokale guide Lara som vi hadde en fin opplevelse med. Hun viste oss rundt i alle deler av monumentet, med interessante historier og fototips. Ekstra fordel: tilgang til rask kjørefelt på grunn av hennes guidepass, som du ikke ville ha besøkt individuelt. Men pass på, det er en tur på 5 km, så sørg for å bruke komfortable sko. Vi kom tilbake til Malaga rundt kl. 21.00, slitne men glade!

Treneren kom i tide og vi var på vei til Granada. Nydelig by og en så fantastisk katedral. På ettermiddagen ble vi tatt av en guide rundt i Alhambra av en dame som het Karin. Utsikten fra festningen til byen nedenfor var bare fantastisk. Godt organisert rutine med sikkerhet som første bekymring som jeg var imponert over.

Flott tur, virkelig kastet lys over historien og mange interessante detaljer (selv om til og med reiselederen innrømmet, det er mye mer å se enn det kan dekkes på en dag - planlegger allerede et tilbakebesøk!) Også verdt å nevne den ekstra fordelen med hopper over alle køene, så ingen venting i kø! Anbefaler sterkt.

Det er en veldig interessant, rask og enkel måte å se hele sentrum og en del av Granadas hovedstad. Det faktum at du kan gå opp og ned når du vil, gjør det mer attraktivt. Og på toppen av det, nyter du byens historie og emblematiske bygninger mens du går gjennom den.

It was value for money. A clever guide. A fantastic and interesting tour.