Opplevelser i
Alexanderplatz

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Alexanderplatz

Vil du vite mer om aktiviteter i Alexanderplatz? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alexanderplatz

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 7 588 vurderinger

Glad for at jeg bestilte den raske utsikten da den var veldig travel. Hoppet over all køen for å komme opp toppen som var bra, selv om det bare er den ene køen på vei ned, så vi måtte vente. Det tok ikke så lang tid, men hadde vært bedre hvis vi hadde betalt ekstra for at vi kunne ha hoppet over køen på vei ned også. Vi hadde currywurst for startere som var deilig da burgere, hinsides burger (vegansk) er deilig. Jeg vil si at maten var litt dyr, men velsmakende. Utsikten er fantastisk, tar omtrent 20 minutter å gjøre en full sirkel.

Bestilt online, helt ukomplisert. 48 timers billett er virkelig flott, men vi ble ikke informert om at forskjellige selskaper er involvert eller at rute 1 og 2 går (rød og grønn). Vi ventet 1 1/2 time på greenen, forgjeves. Det kan også skje at rute 2-bussen ikke venter på 1-en på kvelden, da er det bare å ta S Bahn...ikke verst det heller. Anbefales igjen og igjen!

Denne opplevelsen er virkelig en unik gave. Jeg ga den til min venn for 5 åringen. Jeg ville faktisk gi ham middag i tv-tårnet, men dessverre var alt allerede utsolgt. Været du ikke kan velge, dessverre, var ganske tåkete for oss, men likevel en megaopplevelse. Definitivt tilrådelig.

Det var ikke lett å få billettene på Alexander plats, men når dette var gjort var det lett å komme seg rundt i byen. Siden det var så mange steder at jeg ønsket å se det enkle bypasset var nyttig.

Kan anbefalest,var en flott opplevelse sammen med venner.