Legg til datoer

Alexanderplatz

Flere reisetips for Alexanderplatz

Vil du vite mer om aktiviteter i Alexanderplatz? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alexanderplatz

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 168 vurderinger

Vi var med 2 voksne og 2 barn på TV-tårnet. Med Fadt Ticket gikk det raskt og greit. Restauranten er flott, utsikten er unik og personalet er veldig, veldig hyggelig. Vi ble priset med 4 personer som spiste og drakk rundt 80€, jeg synes det er ok. Vi anbefaler det absolutt, utsikten over Berlin, selv om kvelden, forblir uforglemmelig.

Veldig fin utsikt og veldig hyggelig personale. Det eneste som var litt dumt var prisene i restauranten, de går like høyt opp som selve syndertårnet. 4.- for en 200ml cola. Hvis du ser forbi det, er det fortsatt et veldig fint sted å slappe av og nyte med dine kjære

Alt gikk knirkefritt - de ansatte var veldig høflige og svarte på spørsmål kompetent og på en vennlig måte. Du kunne alltid gå av og på på holdeplassene, noe som var veldig praktisk for oss som var i Berlin for første gang. En klar anbefaling fra oss!

En flott mulighet til å se alt det mest interessante, spesielt hvis du er i Berlin for en dag. Jeg likte det. Sjåførene og ansatte ved bussen i begynnelsen av rutestoppene er veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det til alle.

godt alternativ for pengene - vi trengte ikke å vente i noen kø og bordet vårt var klart for oss, selv om vi var litt sent ute. vi fikk være i 1,5 time. vi bodde bare til dessert, så vi hadde god tid til å nyte utsikten.