Opplevelser i
Alcudia

Fra middelalderbyen til det krystallklare vannet, har denne mallorcanske perlen noe for enhver smak.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Alcudia

Vil du vite mer om aktiviteter i Alcudia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alcudia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 876 vurderinger

Bestill definitivt turen! Vi anbefaler! Turen fikk en flott start da damen fra bedriftens informasjonsstand tok meg med til havnen hvor båten la avgårde, for så å returnere.. flott kundeorientering. Da båten kom tilbake fra forrige tur fikk vi ikke nye gjester komme på båten før setene var sprayet og tørket ned. Med hensyn til Corona gjør rensligheten et godt inntrykk. Vi så alt, akkurat som beskrevet i ekskursjonsbeskrivelsen. Flott atmosfære på grunn av den lille gummibåten, du kunne ta på vannet hvis du ville, ingen sammenligning med de store båtene. Jeg vil bestille utflukten igjen når som helst! Takk for den flotte dagen @alcudiaseaexplorer

Alt er superorganisert. Du vil bli fortalt nøyaktig når og hvor du skal møtes. Du får nok tid i Alcudia til å bla gjennom markedet, spise is og drikke en espresso. Båtturen er veldig hyggelig, det samme er fritiden på Formemtor strand. Siste stopp, utsikten fra Formentor er virkelig enestående. Alt er veldig gjennomtenkt, du får kort informativ informasjon og kan aktivt slappe av. Jeg kan og vil anbefale det til alle.

Veldig fin utflukt med ulike aktiviteter. Først med buss til Alcudia-markedet, så videre til port de pollenca og derfra med båt til strandformentor for å gå derfra med buss til mirador es Colomer hvor du har en vakker utsikt over Cap Formentor. Den eneste justeringen jeg ville gjort er å bli på alcudia-markedet litt lenger og deretter bruke mindre tid på port de pollenca.

Du kjører i en stor seilkatamaran, men kun med motor, i ca. 1,25 time på åpent hav og opplever soloppgangen. På et visst tidspunkt kan du se delfinene. Med ca 6-8 andre båter med turister med samme destinasjon. Varighet på oppholdet med delfinene ca 30-45 minutter, deretter ytterligere 1,25 timers tur/retur inkludert en liten frokost. Men alt i alt en verdig opplevelse.

Vi bestilte denne turen med 3 venner. Første stopp fikk vi en time til å utforske vakkert område ved bukta over veien. Etter det seilte vi langs kysten og så noen vakre grotter og vi fikk tid til å snorkle. Fin opplevelse!