Opplevelser i

Alcudia

Fra middelalderbyen til det krystallklare vannet, har denne mallorcanske perlen noe for enhver smak.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.

Flere reisetips for Alcudia

Vil du vite mer om aktiviteter i Alcudia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Alcudia

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 785 vurderinger

Fantastisk tur, så verdt å starte tidlig! Vi så mange delfiner, og selv om du fortsetter på et senere stopp og ikke får et bra sete, beveger alle seg likevel. Vil absolutt anbefale å ha en liten matbit før turen, da det kan bli litt hakkete når du er ute av de skjermede områdene, og noen mennesker som ikke spiste på forhånd følte seg litt kvalme. Annet enn at det var en fantastisk tur, og SÅ verdt å gjøre hvis du bor i området!

Jeg kan ikke sette mindre stjerner på denne turen, for meg var dette en helt fantastisk tur. Kunne vært med i timesvis. Flott med soloppgangen, og helt ubeskrivelig å få se de flotte dyra svømme og hoppe rundt båten. En drøm som er gått i oppfyllelse for meg :O)

Flott tur!

Det var en godt organisert tur, veldig hyggelige turguider. Å stå opp så tidlig var det helt klart verdt- vi fikk en fantastisk soloppgang og fikk selvfølgelig se på delfinene- magisk! Jeg hadde med min 16 år gamle sønn, og han var også fornøyd med turen.

Helt FANTASTISK opplevelse, for både små og eldre. Utrolig vakker utsikt og badesteder, flotte og veldig hyggelige ansatte. Alt i alt en utrolig flott opplevelse. Anbefales for alle

Fin tur og grei mat. Dyrt for drikke, men et pluss med utlån av utstyr som stand-up paddeling, kano og dykkemasker.