Ting å gjøre Albufeira

Fordyp deg i strendene, nattelivet og tradisjonell portugisisk kultur i denne gamle fiskelandsbyen.

Ofte stilte spørsmål om Albufeira

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Albufeira?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Albufeira er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Albufeira?

De beste dagsturene og utfluktene fra Albufeira er:

Silves

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Albufeira?

Flere reisetips for Albufeira

Vil du vite mer om aktiviteter i Albufeira? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Albufeira

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 17 599 vurderinger

utmerket aktivitet med god atmosfære. Avgang fra Albufeira Marina, lett tilgjengelig til fots fra Albufeira sentrum, 20 til 30 minutter til fots. Avgang kl 16.45, innsjekking kl 16.15. Godt mottatt av laget. Snakker flere språk, spesielt fransk. Normale forbrukspriser. Liten dukkert i havet halvveis. Deretter et lite glass champagne før ankomst til marinaen. Jeg anbefaler på det sterkeste, flotte omgivelser, flott mannskap. Takk til dem.

Fantastisk spenningstur! Vennlig personale som snakker fransk veldig bra. Vi kunne ikke se noen delfiner, men det er ikke å bestille fordi ville dyr. Med den lille båten kunne vi se hulene på nært hold og til og med fra innsiden. Vi anbefaler denne aktiviteten på det sterkeste.

Flott å se delfinene i det naturlige miljøet og en flott opplevelse. Grottene var fine å se på deg, og du ser deler av stranden som ikke kan nås annet enn ved sjøen. Guidene Ricky og Cristiano var flotte, informative og ble veldig velkomne. Utmerket verdi for et par gode timer.

Et heldagsprogram. Du blir hentet på din overnattingsadresse og brakt hjem. Sjåføren vår Gill var en veldig vennlig mann. Ga mye informasjon om området underveis. Lunsj er på en lokal restaurant. Vi fikk suppe, grillet kylling, pommes frites og salat. Det var veldig bra.

Super tur! Vår guide Thomas var veldig vennlig og kunnskapsrik. Vi ble hentet i tide. Algarve-landskapet er vakkert, og jeg vil anbefale denne turen for å se den virkelige Algarve!