Legg til datoer

Alajuelaprovinsen
Nasjonalparker

Nasjonalparker

Våre mest anbefalte Alajuelaprovinsen Nasjonalparker

La Fortuna: Besøk fossen, Arenal-vulkanen og varme kilder

1. La Fortuna: Besøk fossen, Arenal-vulkanen og varme kilder

Røm inn i naturen til La Fortuna på en guidet fottur. Gå langs elven og følg en sti til et panoramautsikt. Spis en deilig lunsj i en indisk landsby i Maluku og gå gjennom skoger, lavafelt og jordbruksland før du slapper av på et naturlig varme kildeferiested med en drink. Bli hentet på overnattingsstedet ditt og bli kjørt til begynnelsen av skogsturen. Trek på det enkle sporet langs den krystallklare La Fortuna-elven. Underveis kan du hoppe på en traktorvogn oppoverbakke til et panoramautsikt. Finn det neste stedet på avstand, og begynn deretter turen tilbake ned en jungeltrapp. Halvveis ned er en høy hengebro å krysse. Stien fører videre nedover den enorme canyonen, som ble formet av et vulkansk megautbrudd. Møt den spektakulære La Fortuna-fossen. Bli overrasket over den frodige vegetasjonen på de 70 meter høye veggene, de enorme vulkanske steinene ved foten og vannet som spruter ned i det enorme bassenget. Nyt dens skjønnhet eller ta en forfriskende dukkert. Gå tilbake til utsiktspunktet og gå deretter ned til den lille landsbyen Maluku-indianerne. Sitt i Palenke (hovedhuset), nyt en hvil mens du lytter til en interessant historie om deres kultur, kunst og historie. Etter å ha vært aktiv i noen timer, er tiden inne for å slappe av og nyte en typisk varm lunsj. Ved siden av restauranten ligger en sommerfuglhage og froskedam som du kan utforske til maten er servert. Ny energi, ta en 15-minutters tur til parken ved foten av Arenal-vulkanen. Å være turen gjennom primærskogen der du kan se enorme trær med gigantiske røtter. Foruten en rekke fugler, er skogen vert for aper, dovendyr og coati. Forlat skogen og nå det høyeste utsiktspunktet som finnes rundt vulkanen og absorber den mest spektakulære panoramautsikten over Lake Arenal, jungelen, dalen, lavafeltene, og mest av alt Arenal som ruver over deg. Avslutt turen på den naturlige varme kilden. Slapp av i det beroligende varme vannet i omtrent en time og nyt en gratis cocktail. Etterpå blir du ført tilbake til overnattingsstedet ditt.

Fra La Fortuna: Tur til vulkan, fossefall og hengebroer

2. Fra La Fortuna: Tur til vulkan, fossefall og hengebroer

Dra nytte av henting på hotellet ditt i La Fortuna-området og reis til vulkanen Arenal for en vandring rundt det mektige fjellet. Bli med ut i naturen i Arenal Volcano nasjonalpark, hvor de fleste av de 850 fugleartene som er identifisert i Costa Rica kan bli funnet. Vær på utkikk etter annet dyreliv, for eksempel capuchin-aper med hvitt ansikt, jaguarer og hjort. Deretter kan du kjøle deg ned med en svømmetur i et naturlig basseng ved La Fortuna-fossen. Når du er uthvilt drar turen videre til restauranten for å smake på et typisk deilig måltid «Casado» Beundre det fantastiske landskapet i en sekundær regnskog ved foten av parken, og en primær regnskog med fantastisk biologisk mangfold blant hengebroene. Gå gjennom regnskogen på et nettverk av 15 hengebroer med forskjellige vanskelighetsgrader i Mistico Park.

Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

3. Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

Besøk de beste stedene i Costa Rica og lær om lokalt liv og kultur fra de som bor der. Besøk en kaffeplantasje, mor deg med zip-line og nyt de varme kildene ved foten av Arenal-vulkanen. Ta den naturskjønne ruten til Arenal-vulkanen og besøk en kaffeplantasje underveis. Få et innblikk i verden av costaricansk kaffe og smak en av de beste kaffene i verden. Dra til La Paz og San Fernando-fossefallene og beundre eksotiske, tropiske fugler i Costa Rica, inkludert mange arter av kolibrier og sjeldne smaragd-tukanetter. Nyt utsikten ved et utsiktssted ved San Fernando-fossen, før du drar til «Iguanabroen», hvor du får sjansen til å se iguaner, dovendyr, aper og tukaner. Nyt en autentisk lunsj i Costa Rica-stil på en restaurant i «La Fortuna». Forbered deg deretter på et zip-lining-eventyr i den lokale regnskogjungelen med 9 baldakinkabler og en 50 meters rappell ved Arenal-elven. Lær om kulturen mens du lytter til en presentasjon av «Maleku»-stammen av lokale. Slapp av et par timer i Paradise Hot Springs ved foten av Arenal-vulkanen, omgitt av tropiske hager etterfulgt av middag.

La Fortuna: Arenal-vulkanen, lunsj og morgentur i Hotsprings

4. La Fortuna: Arenal-vulkanen, lunsj og morgentur i Hotsprings

Utforsk Arenal nasjonalpark på en guidet morgentur, se Arenal-vulkanen, en smaragdinnsjø, og nyt en lokal lunsj før du slapper av i naturlige varme kilder. Se all den fantastiske skjønnheten i Arenal-området på denne dagsturen. Utforsk smale jungelstier og erobre enorme lavasteiner mens du utforsker den naturlige skjønnheten og landskapet i området. Beundre den imponerende Arenal-vulkanen som truer mens du utforsker området ved bunnen av vulkanen, og nyt den enorme giganten til denne nå stille giganten. Gå nedover mens en tospråklig guide lærer gruppen om økosystemet og dyrelivet som kan møtes. Nå den nederste delen av turen og benytt anledningen til å se en smaragdgrønn innsjø. Nyt en typisk lokal lunsj, og avslutt opplevelsen med et besøk på et lite feriested, og slapp av i naturlige varmtvannsbassenger i omtrent en time.

La Fortuna: Regnskogsjokoladetur

5. La Fortuna: Regnskogsjokoladetur

Besøk en kakaogård i regnskogen med majestetisk utsikt over Arenal-vulkanen. Se hvor kakao dyrkes, bearbeides og produseres, og oppdag de skjulte hemmelighetene til lokal sjokoladeproduksjon. Denne interaktive opplevelsen lar reisende spise så mye sjokolade de vil mens de lærer om historien, kulturen og tradisjonene til denne populære costaricanske søtsaken. I dette 2-timers praktiske programmet, har du muligheten til å lære interessante fakta om kakao og sjokolade, dens opprinnelse og historie. Delta i alle aspekter av produksjonsprosessen, fra høsting av frukt, tørking og maling av frøene. Oppdag hvorfor kakaotreet var veldig viktig for eldgamle kulturer. Finn ut hvordan kakao ikke bare ble brukt som en seremoniell drikk, men frøene ble også brukt som valuta på grunn av dens økonomiske verdi, i mange regioner i Mesoamerika, inkludert Costa Rica.

San José: Guidet dagstur til vulkan, foss og kaffegård

6. San José: Guidet dagstur til vulkan, foss og kaffegård

Besøk Poás-vulkanen, den pittoreske utendørsfossen La Paz og en kaffegård på en dagstur fra San José, Costa Rica. Et fantastisk valg for kaffeelskere og naturelskere, denne turen inkluderer en hotellhenting og lunsj på en lokal restaurant. Nyt en praktisk henting direkte fra overnattingsstedet ditt i San Jose og ta deg til ditt første stopp for dagen, Poás-vulkanen. Reis i en varebil med klimaanlegg og beundre kaffeplantasjer samt blomster- og jordbærfarmer underveis. Poás er en av Costa Ricas mest aktive vulkaner og hadde sist utbrudd i april 2017. Vulkanen og den omkringliggende parken var stengt i nærmere 17 måneder og det ble etablert en sikkerhetsomkrets på nesten 2,5 kilometer rundt krateret i utbrudd . Ved vulkanen har du tid til å nyte det imponerende hovedkrateret med sine svovelfumaroler. Følg deretter en sti til Botos-lagunen, en kraterinnsjø som ligger inne i Poás Volcano National Park. Lær om de forskjellige økosystemene i parken mens du går. Etter vandringen kan du fylle bensin med en deilig lunsj med lokal mat på en av restaurantene i området. Deretter kan du dra ut til din neste destinasjon, La Paz-fossen. Se på La Paz-fossen mens du spaserer langs asfalterte stier gjennom skyskoger og regnskoger. Få mest mulig ut av utmerkede fotomuligheterog se fossen fra forskjellige utsiktspunkter på utsiden. Deretter går du til siste stopp for dagen, Hacienda kaffefarm, den første og eneste kaffegården. Se besøkssenteret og lær hva kaffe gjør for å styrke bøndene, fremme bærekraftig praksis og utvikle neste generasjon kaffe. På slutten av Costa Rica-eventyret kan du nyte en praktisk transport tilbake til hotellet ditt i San José.

Fra San José: Poas-vulkanen og Alsacia Coffe Farm

7. Fra San José: Poas-vulkanen og Alsacia Coffe Farm

Nyt en tur til Poas Volcano National Park, og fordyp deg i den vakre lokale naturen i parken og se vulkanen. Avslutt turen med et besøk på en kaffefarm hvor Starbucks-kaffe dyrkes. Besøk Poás Volcano National Park, nyt turen mens du beundrer lokal vegetasjon og dyr, og legg merke til hvor det er en merkbar endring i temperatur og frodig skyskogvegetasjon. Se Poás-vulkanen er en aktiv stratovulkan på 2708 m (8885 fot), med et krater over en mil bredt og 1050 fot dypt. Lær mer om vulkanen, som har hatt utbrudd 40 ganger siden 1828, inkludert april 2017. Ta deg tid til å nyte det imponerende hovedkrateret med dets svovelfumaroler, og gå langs en sti til den vakre Botos-lagunen mens du lærer om de forskjellige økosystemene i parken. Avslutt turen med et besøk til den første Starbucks kaffefarmen, Alsacia, hvor du kan nyte utsikten og ta en deilig kaffe.

Fra La Fortuna: Heldagstur til Rio Celeste

8. Fra La Fortuna: Heldagstur til Rio Celeste

Start heldagsturen din med en vakker kjøretur fra La Fortuna til Volcán Tenorio nasjonalpark. Legg ut på en 4-timers vandring som krever litt krefter, men som absolutt er verdt det. På slutten av fotturen ankommer du Rio Celeste. Elvens blå farge er resultatet av en kjemisk reaksjon mellom 2 elver med forskjellige vulkanske mineraler som flyter sammen. Dette sjeldne fenomenet skaper en eventyrlignende vakker elv. Besøk en foss og et utkikkspunkt med flott utsikt og se stedet der elvevannet endrer farge. Guiden din peker også ut det lokale dyrelivet underveis. Etter vandringen nyter du en deilig lunsj, før du kjører tilbake til La Fortuna.

La Fortuna eller Monteverde: Båttransport én vei

9. La Fortuna eller Monteverde: Båttransport én vei

Legg til et lite eventyr til transportbehovene dine mellom Monteverde og La Fortuna og benytt deg av en overføring som inkluderer en informativ båttur over Lake Arenal. Få spektakulær utsikt over Arenal-vulkanen og skyskogene i Monteverde mens du reiser med varebil og båt. Velg mellom en morgen- eller ettermiddagsavgang i begge retninger for å passe timeplanen din, og slapp av i vissheten om at bagasjen din vil bli tatt vare på på hvert trinn av reisen. Avreise fra La Fortuna og reis til Lake Arenal med varebil. Ta deretter en 30-minutters båttur til byen Río Chiquito før du fortsetter til Monteverde med varebil. For avganger fra Monteverde, reis til Lake Arenal med varebil. Kryss Lake Arenal på en opplysende 30-minutters båttur til jorddammen, og fortsett deretter til La Fortuna med varebil for avlevering på hotellet ditt.

La Fortuna: Guidet Twilight Wildlife Safari

10. La Fortuna: Guidet Twilight Wildlife Safari

Du vil bli hentet fra hotellets lobby i La Fortuna. Etter 25 minutters kjøring kommer du til elven Peñas Blancas. Før du starter, vil guiden din gi en orienteringssamtale om hvordan du oppfører deg mens du sitter på båten. Etter dette vil omvisningen din begynne. Kjør i flåten i skumringen. Nyt den mystiske måten lyset forsvinner fra himmelen under solnedgangen, og nyt jungelens fredelige mørke. Din tospråklige elveguide, utdannet naturforsker, vil gjøre roingen, og du vil sette pris på det nattlige dyrelivet i Peñas Blancas-elven. Med båtens spesialdesignede lyssystem vil du deretter legge ut på en magisk reise, og oppdage at de fleste pattedyr faktisk er nattaktive. Når du går ut av elven vil du besøke "Hidalgo Family Home", hvor du vil få muligheten til å oppleve og sette pris på et stykke costaricansk kultur, og få en smak av en tradisjonell costaricansk snack.

145 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Alajuelaprovinsen

Alajuelaprovinsen

Ofte stilte spørsmål om Alajuelaprovinsen Nasjonalparker

Hva er andre ting å gjøre enn Nasjonalparker som er verdt å besøke i Alajuelaprovinsen?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Alajuelaprovinsen er:

Flere reisetips for Alajuelaprovinsen

Vil du vite mer om aktiviteter i Alajuelaprovinsen? Trykk her for full oversikt