Legg til datoer

Al Fahidi Fort

Al Fahidi Fort: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Dubai: Oppdag Dubais Creek og Souks med Street Food

1. Dubai: Oppdag Dubais Creek og Souks med Street Food

Dykk inn i den rike historien til Dubais Al Fahidi-distrikt på en guidet spasertur. Beundre utsikten over Dubai Creek på en tradisjonell abra-båttur, nyt lokal gatemat, nipp til arabisk kaffe på Al Khayma Heritage House, og besøk kaffemuseet og myntmuseet. Møt guiden din på Al Khayma Heritage House og nipp til en varm kopp arabisk kaffe med dadler, snacks og velsmakende gatemat. Ta deretter veien til kaffemuseet og oppdag den kulturelle betydningen av kaffe i De forente arabiske emirater. Spaser langs Al Seef-promenaden og beundre den sjarmerende moskeen. Naviger i de trange smugene i Al Fahidi-distriktet mens du beundrer den arkitektoniske prakten til historiske bygninger i kontrast til moderne konstruksjoner. Passer Grand Souk og hopp ombord på en tradisjonell abra vanntaxi for en sightseeingtur rundt Dubai Creek. Nyt panoramautsikten over enorme handelsskip og de ruvende skyskraperne i Dubais skyline mens du seiler. Ankom kryddersouken og opplev de lokkende luktene og livlige fargene til overfloden av krydder og ingredienser som tilbys. Du kan også prøve deg på prute med lokale kjøpmenn. Til slutt, gå inn i Gold Souk og beundre utvalget av fine smykker, sølv og edelstener. Ta farvel med guiden din og forlat Dubai med en større forståelse av sin tradisjonelle kultur og historie utover glitter og glamour.

Dubai: Gåtur i gamle Dubai, souker, museum og gatekjøkkenmat

2. Dubai: Gåtur i gamle Dubai, souker, museum og gatekjøkkenmat

Oppdag de skjulte perlene i Dubais rike historie og tradisjoner på vår tur i en liten gruppe. Begynn turen med en profesjonell guide som forteller deg mer om Dubais historie, livsstil, kultur og arkitektur. Deretter tar vi deg med utenfor allfarvei for å utforske det autentiske gamle Dubai, og starter med det historiske Al Fahidi-området, som gir et innblikk i byens utvikling fra midten av 1800-tallet til 1970-tallet. Blant høydepunktene på turen er også besøk til Al Seef, Dubai Museum, Al Fahidi-fortet, det spennende myntmuseet og The Grand souq Bur Dubai "Old Souq". Som avslutning på turen kan du nyte en tradisjonell båttur langs Dubaibekken og beundre byens historiske bydeler. Fortsett reisen gjennom de pulserende krydder- og gullmarkedene for å se verdens største gullring. Fordyp deg i Dubais sanne kulturarv. Turen avsluttes ved slutten av gullmarkedet.

Dubai: 24-48-timers eller 5-dagers Hop-On Hop-Off-buss med cruise

3. Dubai: 24-48-timers eller 5-dagers Hop-On Hop-Off-buss med cruise

Hopp om bord på denne hop-on, hop-off-sightseeingturen for å oppdage det beste av Dubai. Reis på to forskjellige ruter som tar deg til Dubais mest ikoniske severdigheter og strendene i Jumeirah. Lær mer om Dubais rike kulturarv med engasjerende lydkommentarer på seks språk mens du nyter den frie utsikten fra den åpne bussen. Se de beste severdighetene og landemerkene, inkludert: Red Route Burj Khalifa Dubai Mall Dubai-fontenen Fremtidens museum Det kongelige palasset Den gamle landsbyen Bastakiya Al Fahidi-fortet Heritage Village Gull- og kryddersouk Dubai Creek Dubai Frame Blå rute Sheikh Zayed Road Emiratenes kjøpesenter Ain Dubai Madame Tussauds Media City Palm Jumeirah Atlantis the Palm Aquaventure Atlantis' tapte kamre Dubai Marina Souk Madinat Jumeirah Burj Al Arab Velg mellom tre billettalternativer, som alle gir deg fantastiske tilleggsfordeler. 24-timers hop-on, hop-off-billett Inkludert 1 times arabisk dhow-cruise 48-timers hop-on-hop-off-billett Inkludert adgang til Lost Chambers Aquarium og Ambassador Lagoon Arabisk dhow-cruise 5-dagers hop-on, hop-off-billett Inkludert solnedgangstur i ørkenen Inngang til Lost Chambers Aquarium og Ambassador Lagoon Inngang til Madame Tussauds 1 times arabisk dhow-cruise

Magiske Dubai: 8-timers omvisning med Burj Khalifa

4. Magiske Dubai: 8-timers omvisning med Burj Khalifa

Utforsk Dubais tradisjonelle og moderne sider, sammen med en lokal guide på en heldagsomvisning. Hold deg kjølig hele dagen i et kjøretøy med klimaanlegg og nyt inkluderte inngangsbilletter til flere attraksjoner, samt transport fra og til hotelett ditt. Start omvisningen med å se Dubai Creek, før du utforsker kulturarv-området Bastakiya med sine arabiske vindtårn. Besøk deretter det vakre, historiske Al-Fahidi nabolaget, som dateres fra midten av 1800-tallet. Se tradisjonelle hus bygget av stein, gips, teak, sandeltre, blader og palmetre. Oppdag smugene, stiene og offentlige plassene som skiller husene, noe viser noe av mangfoldet i dette nabolaget. Kryss fra Bur Dubai til Deira Dubai med tradisjonell vanntaxi, eller abra. Gå deretter gjennom krydder- og gullsoukene for å beundre det utrolige utvalget. Fortsett til Jumeirah-moskeen og Burj Al Arab, kjent for sin karakteristiske silhuett som ligner et bølgende seil. Nyt litt tid på egen hånd for en kopp te eller kaffe på Madinat Jumeirah Souk, en autentisk gjenskapning av en gammel markedsplass med tradisjonell Midtøsten-atmosfære. Dra deretter til den halvmåneformede, kunstige Palm Jumeirah Island. Stopp foran Atlantis The Palm Hotel, landemerket på Palm Jumeirah. Palm Jumeirah er den mest naturskjønne kunstige øyene på jorden og kan skilte med fasiliteter som førsteklasses hotell, private villaer, boliger, strender, vannsport aktiviteter og restauranter. Deretter besøker du Atlantis Aquarium. Opplev den unike skjønnheten til Dubai fra Dubai Marina Walk, av mange kalt «lille Manhattan» på grunn av de mange skyskraperne. Du finner massevis av restauranter som serverer forskjellig mat langs Marina Canal, der båt-, yacht- og dhow-turer er tilgjengelig. Nyt en kjøretur langs Sheik Zayed Road, som er fylt med enda flere skyskrapere og stopp ved Dubai Mall for å oppleve de fine restaurant- og shoppingmulighetene. Dra deretter til Burj Khalifa, en praktfull stålkonstruksjon som stiger 828 meter til værs og som er den høyeste bygningen i verden. Du får tid på egen hånd i Dubai Mall frem til kvelden, for å oppleve de dansende fontenene. Dette er verdens største fonteneshow og de er synkronisert med klassisk, arabisk og internasjonal musikk. På slutten av kvelden blir du kjørt tilbake på hotellet ditt.

Dubai: Guidet tur i gamlebyen med souker, smaksprøver og båttur

5. Dubai: Guidet tur i gamlebyen med souker, smaksprøver og båttur

Utforsk Dubai på denne guidede turen til gamlebyen med en båttur langs Dubai Creek. Beundre de historiske nabolagene i byen, se kulturarvhus og museer, og prøv litt gatemat på de lokale markedene. Begynn opplevelsen med å ta en spasertur i nabolaget Al Seef, som ligger langs Dubai Creek. Der vil guiden din introdusere deg til kongefamilien, deres historie, livsstil og kultur. Deretter kan du besøke det historiske nabolaget Al Fahidi, hvor du kan se kulturarvhusene og museene og oppleve hvordan lokalbefolkningens forfedre pleide å leve sitt daglige liv. Gå inn i noen av husene og prøv arabisk kaffe og te mens du lærer om islam og kulturen som praktiseres av lokalbefolkningen. Fortsett reisen gjennom Grand Souk of Bur Dubai og prøv lokal gatemat og fersk juice etter eget valg. Etter å ha smakt på lokal mat kan du dra videre til Dubai Creek for et naturskjønn cruise på en tradisjonell båt kalt Abra. Nyt noen av høydepunktene i Deira Dubai, inkludert kryddersouken og gullmarkedet.

Dubai: Biltur med fotostopp ved byens beste severdigheter

6. Dubai: Biltur med fotostopp ved byens beste severdigheter

Få mest mulig ut av besøket ditt i Dubai med en fotograferingstur til byens mest ikoniske landemerker. Reis til Palm Island og ta bilder av Burj Al Arab. Få Instagram-verdige utsikter over severdigheter som du ikke kan gå glipp av, som Atlantis Hotel, Burj Khalifa Tower, Jumeirah-moskeen og Old Dubai. Nyt fordelene ved å bli hentet fra Dubai Airport (DXB) eller hotellet ditt. Slapp av mens guiden din tar deg med på en tur for å utforske byens ekstravagante atmosfære og dra til Deira-distriktet. Gå til bunnen av Burj Khalifa for å ta bilder av dens musikalske fontener. Fortsett mot Palmen, en menneskeskapt øy formet som et palmetre. Beundre fantastisk panoramautsikt over Burj Al Arab fra øya. Gå forbi flere luksushoteller på vei til Atlantis Hotel, hvor du kan stoppe for noen selfies. Gå tilbake til Jumeirah-området for å se den ikoniske Burj Al Arab for et nytt fotostopp. Kjør langs Jumeirah Road og se Jumeirah-moskeen. Besøk Old Dubai og se de tradisjonelle båtene krysse bekken før de slippes av i sentrum av Dubai.

Dubai: Premium fottur med vanntaxi og mat fra Emirati

7. Dubai: Premium fottur med vanntaxi og mat fra Emirati

Nyt en guidet tur til Dubais berømte severdigheter, inkludert Al Fahidi Historical District, Al Seef-gaten og Gold Souk. Benytt sjansen til å prøve tradisjonell te og kaffe på Al Khayma Heritage Restaurant og kjør Abra vanntaxi ned Dubai Creek. Bli velkommen med arabisk te på Al Khayma Heritage Restaurant, hvor du senere også skal prøve luqaimat (arabisk søte dumplings), Ragag (tradisjonelt Emirati hjemmelaget brød), og iskrem av kamelmelk. Senere kan du utforske denne Michelin Bib Gourmand-belønnede restauranten videre og lære mer om den arabiske kulturen og livsstilen. Beundre tradisjonelt interiør og arkitektur. Lytt til ekspertguiden din mens de forteller historier om hvordan UAE har utviklet seg fra en ørken med telt til å nå Mars. Utforsk soverommet i Emirati med sine antikviteter, og beundre den arkitektoniske utviklingen fra teltreplikaen på restauranten til tradisjonelle ariske bygninger laget av bladene av daddelpalmer til megastrukturen. Prøv hennamaling mens du nyter en tradisjonell arabisk makeover. Deretter går du mot Al Fahidi historiske distrikt. Vandre langs vannet på Al Seef-gaten og nyt den fredelige atmosfæren med lokale butikker. Stopp ved kaffemuseet, og feire en viktig del av arabisk kultur. Se en nærliggende moske og beundre den arkitektoniske stilen. Ta en tur med Abra vanntaxi langs Dubai Creek . Se skipene og bygningene i Dubais skyline passere deg. Forlat vanntaxien og gå inn i Gold Souk, utforsk samlingene av gullsmykker.

Dubai: 5-dagers tur med Hop-on Hop-off-buss, akvarium og ørkenvandring

8. Dubai: 5-dagers tur med Hop-on Hop-off-buss, akvarium og ørkenvandring

Oppdag det beste av Dubai med denne 5-dagers Hop-on Hop-off-billetten som også inkluderer en Desert Sunset Tour, et tradisjonelt Dhow Cruise og inngang til Lost Chambers Aquarium at Atlantis, Madame Tussauds og Ambassador Lagoon. Du reiser komfortabelt med klimaanlegg og utforsker landemerker via to ulike ruter med lydkommentarer på seks språk. Den røde ruten tar deg til Dubais mest ikoniske severdigheter og landemerker, mens den blå ruten utforsker strendene i Jumeirah. Rød rute Burj Khalifa Dubai Mall Dubai-fontenen Fremtidens museum Det kongelige palasset Den gamle landsbyen Bastakiya Al Fahidi-fortet Heritage Village Gull- og kryddersouk Dubai Creek Dubai Frame Blå rute Sheikh Zayed Road Emiratenes kjøpesenter Ain Dubai Madame Tussauds Media City Palm Jumeirah Atlantis the Palm Aquaventure Atlantis' tapte kamre Dubai Marina Souk Madinat Jumeirah Burj Al Arab Denne billetten inkluderer gratis inngang til følgende attraksjoner: Solnedgangssafari i ørkenen. Opplev en tradisjonell velkomst på et ørkenfort, og få kontakt med kameler, falker og hester, og få en midlertidig hennatatovering. De tapte kamrene på Atlantis. Oppdag Dubais enorme akvarium med Atlantis-tema. Ambassadørlagunen En utsiktsplattform med imponerende utsikt over et akvarium med Atlantis-tema på Atlantis the Palm. 1-times dhow-cruise Se landemerker som Al Fahidi-fortet fra den historiske Dubai Creek. Madame Tussauds Kom utrolig nær favorittstjernene dine, bli med på interaktive områder og ta bilder med utrolig naturtro figurer.

Dubai: Gamle Dubai og soukene - guidet spasertur med smaksprøver

9. Dubai: Gamle Dubai og soukene - guidet spasertur med smaksprøver

Opplev essensen av tradisjonell Dubais historie, kultur og souker (lokale markeder) på en førsteklasses guidet tur. Oppdag den fengslende sjarmen til gamle Dubai (Al Fahidi Historical Neighborhood). Kjør på en tradisjonell abra-båt og smak på lokale drinker og søtsaker. Fordyp deg i kulturen og historien gjennom fengslende historier og anekdoter mens du utforsker sammen med guiden din. Utforsk eldgamle tradisjonelle hus og fordyp deg i de fascinerende livene til de lokale innbyggerne fra gamle dager. Avdekke hemmelighetene til lokal arkitektur og spor den bemerkelsesverdige reisen til Dubais utvikling. Unn deg en sensorisk og kulinarisk opplevelse mens du nyter lokale søtsaker, te og andre delikatesser. Lær hemmelighetene ved å tilberede tradisjonell te og utforsk krydderverdenen. Senere kan du slappe av mens du krysser elven på en tradisjonell Abra-båt. Besøk krydder- og gullsoukene for en smak av det lokale livet. Oppdag de skjulte skattene til lokale souker mens du ser, utforsker og handler etter lokale produkter. Få de beste tipsene for å unngå svindel og «turistfeller». Se hvor gamle historier kommer til live.

Dubai: Heldags sightseeingstur fra Abu Dhabi

10. Dubai: Heldags sightseeingstur fra Abu Dhabi

Utforsk den pulserende byen Dubai med vår omfattende bytur! Dagen din starter med en komfortabel hotellhenting i Abu Dhabi, hvor du møter vår profesjonelle engelsktalende guide og går ombord på en luftkondisjonert buss. Hold deg hydrert med gratis flaskevann under hele reisen. Legg ut på en pittoresk reise mens vi passerer ikoniske landemerker som den fantastiske Marina View, den fantastiske Pointe at Palm og den luksuriøse Jumeirah Beach med sitt ikoniske Burj Al Arab-hotell. Gjør deg klar til å bli betatt av det blendende Dubai Mall og få et glimt av verdens høyeste bygning, den majestetiske Burj Khalifa, under et fotostopp. Beundre det arkitektoniske vidunderet til Museum of the Future og Dubai Frame mens vi kjører forbi disse imponerende strukturene. Dykk inn i Dubais rike historie mens vi passerer gjennom det historiske Al Fahidi-området. Opplev den tradisjonelle sjarmen til Dubai mens vi tar en Abra-tur over den rolige Creek, og gir et unikt perspektiv av byen. Unn deg en shoppingtur på de pulserende gull- og kryddersoukene, hvor du kan finne utsøkte smykker og en rekke aromatiske krydder. Denne omfattende byturen sikrer at du ikke går glipp av noen av Dubais må-se attraksjoner, og tilbyr en perfekt blanding av modernitet og tradisjon. Bli med oss på en uforglemmelig utforskning av Dubais underverk!

Tilgjengelige aktiviteter

71 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Al Fahidi Fort

Vil du vite mer om aktiviteter i Al Fahidi Fort? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Al Fahidi Fort

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 9 908 vurderinger

hel dag laget med marbouh. besøk av alle de emblematiske stedene i Dubai med mulighet for å spise på burj khalifa etter å ha handlet på Dubai Mall. en audioguide lar deg spore historien til byen. liten leilighet det var ikke forbundet med besøket (på forhånd 1 til 2 minutter). på den annen side, en fin dag med besøk på kunstmuseet, madina souk, vanntaxi for å nå bekken og dens krydder- og gullmarked, monorail for å gå til palm jumeirah og det fantastiske hotellet L Atlantis, vi endte opp i Dubai Marina . jeg anbefaler

Kul tur, begynnelsen er dessverre ikke så bra, alt går veldig fort. Stopp, ta bilder og fortsett, først virker det som en kaffetur, spesielt teppemuseet. Fra middag blir det mer avslappet. Du kan definitivt bestille burj khalifa med guiden på stedet. Verdi for pengene er stor, vi ble til og med hentet fra hotellet (palmetre). Vi ønsket å få en innledende oversikt med turen, og vi nådde dette målet. Vi anbefaler

Vår guide for dagen (Amiera) var en fantastisk guide. Den største skuffelsen for oss var tiden som ble tildelt i Dubai Mall - over 3 timer til å henge rundt og vente på fonteneshowet, som selv om det var hyggelig varte i bare 5 minutter. Vi kom ikke til Dubai for å handle og følte at dette var fullstendig bortkastet tid. Ville ha foretrukket mye lenger på andre steder - spesielt Dubai Marina.