Våre mest anbefalte ting å gjøre i Al Ain

Abu Dhabi: Pakke med bysightseeing og ørkensafari

1. Abu Dhabi: Pakke med bysightseeing og ørkensafari

Denne pakken tilbyr en spesiell kombinasjon av en byomvisning på morgenen og en ørkensafari på kvelden. Begynn dagen med å utforske den pulserende byen Abu Dhabi og avslutt den blant den beroligende utsikten over ørkensanddyner. Slapp av mellom aktivitetene på det komfortable overnattingsstedet ditt. Byomvisningen av Abu Dhabi om morgenen begynner med et besøk til den guddommelige Sheikh Zayed-moskeen. Beundre strukturen og gull, marmor, stein og krystallene som brukes til å utforme moskeen. Se hvordan en av de største moskeene i verden kan romme omtrent 40 000 mennesker samtidig. Etterpå kan du besøke Heritage Village, en rekonstruert Emirati-landsby, og få et innblikk i den tradisjonelle beduinske livsstilen. Deretter kjører du til Saadiyat Island og Yas Island. Se Yas Marina-banen som har vært vertskap for Formel 1 Abu Dhabi Grand Prix siden 2009. Kjør forbi Corniche og beundre den sceniske skjønnheten i Arabiahavet. Ta et kort fotostopp på Abu Dhabis ikoniske Emirates Palace. Avslutt morgenturen med en spasertur gjennom et daddelmarked. På ettermiddagen blir du hentet for kveldens ørkensafari i et kjøretøy med firehjulstrekk. Gå ut for å utforske den arabiske ørkenen og kjenn adrenalinet ditt bruse når du kjører på de bratte sanddynene og sanden flyr rundt kjøretøyet. Besøk en kamelgård i midten av ørkenen for å møte og mate kameler. Etter dette, tar du turen til en beduin-ørkenleir og nyter en varm velkomst med arabisk kaffe (Gahwaa) og arabiske daddler. Test balanseferdighetene dine mens du kjører på sandboard. Prøv de andre kulturelle aktivitetene som kamelridning, hennamaling, shisha eller ta bilder i arabiske kostymer. Ha sjansen til å ta et bilde med en falk. Slapp av mens du nyter en underholdende tanouradans og en fantastisk magedansforestilling under den skinnende ørkenhimmelen. Unn deg en deilig grillmiddag med ubegrenset mineralvann og shisharøyking.  Når eventyret og aktivitetene avsluttes, vil lysene fra leiren bli senket. Len deg tilbake og se utover ørkenen og stjernehimmelen for noen fredelige øyeblikk før du drar tilbake til overnattingsstedet ditt.

Abu Dhabi: Ørkensafari med overnatting

2. Abu Dhabi: Ørkensafari med overnatting

Tilbring en dag og natt i ørkenen og opplev hele spenningen! Ta inn ørkenkvelden og få den virkelige eksponeringen for ørkenlivet. Campingplassen er attraktivt og kunstnerisk utformet med arabisk konsept og preg. Her kan du nyte musikken sammen med te og arabisk kaffe. I tillegg kan du prøve sheesha i forskjellige smaker; det vil få deg til å føle deg rolig og hjelpe deg å slappe av. Du kan utforske leiren i ditt eget tempo og dekke deg til i tradisjonelle arabiske kjoler og bli fotografert. Ørkensafari over natten er en morsom opplevelse som inkluderer hennamaling for damer. Internasjonal mat med en grill vil vekke appetitten din. Når all spenningen har roet seg, setter du deg sammen og chatter med din elskede eller vennene dine og nyter rytmen til ørkennatten. Du går i dvale og husker kvelden du tilbrakte i ørkenen og forbereder tankene dine til å våkne om morgenen for å se ørkensolen. Etter å ha spist frokost og en glorifiserende soloppgangsopplevelse tar du farvel med ørkeneventyrene.

Fra Dubai: Heldagstur til Al Ain med lunsj

3. Fra Dubai: Heldagstur til Al Ain med lunsj

Al Ain, sjeikenes tradisjonelle sete, er kanskje den mest folkloristiske av hovedbyene i UAE, et hjørne av verden som omfatter gammel kultur og tradisjon i byens daglige liv frem til i dag. Omfavn all den rike kulturen som denne byen har å tilby ved å bli med på vår Gray line-utflukt som tar deg etter 1t til 1h30 kjøretur til Al Ain. Det er i denne vakre oasen vil du kunne oppleve ørkenlivet i all sin prakt. Vi skal besøke den største i UAE. * 09h00 - Avreise fra Møtestedet * 10h45 - Al Jahili Fort besøk * 11.25 - Besøk av Sheikh Zayed Palace Museum * 11.50 - Al Ain Oasis (Gate 2) * 12.40 - Lunsj (al bawadi) * 13h50 - Kamelmarkedsbesøk * 14.40 - Jebel Hafeet-fjellet og et fotostopp * 15.00 - Varm kilde-Al Mubazzarah * 18.00 - Avlevering på Dubai Mall

Al Ain: En heldagstur fra Abu Dhabi

4. Al Ain: En heldagstur fra Abu Dhabi

Legg ut på en fascinerende heldagsreise til Al Ain, en by som stolt har beholdt sin tradisjonelle sjarm som "hagebyen" i De forente arabiske emirater. Denne opplevelsesrike turen byr på en fortryllende blanding av historie, vakker natur og rike kulturopplevelser. Hva venter på deg? Grønn oase: Al Ain, en oase midt i den enorme ørkenen, kan skilte med frodige grønne parker og hager som står i sterk kontrast til de tørre omgivelsene. Her kan du oppleve en harmonisk sameksistens mellom natur og byliv. Historiske skatter: Utforsk regionens kulturarv med besøk til Al Jahili Fort, en imponerende arkitektonisk perle, og Sheikh Zayed Palace Museum, som gir et fascinerende innblikk i fortiden til De forente arabiske emiraters ledere. Gamle vanningsanlegg: Beundre de eldgamle falaj-vannkanalene, som vitner om menneskets oppfinnsomhet når det gjelder å utnytte verdifullt vann til næring og jordbruk i dette tørre landskapet. Panoramautsikt: Bestig Jebel Hafeet-fjellet, et geologisk underverk som byr på panoramautsikt over Al Ain by og de fascinerende omgivelsene. Utsikten er intet mindre enn fantastisk. Kulturell fordypning: Fordyp deg i den lokale kulturen mens du utforsker det livlige kamelmarkedet, der ørkenens edle dyr omsettes og beundres. Denne travle markedsplassen er et vitnesbyrd om regionens rike tradisjoner. Kulinariske herligheter: La smaksløkene bli tilfredsstilt med en herlig lunsjbuffé på et 4-stjerners hotell, der internasjonale retter venter. Det er en herlig kulinarisk reise som kompletterer utforskningsdagen. Dette heldagseventyret lover å fengsle sansene dine og byr på en unik blanding av historie, natur og kultur. Al Ains varige tradisjoner og naturskjønne underverker kan du oppdage på denne berikende reisen.

Abu Dhabi: Flyplasstransport til hotellet eller vice versa

5. Abu Dhabi: Flyplasstransport til hotellet eller vice versa

Etter en slitsom flytur, hvorfor ikke slappe av og slippe bekymringene ved ankomst? Ganske enkelt bestill en privat transport med en moderne, luftkondisjonert bil til ditt overnattingssted eller valgt sted. Din profesjonelle  sjåfør vil vente på deg i ankomstområdet med et navneskilt. Din private transport kan ta deg mellom Abu Dhabi International Airport og ditt hotell i Abu Dhabi by, Yas Island, Saadiyat, Anantara, Al Ain eller i Dubai (eller vice versa). Transporttjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.  Din transport bekreftes innen 24 timer etter bestillingen er gjort, og du vil motta en kupong som vises til sjåføren ved ankomst, eller når du hentes på hotellet.

Fra Dubai: Heldags sightseeingtur til Al-Ain «Garden City»

6. Fra Dubai: Heldags sightseeingtur til Al-Ain «Garden City»

Nyt en flott dag med sightseeing i det vakre UNESCO verdensarvstedet «Garden City» i Al Ain. Underveis kan du se det fascinerende og stadig skiftende ørkenlandskapet. Ved ankomst kan du besøke det renoverte gamle palasset til H.H. Sheikh Zayed, tidligere hersker av Abu Dhabi og grunnleggeren av UAE. Deretter besøker du det prisbelønte Al Jahili-fortet, for å se den permanente utstillingen dedikert til den uredde britiske oppdageren, Wilfred Thesiger, som krysset Rub al-Khali (arabisk for den tomme fjerdedel) 2 ganger på 1940-tallet. Etterpå tar du turen til De arabiske emiraters eldste museum, Al Ain nasjonalmuseum, hvor du kan se gjenstander fra det 6. århundre f.Kr. Fortsett til UNESCO verdensarvstedet Al Ain Oasis, der guiden din informerer deg om Falaj, et gammelt underjordisk vanningsanlegg. Det blir også en fotoseanse på det lokale kamelmarkedet, det største i regionen, før du spiser en deilig lunsj. Til slutt blir det et siste stopp ved foten av Jebel Hafeet-fjellet, for å se på de populære varme kildene, før en hyggelig kjøretur tilbake til Dubai.

Dubai: Al Ain Garden City med bevaringsdyrepark

7. Dubai: Al Ain Garden City med bevaringsdyrepark

Besøk den vakre hagebyen Al Ain, den grønneste av Emiratene, på en dagstur fra Dubai.Begynn turen med et besøk på Al Ain-museet som har en omfattende arkeologiske samling, inkludert noen spektakulære gull-anheng fra det 2. årtusen. Museet huser også en rekonstruksjon av Grand Hili gravkammer, med dets steininngraveringer.  Deretter kan du bestige toppen av Jebel Hafeet, De forente arabiske emiraters høyeste punkt, hvor du får en fantastisk utsikt over ørkenen. Ved foten av Jebel Hafeet finnes det varme kilder, ideelt for terapeutisk bading av slitne føtter.Stopp deretter ved det største kamelmarkedet i FAE, nylig renovert til enda større glede for gjestene. Avhengig av årstiden, vil du også kunne se babykameler. Gå videre til Al Ain Conservation Zoo, som huser noen av verdens siste gjenværende hvite løver og tigre. Du vil ha muligheten til å komme tett på dyrene når du rusler gjennom de fantastiske hagene og avdelingene. 

Al Ain bytur med lunsj

8. Al Ain bytur med lunsj

Al Ain City Tour er en fengslende utforskning av denne byens rike historie og livlige kultur. Turen dekker en rekke viktige attraksjoner, som starter med Al-Jahili Fort, en historisk struktur som ble etablert i 1891 for å beskytte palmebønder i Al-Jahili-oasen. Senere spilte det en avgjørende rolle i å sikre fjellruter og opprettholde fred mellom forskjellige stammer. Et annet høydepunkt er Al Ain-palasset, et vakkert bevart museum i Abu Dhabi. Dette historiske stedet var en gang residensen til Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, grunnleggeren av UAE og dets første president. Hans tilstedeværelse her frem til slutten av 1960-tallet har stor historisk betydning. Turen inkluderer også et besøk til den rolige Al Ain-oasen, et 1200 hektar stort grønt paradis kjent som den "grønne byen" Al Ain. Det er et rolig tilfluktssted hvor du kan få kontakt med naturen og se tradisjonell vanningspraksis. Lunsj serveres på Ayla Bawadi Restaurant i Al Ain, hvor du kan nyte autentisk emiratisk mat. Jabal Hafeet, et ruvende fjell på grensen mellom UAE og Oman, er et annet bemerkelsesverdig stopp på turen. Den stiger til en imponerende høyde på 1249 meter, og står som det høyeste punktet i Abu Dhabi og det nest høyeste i UAE. Panoramautsikten fra toppen er rett og slett fantastisk. Green Mubazzarah, ved foten av Jebel Hafit, er en frodig oase som eksemplifiserer den naturlige skjønnheten til Al Ain. Det er et populært sted for piknik, familieutflukter og eventyrlige turer opp i fjellet. Noen besøkende velger til og med å slå leir her og fordype seg i det rolige miljøet. Turen avsluttes ved de strategisk plasserte Green Mubazzarah Chalets, som ligger ved foten av fjellene. Disse hyttene tilbyr luksuriøs innkvartering, som gir en fredelig flukt fra byens kjas og mas og tilbyr enkel tilgang til den vakre naturen.

Al Ain bytur | Oase, arv og historielandskap

9. Al Ain bytur | Oase, arv og historielandskap

Legg ut på en ekstraordinær heldagstur i Al Ain og fordyp deg i de fengslende attraksjonene. Al Jahili Fort: Gå inn i historien ved Al Jahili Fort, en fengslende festning som dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Dens imponerende arkitektur og intrikate detaljer vil transportere deg til en svunnen tid. Inne kan du utforske utstillingene som fremhever fortets betydning for å beskytte regionen, og lære om den lokale kulturen og arven den representerer. Al Ain Oasis: Oppdag den rolige skjønnheten til Al Ain Oasis, et UNESCOs verdensarvsted. Gå gjennom de skyggefulle stiene omgitt av frodige palmelunder og nyt den rolige atmosfæren. Beundre det tradisjonelle falaj-vanningssystemet, som har opprettholdt denne oasen i århundrer, og få en forståelse for bærekraftig jordbrukspraksis som brukes i regionen. Jebel Hafeet Mountain: Legg ut på en naturskjønn reise til Jebel Hafeet, den høyeste toppen i De forente arabiske emirater. Når du stiger opp, kan du nyte den fantastiske utsikten over det omkringliggende ørkenlandskapet og byen Al Ain. På toppen av fjellet vil du bli belønnet med panoramautsikt som strekker seg så langt øyet kan se, noe som gjør det til et perfekt sted for fotografering og refleksjon. Camel Market: Opplev den pulserende energien til Camel Market, hvor handelsmenn kommer sammen for å kjøpe og selge disse praktfulle skapningene. Vær vitne til den travle atmosfæren, samhandle med lokale kjøpmenn, og lær om den dypt forankrede betydningen av kameler i emiratisk kultur. Det er en unik kulturell opplevelse som gir innsikt i den tradisjonelle livsstilen. Al Ain Palace Museum: Utforsk det overdådige Al Ain Palace Museum, en gang residensen til Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, den første presidenten i uae. Gå inn i kongelige verden mens du beundrer den utsøkte arkitekturen og interiørdesignen. Oppdag de personlige eiendelene, gjenstandene og fotografiene som gir glimt inn i livet og arven til Sheikh Zayed og hans familie. Denne omfattende reisen gjennom Al Ain lover en blanding av historie, natur, kultur og uforglemmelige minner.

Dubai International Airport City Tour for transittpassasjerer

10. Dubai International Airport City Tour for transittpassasjerer

Vi starter turen når du bestiller etter 30 minutter Vi viser deg Dubai Gold Souq All Souq i Dubai Dubai gull souq Dubai ramme Shaikh Zayed Roud View Dubai Burj Khalifa Dubai Down Town Dubai Marina Global landsby Img eventyr Jumeirah Burj Khalifa Palm Jumeirah Vi vil vise alt uten billett innen turtid Etter ekstra time ekstra betaling Når du ankommer vil vi ønske deg velkommen foran informasjonsskranken hvilken som helst terminal på Dubai internasjonale flyplass Jumeirah-moskeen er ikke åpen for besøk under noen stenging, et fotostopp vil bli gjort i stedet.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Al Ain

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Al Ain

Alle aktiviteter

19 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Al Ain

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Al Ain

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Al Ain?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Al Ain?

Flere reisetips for Al Ain

Vil du vite mer om aktiviteter i Al Ain? Trykk her for full oversikt