Legg til datoer

Ting å gjøre Al Ain

Tilgjengelige aktiviteter

  • Private omvisninger
  • Skytteltransport
  • Dagsturer
  • Eventyr

Ofte stilte spørsmål om Al Ain

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Al Ain?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Al Ain er:

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Al Ain på regnværsdager?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Al Ain?

Flere reisetips for Al Ain

Vil du vite mer om aktiviteter i Al Ain? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Al Ain

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 364 vurderinger

Fin grønn by, men halvannen vår i nærheten av ørkenveien var fryktelig

Starttid på papir 08.00, telefonen angitt 08.30, virkelig 9.00. Guiden var også sjåfør. Etter en halv times kjøretur bremsevæskeproblem på veien mellom Dubai og Al Ain. Venter på den nye bilen i den lille skyggen av en busk i ørkenen i nærheten av veien, fryktelig varm. Den nye sjåføren spurte: hvordan har du det? Uten offisiell unnskyldning fra Funturs Dubai Company. Første stopp ved middagstid. Etter det var det interessante steder, men bare 5-10 minutter fotopauser. Skynd deg og skynd deg for å oppfylle det angitte programmet. Vi har bare 40 minutter til lunsj i Hilton som et dyreste element i denne turen, så uten nok tid. Etter dette hastet røykte guiden 10 minutter. På kamelmarkedet nevnte de ikke før den agressive oppførselen til gutta for penger som spurte bilder med kameler. Fyren spurte 100AED (ga 20). Det var mangelen på vår indiske guide. Veien tilbake sov guiden og overrakte rattet til sin uerfarne elevkollega, frykt for døden på veien

Ikke helt standarden jeg ventet.

Guiden, selv om den var veldig vennlig og høflig, gjorde lite for å forbedre den generelle suksessen til turen. Ved hver attraksjon ble vi bare dumpet og dro for å finne vår egen måte uten råd om spesielle steder eller ting av spesiell interesse. Med begrenset tid til rådighet ville noen veiledning ha vært veldig nyttig. Lunsjen var en stor skuffelse. Det viste seg å ikke være lunsjbuffeen som annonsert, men et dårligere tilbud i en totalt øde bassengkafé. Ingen unnskyldninger heller!

Avslappende tur

Vi ble hentet på hotellet av vår guide Zaki. Vi var de eneste gjestene på denne turen, og Zaki gjorde det til en veldig hyggelig dag. Atmosfæren var vennlig, alt var bra Organizer, og Zaki ga oss mye detaljert informasjon. Lunsjbuffeen på Hilton hotel var virkelig fantastisk. Jeg har reist mye, og denne turen tilhører de beste jeg ble med på. Jeg kan anbefale denne turen og spesielt vår vennlige guide Zaki.