Legg til datoer

Akvariet i Genova

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
  • Vannaktiviteter
9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Akvariet i Genova

Flere reisetips for Akvariet i Genova

Vil du vite mer om aktiviteter i Akvariet i Genova? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Akvariet i Genova

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 855 vurderinger

Besøket til akvariet var intenst for mengden arter som var tilstede, velkomstvideoen som ble projisert ved inngangen var vakker, og introduserte den marine verdenen du vil møte, dekk på skipet og et fantastisk utsiktspunkt over den fantastiske byen Genova samt en bar og en butikk med karakteristiske gjenstander fra akvariet. Den eneste forbedringen som kan gjøres er knyttet til tilstedeværelsen av noen av personalet (svært få i hele banen, bare to veldig sjenerte operatører) som, spesielt på noen punkter, orienterer besøkende som er desorienterte. Den eneste ulempen foran tankene på grunn av for mange mennesker er overfylt, venter ikke på at de foran skal bevege seg, og derfor er det slitsomt å kunne nyte observasjonen. Å kjøpe billettene på nettet var veldig smidig, vi gikk på et øyeblikk

Skipet var veldig bra, personalet var veldig vennlig. Delfinturen startet med å se en skilpadde, som var veldig, veldig hyggelig. Etter en stund fant vi delfinene, noe som var en utrolig opplevelse, da de lekte med bølgene fra båten og kom veldig nærme båten. På turen ser du frie dyr, ikke fanger som i dyreparker og akvarier. Hvis du vil oppleve dyr glade og i frihet, er denne turen definitivt noe for deg. Takk for det utrolige resultatet

Det var flott. Godt organisert. Hyggelige mennesker. Mannskapet var veldig motivert og vi så rundt 40 til 50 delfiner totalt. Vi så også 2 hvaler ca 8 meter fra skipet. Vi var også på veien i minst 6 timer. Det var et sertifikat til barna, noe jeg syntes var en god idé. Alt i alt en uforglemmelig dag. Mange takk.

Utmerket service, priser og organisering av Get your guide. Alt enkelt og intuitivt. På akvariet, til tross for at det var en veldig travel dag, kom vi raskt inn og fikk en hyggelig opplevelse for både voksne og barn.

Det tok lang tid før et sjøpattedyr viste seg. Men så kom delfinene. Turen ble lengre enn annonsert fordi vi bare så delfiner mot slutten. For dette snudde kapteinen noen spesielle runder. Det var virkelig flott.