Akvariet i Barcelona

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De fem beste opplevelsene i Barcelonas akvarium

Barcelonas akvarium har over 450 ulike arter havdyr og er et unikt og kjempestort akvarisk middelhavsmuseum. Her er opplevelsene du ikke bør gå glipp av.

 • Planeta Aqua

  1. Planeta Aqua

  I denne interaktive delen av museet kan du lære både om fossiler, utrydningstruede arter og verdenshavenes fremtid.

 • Oceanarium

  2. Oceanarium

  Med omtrent fire millioner liter vann er dette Barcelonas største akvarium. Opplev de ulike økosystemene og besøk den store vanntunnelen. Tunnelen er det nærmeste du kommer en dykkeopplevelse.

 • Haibassenget

  3. Haibassenget

  Er du modig? Om du bestiller på forhånd og betaler et depositum kan du få dykke i haibassenget og svømme rundt med disse ofte misforståtte skapningene.

 • Tropisk akvarium

  4. Tropisk akvarium

  Har du ikke mulighet til å reise til Australia eller Rødehavet? Vær ikke bekymret, for i Barcelona kan du se massevis av fargerike fisker og tropiske koraller du bare kan drømme om.

 • Havets juveler

  5. Havets juveler

  Livet i havet er så klart ikke bare fisk. Her kan du også lære om sjøstjerner, amøber og skjell, skapninger som alle er viktige for livet i havet.

Planlegg besøket ditt

 • Lokalt språk

  Barcelonas offisielle språk er katalansk, som er det opprinnelige språket i den katalanske regionen. De fleste her forstår også spansk, men de vil helt klart sette pris på det om du lærer deg noen katalanske ord.

 • Varmt, varmt, varmt

  Fordi Barcelona ligger ved Middelhavet, blir byen ofte svært varm, særlig om sommeren. Smør deg med solkrem og hold deg gjerne i skyggen midt på dagen.

 • Vær forsiktig

  Barcelona er generelt sett en trygg by, men likevel bør du ikke legge fornuften igjen hjemme. Ha alle verdisaker i veska og ikke i sidelommer, og ikke la tingene dine stå uten tilsyn.

 • Kombiner

  Det finnes byomvisninger i Barcelona. Om det er én spesiell severdighet du gjerne vil se, så er det lurt å ta det som en del av en tur som inkluderer flere severdigheter, da det blir rimeligere.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Parken åpner kl. 10.00 og stenger tidligst kl. 21.00. Stengetidene varierer noe etter hvilken dag og måned det er.
 • Pris
  Inngangsbilletter koster fra 20 EUR og oppover. Prisen stiger om det er transport eller andre ting inkludert.
 • Behøver jeg en guide?
  Du trenger ikke noen guide i Barcelona akvarium, men det er flere av turistturene i Barcelona som inkluderer en tur til akvariet. Undersøk dette på forhånd, for det kan spare deg for en del penger.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta den grønne linjen L3 til Drassanes. Derifra er det bare en kort spasertur til akvariet.
 • Flere tips
  Du bør sette av minst to timer for å oppleve alt akvariet har å by på.

Flere reisetips for Akvariet i Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Akvariet i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Akvariet i Barcelona

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 2 613 vurderinger

Det var en veldig praktisk kupong. Spesielt har Baroserona et godt offentlig transportsystem, bytter kupongen din mot en enkel Hiticat, og den brukes automatisk i 48 timer fra første gangs bruk, så det var veldig praktisk. Når du reiser til Europa, det er veldig praktisk å kjøpe en slik kupong på forhånd og bruke den.

Veldig fint sted å besøke, godt forberedt og vedlikeholdt anlegg, Tir var den riktige avgjørelsen å besøke, siden det er trange områder, jeg tror det er overbelastet i helgen.

Jeg anbefaler å kjøpe en billett på forhånd, fint oceanarium, verdt å se hvis været er dårlig. Dessverre er billettprisen litt for høy.

Dette akvariet er ganske lite, men delen der du går under fiskene er så vakker. Verdt det, vil jeg si.

Veldig interessant spesielt for barn!! Jeg anbefaler på det sterkeste.