Våre mest anbefalte ting å gjøre i Akihabara

Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

1. Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

Få med deg Tokyo fra en åpen sightseeingbuss, og velg fra alle tilgjengelige ruter, alt etter dine interesser. Billetten din gir ubegrenset tilgang til alle ruter, slik at du kan gå av når du vil utforske mer. Se høydepunktene i byen, som Tokyo Sky Tree, Asakusa, Tokyo Tower, Tsukiji og Ginza. Rute 1: TOKYO SKYTREE-linjen Marunouchi Mitsubishi Building — Kodemmacho Station — Ryogoku Edo-Tokyo Museum —  TOKYO SKYTREE stasjon — Asakusa Hanakawado  — Asakusa Tawaramachi — Ueno Matsuzakaya — Akihabara (Suehirocho) — Shin-Nihombashi Station — Marunouchi Mitsubishi Building Rute 2: TOKYO TOWER-linjen Marunouchi Mitsubishi-bygningen – Tokyo Tower – Tokyo Prince Hotel/Zojo-ji Tempel – Tokyo Teleport Station – Tsukiji Ginza – Marunouchi Mitsubishi-bygningen Rute 3: SHINJUKU SHIBUYA-linjen Marunouchi Mitsubishi-bygningen – Shinjuku Gyoen nasjonalhage – Shinjuku stasjon sørligutgang / Hotel Century Southern Tower – Shinjuku Station West Exit/Tokyo Metropolitan Government Building – Shibuya City Hall / Harajuku / Meiji Jingu Shrine – Marunouchi Mitsubishi-bygningen Du kan hoppe av og på bussen som du selv ønsker og utforske severdighetene du finner interessante, i ditt eget tempo. Fra den åpne bussen, kan du nyte panoramautsikt over Tokyo mens du hører på beskrivelsene på lydguiden din.

Tokyo: Heldags sightseeingtur med buss

2. Tokyo: Heldags sightseeingtur med buss

Oppdag 18 steder og aktiviteter du må se i Tokyo med en luksuriøs buss – i løpet av 1 dag. På denne omvisningen blir du tatt med til de mest kjente stedene i Tokyo som Meiji-helligdommen, Asakusa og keiserpalasset. Bli med på populære aktiviteter som dra opp til den 350 meter høye utstiktsplattformen på Tokyo Sky Tree, drikke matcha og til og med Tokyo Bay Cruise. Du starter omvisningen fra sentrum av Tokyo i Shinjuku (Love-statuen). Du kjører i en komfortabel buss med klimaanlegg og passerer Kabukicho, som er et populært japansk pubrunde-område. Bussen tar deg først til «Meiji Jingu Shinto-helligdommen», en av de mest kjente Shinto-helligdommene i Japan. Helligdommen ble bygget for keiseren Meiji, og er omgitt av vakker skog som gjør at du glemmer at du faktisk er midt i Tokyo. Deretter passerer du også forbi Harajuku, Omotesando shopping district og «National Diet Building» som er det japanske parlamentshuset, en vakker symmetrisk bygning fra 1936. Stopp ved keiserpalasset, residensen til den keiserlige familien, hvor du også finner Edo slott. Du besøker enten de østlige hagene (tradisjonelle japanske hager) eller Niju-bashi-broen (historisk japansk struktur) i den ytre hagen. Etter å ha lært om Japans historie, kjører bussen gjennom Akihabara, Ueno og markedsgaten Kappa-Bashi hvor du kan se mange kjøkkenartikler som japanske retter, kniver og veldig ekte matreplikaer. Og deretter er det på tide å utforske Asakusa. Et av de mest kjente severdighetene i Tokyo. Handle på Nakamise avenue og ikke glem å ta bilder ved Kaminari-mon porten med den ikoniske røde lykten. I Asakusa tar omvisningen deg med på 2 unike japanske opplevelser. Autentisk Uji Matcha-opplevelse Nyt den «ikke bitre varianten av grønn Matcha-te» kjent som «Premium Matcha» som bruker «Ichibancha» («den første téen») fra Uji i Kyoto. Det finnes også alternativer for Sweet Matcha-is eller Matcha-øl. «IZAKAYA» - japansk publunsj-opplevelse (hvis lunsj er valgt) Opplev å spise «Karaage» (japansk frityrstekt kylling JFC) og «Tofu» som en del av en fast meny, som er de vanligste nasjonale rettene for japanere. Tofuen som brukes her er kun fra lokalproduserte soyabønner, og det lages i butikken hver dag. Oppgi antall deltakere som ønsker vegetariske måltider eller glutenfrie måltider ved bestilling. Halal-, allergivennlige-, laktosefrie måltider osv. er ikke tilgjengelig. Vennligst bestill i såfall omvisningen uten lunsj. Deretter drar omvisningen til Tokyo Sky Tree og Sora-machi kjøpesenter. Det er det høyeste kringkastingstårnet i verden. Dra nytte av forbi-køen-adgang for adgang til «Tembo Deck»-utsiktsterrasse. Bussen stopper ved Odaiba (Tokyo Bay Side-området), for den siste aktiviteten som er et cruise i Tokyo-bukten. Nyt cruiset under den nydelige regnbuebroen og beundre skyskraperne i Tokyo. Etter det herlige cruiset, passerer bussen Tokyo Tower i Roppongi, Olympiastadion og drar tilbake til Shinjuku stasjon rundt kl. 18:00.

Tokyo: Japansk bilkultur Daikoku Car Meet

3. Tokyo: Japansk bilkultur Daikoku Car Meet

Vi tilbyr oppslukende opplevelser som tar deg utover konvensjonell turisme. Fra å utforske en rekke bilmøtepunkter til å trå til fots i Japans største bilbutikk og samhandle med erfarne japanske sjåfører, vi gir den unike spenningen ved å sitte i drømmebilen din. Turene våre er designet for å gi deg en autentisk smak av Japans fengslende bilkultur. Våre turer Ikke bare for bilentusiaster, våre turer kombinerer bilkulturutforskning med sightseeing av Tokyos ikoniske landemerker - Tokyo Tower, Skytree, Rainbow Bridge, Shinjuku og Shibuya. Vi tror på mangfoldige opplevelser, derfor gir turene våre en minneverdig tur selv for de som akkurat har begynt å utforske bilkulturen. I tillegg tilbyr vi praktiske avleveringstjenester fra og til hotellet ditt.

Tokyo: Tokyo Drift Tour med Daikoku Car Meet i en GT-R R35

4. Tokyo: Tokyo Drift Tour med Daikoku Car Meet i en GT-R R35

Gå inn i Tokyo Drifts verden på en bilsentrisk tur i Tokyo. Fordyp deg fullstendig i japansk bilkultur mens du besøker lokale bilmøtesteder og sightseeing rundt i byen. Kjør i en ikonisk GT-R R35 Liberty Walk for en smak av det raske livet. Besøk forskjellige bilmøtepunkter, inkludert Daikoku-parkeringsområdet, og se den største bilbutikken i Japan. Samhandle med japanske sjåfører og opplev å sette deg inn i bilen du alltid har drømt om. Opplev spenningen til en GT-R R35. Bli kjent med byen på noen av Tokyos vakreste steder, inkludert Tokyo Tower, Rainbow Bridge, Tokyo Bay og Shibuya. Denne turen er ikke bare for bilentusiaster, men også for alle som egentlig ikke er interessert i biler, men som ønsker å vite mer om Tokyo.

Tokyo: Kveldsunderholdning med et samurai-show

5. Tokyo: Kveldsunderholdning med et samurai-show

Etter ankomst til lokalene får du se Kanda Myojin, som er en berømt helligdom for både området og Japan. Helligdommen har et rykte på seg for å være fremgangsrik både for foretninger og ekteskap. Etter dette blir du invitert til restauranten, som ligger på samme sted. Her kan du nyte en drink, middag eller snacks (hvis alternativet er valgt) frem til showet begynner. Fra kl. 20:30 får du gleden av å oppleve et samurai-show, som kun kan sees i Japan. Ved showets avslutning går samuraiene ut blant publikum, og du kan gjerne ta et bilde sammen med dem gratis.

Akihabara: Anime & Gaming Adventure Tour

6. Akihabara: Anime & Gaming Adventure Tour

Start din Akihabara-tur ved å ta ditt første stopp i en retro videospillbutikk. Denne butikken regnes som et skattekammer for spillelskere, spesielt for de som vokste opp med å oppleve fremveksten av den japanske videospillindustrien. Her kan du lytte til 8-bits videospilltastaturmusikk som du nesten ikke finner andre steder! Guiden din vil hjelpe deg med å finne og kjøpe alle retro videospillmaskiner og disker. Mens verden jager etter nye spill, se tilbake på disse gamle spillene som bringer tilbake sjarmerende barndomsminner. Deretter går du over til hushjelpskafeen - en opplevelse du ikke kan gå glipp av mens du er i Tokyo. Heng med søte hushjelper, få trylleformler på maten din! Til slutt, nyt å vandre rundt i enorme anime-butikker med hundrevis av figurer og cosplay-varer. Noen ganger er disse butikkene steder som reisende føler det er vanskelig å oppdage selv - men med en guide kan du nyte hvert eneste stopp som en lokal.

Akihabara: Anime og elektronikk omvisning

7. Akihabara: Anime og elektronikk omvisning

Utforsk Akihabara med lokal reiseguide! Vi starter ved Kanda Myojin kjent som den historiske helligdommen og en av de berømte animasjonsstedene i Japan. Å høre om historien, hvordan du kan utvikle området fra en guide mens du går bakgater og stikker innom litt anime, kapselleketøy, spill, engrosbutikker og elektriske butikker. La oss utforske mange morsomme fakta om området sammen. Det blander noen steder du må se og en halv tilpasset tur i Akihabara, slik at du kan fortelle meg mer om interessene dine og nyte opplevelsen din!

Tokyo: 5-timers historisk sykkeltur med lunsj

8. Tokyo: 5-timers historisk sykkeltur med lunsj

Møt guiden din på Asakusabashi stasjon og motta en kort orientering om turen, samt trafikkregler i Tokyo for å sikre en trygg reise. Begynn med å reise til Ryogoku-distriktet, kjent for å være kjerneområdet til profesjonell sumobryting. Etter å ha lært litt om Sumo-kulturen, ta turen til Tsukiji Fish Market. Her vil du ha en spasertur rundt på markedet, og se de lokale handelsmennene gjøre daglige gjøremål. Nyt en deilig sjømatlunsj på markedet, med den ferskeste fisken. Etter din tid på markedet, sykle mot keiserpalasset. Beundre de vakre hagene og det staselige palasset som er hovedresidensen til keiseren av Japan. Besøk en lokal helligdom og et stort tempel nær Tokyo-tårnet og lær om Japans religion og historie. Sykle mot Akihabara, det kulturelle sentrum for anime, manga og videospill i Japan! Til slutt, ta deg tilbake til møtepunktet for å fullføre turen.

Tokyo: Utforsk Otaku Culture Akihabara Anime Tour

9. Tokyo: Utforsk Otaku Culture Akihabara Anime Tour

Akihabara er et viktig knutepunkt for et bredt spekter av japansk popkultur, inkludert anime, manga, spill og J-pop. Når du forlater stasjonen, vil du umiddelbart bli fordypet i en himmelsk verden av anime, med neonskilt og fengslende reklamer som dekorerer den prangende byen. Start turen med å utforske de skjulte elektroniske butikkene under togskinnene, hvor bedrifter har blomstret siden etter andre verdenskrig. Gå deretter over til Akihabara Radio Kaikan, en 11-etasjers bygning fylt med populære anime-varer og spill. Gjennom hele turen vil din kunnskapsrike lokale guide ta deg til alle de beste butikkene og spillehallene, slik at du virkelig kan oppleve byen som en lokal. Få verdifull innsikt i den livlige Electric Town som du aldri ville komme i gang på egen hånd.

Tokyo: Sightseeingbusstur start om morgenen

10. Tokyo: Sightseeingbusstur start om morgenen

Oppdag 12 steder og aktiviteter du må få med deg i Tokyo, på en luksusbuss om formiddagen. På denne opplevelsen blir du tatt med til de mest kjente stedene i Tokyo som Meiji-helligdommen, Asakusa, keiserpalasset og de mest populære aktivitetene som å be ved helligdommen, shoppe i en gammel, japansk handlegate og drikke matcha. Du starter turen fra sentrum av Tokyo i Shinjuku (kjærlighetsstatuen) kl. 08:00. En komfortabel buss med klimaanlegg passerer Kabukicho, som er et populært japansk pubrunde-område. Bussen tar deg først til «Meiji Jingu Shinto-helligdommen», en av de mest kjente Shinto-helligdommene i Japan. Helligdommen ble bygget for keiseren Meiji i 1921, og er omgitt av vakker skog som gjør at du glemmer at du faktisk er midt i Tokyo. Her kan du puste dypt og kjenne den hellige atmosfæren til den japanske helligdommen. Deretter passerer du Takeshita Avenue, som representerer Harajuku og er kjent som sentrum for japansk popkultur, og som fører til Omotesando shoppingdistrikt. Du passerer også forbi «National Diet Building» som er det japanske parlamentshuset, en vakker symmetrisk bygning fra 1936. Bussen stopper så ved keiserpalasset, den nåværende residensen til keiserfamilien, og også stedet der du finner Edo-slottet. Du besøker enten de østlige hagene (tradisjonelle japanske hager) eller Niju-bashi-broen (historisk japansk struktur) i den ytre hagen. Etter å ha lært om Japans historie, kjører bussen gjennom Akihabara, sentrum av «Otaku» animekultur. Videre passerer bussen Ueno, kjent som Japans eldste park, og Kappa-Bashi markedsgate, hvor du kan se massevis av kjøkkenartikler som japanske retter, kniver og veldig ekte matreplikaer. Og deretter er det på tide å utforske Asakusa. Et av de mest kjente sightseeingstedene i Tokyo. Shop på Nakamise Avenue og ikke glem å ta bilder ved Kaminari-mon-porten, den ikoniske røde lykten. I Asakusatilbyr denne omvisningen den unike japanske opplevelsen. Autentisk Uji Match-opplevelse Nyt den «ikke bitre varianten av grønn Matcha-te» kjent som «Premium Matcha» som bruker «Ichibancha» («den første téen») fra Uji i Kyoto. Der kan du også finne alternativer som søt Matcha-gelato eller Matcha-øl. Omvisningen avsluttes her, og deretter kan du bruke så mye tid du vil i Asakusa. Opplevelsen inkluderer kommentarer fra både en hyggelig guide og en flerspråklig lydguide på engelsk, fransk, italiensk, spansk, kinesisk, thai, indonesisk og ukrainsk. Bussen blir alltid nøye rengjort med antibakterielt middel og har regelmessig ventilasjon. Det er en komfortabel buss med klimaanlegg og gratis WiFi.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Akihabara

Alle aktiviteter

24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Akihabara

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Akihabara med barn?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Akihabara?

Flere reisetips for Akihabara

Vil du vite mer om aktiviteter i Akihabara? Trykk her for full oversikt