Legg til datoer
Ting å gjøre

Ajaccio

Flere reisetips for Ajaccio

Vil du vite mer om aktiviteter i Ajaccio? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ajaccio

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 2 276 vurderinger

En veldig interessant tur. To stopp på veien: 10 minutter ved Napoleon-statuen og 20 minutter ved parkeringsplassen med utsikt over iles sanguinares. Veldig hyggelig sjåfør. Vi hadde opprinnelig bestilt en annen dato, men på grunn av det faktum at arrangørene av en annen tur fra get guiden din omplanlagte den, kunne vi ikke bruke billettene våre på turdagen. Derfor ba jeg om å få ta turen på en annen dag og tid, og det var ingen problemer med det. Tusen takk.

Båtturen er litt lang, men gitt Bonifacios prakt er det verdt prisen. Personalet er veldig hyggelig, spesielt siden den dagen var det sjø og mange passasjerer var syke

4 timer med å besøke Bonifacio er bra!! Fantastiske turer å gjøre vel vitende om at resten i båten er flott! 3 + 3 timer med båt men vi fant ikke tiden lang!

Vakker dagstur til Bonifacio med nok tid til å utforske byen. Vi likte spesielt å utforske steinene før vi dro tilbake til Ajaccio.

Veldig hyggelig cruise med gode kommentarer og et veldig vennlig team på båten. Tiden i Bonifacio er nok til å besøke byen