Våre mest anbefalte ting å gjøre i Aït Benhaddou

Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

1. Fra Marrakech: 3-dagers Sahara-tur til Erg Chebbi-dynene

Sov under ørkenstjernene i en berberleir på en uforglemmelig opplevelse i sanddynene, med avreise fra Marrakech. Besøk UNESCO verdensarvstedene Ait Ben Haddou, Rosedalen og Tinghir. Stopp ved tradisjonelle berberlandsbyer rundt Todra-juvet og vandre med en kamel gjennom Erg Chebbi-dynene, de høyeste i Marokko Dag 1: Marrakech – TinghirDenne 3-dagers ørkenturen fra Marrakech til Merzouga starter tidlig på morgenen. Dra til Ait Benhaddou gjennom Tizi Ntichka-passet og Atlasfjellene. Det blir mange stopp underveis. Besøk Kasbah Ait Benhaddou, som står på UNESCOs verdensarvliste, som også fungerte som filmsteder for forskjellige Hollywood-filmer. Fortsett til Ouazazate og Kasbah Taourirte før lunsj. På ettermiddagen drar du videre til Tinghir via «Rosenes dal» før du kommer til hotellet i Tinghir. Middag og overnatting.  Dag 2: Tinghir — MerzougaEtter frokost på hotellet i Tinghir, starter dagen med en kjøretur langs veien fra 1001 Kasbah til oasen av Tinghir, hvor du svinger av på en mindre vei og kjører langs elven til Todra-juvet. Etter litt tid på egen hånd for å nyte de enorme klippene og lunsj på en lokal kafé (på egen hånd), fortsetter du tidlig på ettermiddagen til Erfoud. Denne byen kjent for sitt daddelmarked, og et utgangspunkt for de gamle handelskaravanene som krysser Sahara-ørkenen til Tombouctou. Fortsett til Merzouga og kjør gjennom et steinete ørkenlandskap. Ved ankomst til utkanten av Erg Chebbi-sanddynene, møter du kamelkaravanen og du kan ri på kameler gjennom de fantastiske fargeskiftende sanddynene. Alt dette med solnedgangen som et flott bakteppe. Dra ut til Sahara-ørkenleiren, som ligger i midt i ingenmannsland like før mørket faller. Etter litt tid til å beundre sanddynene og landskapet rundt, gjør deg klar for en marokkansk middag servert under stjernene ved siden av et bål. Sent på kvelden kan du nyte berbermusikk med de lokale vertene som spiller trommer. Dag 3: Merzouga – MarrakechEtter en tidlig frokost og en kameltur tilbake til hovedveien, møt sjåføren din og dra tilbake til Marrakech. Nyt lunsj på veien mens du passerer «Rosenes dal», og fortsetter gjennom Atlasfjellene til Marrakech. Avslutt ørkenturen din i Marrakech rundt kl. 20:00.

Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

2. Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Merzouga med mat

Oppdag kanten av Sahara-ørkenen på en tre-dagers budsjetttur fra Marrakech, og utforsk det dramatiske landskapet i Dades-dalen og Kasbah i Ouarzazate. Kjør over sanddynene til Erg Chebbi med kamel og sov i en ørkenleir under stjernene. Dag 1: Marrakech – Ait Ben Haddou – Dades Begynn reisen ved å krysse de høye Atlasfjellene forbi den ene berberlandsbyen etter den andre til UNESCOs verdensarvliste Ait Ben Haddou. Denne landsbyen er kjent for sin kasbah og befestede landsby og har blitt brukt som et sett for noen kjente Hollywood-eposer og magasinfotoseanser. Etter litt fritid, nyt lunsj på en lokal restaurant og fortsett kjøreturen gjennom Ouarzazate, kjent som Saharas port. Fortsett til Boumalne Dades, beundre den naturskjønne kjøreturen langs Dades-dalen, hvor du kan nyte middag og hvile for natten på Kasbah Amazigh eller Hotel Chems. Dag 2: Dades – Todgha-juvene – Merzouga Etter frokosten går du fra hotellet og kjører til Tinghir og dens dramatiske Todgha-juv, mens du tar en pause for å utforske kløftene. Nyt lunsj på en lokal kafé og fortsett til Merzouga for å møte din kamelvogn. Opplev Erg Chebbi-sanddynene på kamelrygg og se solnedgangen gå ned. Nå din ørkenleir før kvelden faller på og nyt en autentisk marokkansk middag under stjernene. Lokale nomader vil sørge for underholdning og vise deg hvordan du spiller de tradisjonelle Tam Tam-trommene. Nyt middag og overnatting. Dag 3: Merzouga Ouarzazate – Marrakech Etter en tidlig oppvåkning for å se soloppgangen før frokost (valgfritt), vil en sjåfør vente på å hente deg for transport tilbake til Marrakech. Stopp halvveis for lunsj på en lokal restaurant. Bli satt av ved ditt opprinnelige avgangspunkt eller Djemaa El Fna rundt 20.00. Du kan også bestille oppgraderinger for natten i beduinleiren, for eksempel den luksuriøse ørkenleiren med et luksuriøst privat telt komplett med en ensuite dusj, baderomsfasiliteter og 5-stjerners fasiliteter. Disse oppgraderingene må bestilles per person.

Fra Marrakech: Dagstur til Ouarzazate og Ait Benhaddou

3. Fra Marrakech: Dagstur til Ouarzazate og Ait Benhaddou

Oppdag en landsby, naturlandskap og Kasbah Ait Benhaddou festning, på denne dagsturen fra Marrakech. Reis i en minibuss eller bil med klimaanlegg, og vær på nett med WiFi-tilgang underveis. Avdekk filmmagi med et stopp ved Atlas Film Studios i Ouarzazate.  Start din dagstur med henting fra overnattingsstedet ditt i Marrakech fra kl. 07:00-08:00. Hopp inn i et romslig og komfortabelt kjøretøy og nyt naturen mens du reiser inn i Atlasfjellene. Fordyp deg i lokal kultur med et stopp ved den lille landsbyen Ait Ben Barka nær det kuperte landskapet i Toufliht. Utforsk området med sjåføren din og lær om severdighetene for turen. Ny en pause på egen hånd før du krysser Tizi n'Tichka-passet. Stopp for å ta bilder av fjelltopper, fra passet fra 2260 meter over havet.Fortsett til Atlas Film Studios i Ouarzazate, det største filmstudioet i verden som var kjent i TV-serien Game of Thrones. Bruk litt tid på egen hånd til å besøke studioene eller utforsk byen på egen hånd. Ta noen bilder av det unike, røffe landskapet i området. Etter studioet kan du kjøpe lunsj på en av de beste restaurantene i området, med utmerkede priser og fantastisk panoramautsikt.  Ta til slutt turen til den berømte Kasbah Ait Benhaddou, et UNESCO verdensarvsted, som er en av de mest ekstraordinære kasbahene (festningene) i Marokko. Avslutt dagen med naturskjønn utsikt mens du slapper av i ditt komfortable kjøretøy med klimaanlegg, på kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Marrakech.

Fra Marrakech: 2-dagers ørkenutflukt

4. Fra Marrakech: 2-dagers ørkenutflukt

Pass gjennom fantastiske daler og Atlasfjellene på denne 2-dagers turen fra Marrakech. Reis gjennom Draa-dalen til Ait Ben Haddou og Ouarzazate. Overnatt i en ørkenleir i Zagora, ri på en kamel i Sarhara og nyt en deilig middag og frokost. Dag 1: Avreise tidlig om morgenen fra Marrakech. Bli lamslått av dalene og åsene mens du reiser 7400 fot opp i ditt luftkondisjonerte kjøretøy. Ankomst til ksar (befestet by) Ait Ben Haddou, som ligger langs den tidligere karavaneruten mellom Sahara og Marrakech. Ta bilder av byen Ait Ben Haddou som har fungert som bakteppe for filmer som "Lawrence of Arabia", "Time Bandits", "Kundun", "The Mummy" og mange flere. Se hvorfor det har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1989. Stopp for å kjøpe lunsj på en lokal restaurant. Kjør til Ouarzazate, hvor du finner filmstudioer og berømte sandsteinsbygninger og ørkenlandskap. Cruise gjennom de inspirerende Anti Atlas-fjellene (Tizi N Tnifift), samt frodige daler i Agdz og Draa-dalen. Ankom Zagora og ri på en veltrent kamel gjennom ørkenen mens solen går ned over sanden. Stopp på campingplassen din og spis en solid middag før du sover som en lokal i et autentisk berbertelt. Dag 2: Våkn opp tidlig om morgenen for å nyte soloppgangen før du tar en frisk dusj og spiser litt frokost. Kjør kamelen tilbake til Zagora hvor du vil møte sjåføren din. Reis tilbake til Ouarzazate med bil, gjennom Draa-dalen og anti-Atlasfjellene. Stopp i Ouarzazate i 40 minutter og ha muligheten til å besøke Kasbah of Taourirt eller kinomuseet. Nyt lunsj i Ouarzazate og gå tilbake til Marrakech hvor turen avsluttes. Din ankomst til Marrakech er planlagt til 18:00.

Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Fes

5. Fra Marrakech: 3-dagers ørkensafari til Fes

Oppdag Fes og Marrakech, Marokkos keiserlige byer, på en guidet 3-dagers tur. Dag 1: Marrakech — Ait Ben Haddou — Dades (første natt på Kasbah Amazigh) Start turen med en tidlig henting. Møt sjåføren din på hotellet eller riaden om morgenen før du krysser Atlasfjellene mot Kasbah Ait Ben Haddou. Etter en guidet tur i landsbyen kan du nyte en rolig lunsj i Ait-Ben-Haddou. Tidlig på ettermiddagen reiser du nordøstover til Boumalne Dades via Ouarzazate. Ta en kjøretur langs elven Dades med den fantastiske solnedgangen som bakteppe. Nå veien til Dades-dalen og ta en pitstop for å nyte det fantastiske landskapet. Fortsett deretter til et hotell hvor du vil spise og hvile for natten på Kasbah Amazigh. Dag 2: Dades – Merzouga Start dagen med frokost på hotellet. Legg ut på en reise langs veien til 1001 Kasbahs til Tinghir, en oase hvor du vil få muligheten til å nyte en times lang spasertur ved elvebredden hele veien til Todgha-juvet. Her kan du få litt fritid til å nyte naturen før lunsj. Tidlig på ettermiddagen kan du gå til Merzouga, der kamelkaravanen din venter. Herfra kan du ri på kamelen gjennom sanddynene til Erg Chebbi mens du nyter en fascinerende solnedgang. Før det blir mørkt, nå Sahara-ørkenleiren som ligger mellom sanddynene, hvor du vil spise en marokkansk middag under stjernene mens du blir underholdt av lokale nomader som spiller på trommene rundt leirbålet. Etter leirbålet kan du slappe av i standardteltet eller luksusteltet, avhengig av hvilket du velger. Standardteltene er enkel overnatting, mens et privat telt er avhengig av tilgjengelighet. Toalettene er rett utenfor, med fasiliteter for å friske opp i et fellesrom. Velger du luksusteltet, ligger det i et mer isolert og naturskjønt område, og gir ekstra komfort, og et garantert privat telt med skyllebare vestlige toaletter, varme dusjer og en rikholdig middag og frokost. Dag 3: Merzouga – Fes  Bli vekket av ørkenvertene dine hvis du ønsker å se soloppgangen. Etter frokost, kjør langs Ziz-elven med dens fantastiske oase omkranset av palmetrær og befestede ksours (slott) hele veien til Midelt, en liten by midt i Atlasfjellene, lunsjstoppet for dagen. Om ettermiddagen fortsetter du å krysse Midt-Atlasfjellene mot Fes. Legg merke til en dramatisk endring i landskapet: snødekte fjell, sedertreskoger og rik vegetasjon, hele 180 fra det tørre og steinete landskapet på resten av turen. Avslutt ørkenturen fra Marrakech til Fes tidlig på kvelden mens sjåføren tar deg til riaden eller hotellet i Fes.

Marrakech: Sahara til Zagora og Ait Ben Haddou m/overnatting

6. Marrakech: Sahara til Zagora og Ait Ben Haddou m/overnatting

Oppdag Ouarzazate og Zagora på denne 2-dagersturen fra Marrakech. Besøk Kasbah Ait Ben Haddou-festningen og beundre den fantastiske utsikten over Atlasfjellene. Ri på en kamel gjennom Sahara ved solnedgang. Nyt lokal middag og frokost, og overnatt i et telt ved Zagora-sanddynene.  Dag 1: Begynn med å bli hentet tidlig fra Marrakech. Reis gjennom ørkensandsteinsbyen Ouarzazate. Stopp ved Kasbah Ait Ben Haddou, hvor du vil ha ledig tid til å besøke stedet som ligger på UNESCOs verdensarvliste. Fortsett til den frodige Draa-dalen, som er kjent for dens fantastiske ksour og kasbah. Ta turen til Zagora og ta deg til de forblåste sanddynene for en ridetur på kamel i solnedgangen. Slå leir på en leirplass i Zagora-sanddynene og nyt en mettende middag med lokale smaker. Dag 2: Våkne opp tidlig morgen for en typisk berberfrokost før du ser soloppgangen fra ryggen til kamelen i sanddynene. Gå om bord på bussen og ta veien tilbake til Marrakech gjennom Atlasfjellene.

Fra Marrakech: 2-dagers ørkensafari til Zagora med måltider

7. Fra Marrakech: 2-dagers ørkensafari til Zagora med måltider

Lev livet til en berber på en 2-dagers ørkensafari til Zagora og Draa-dalen fra Marrakech. Opplev de skiftende sanddynene på ryggen av en kamel, sov under en baldakin av stjerner, og følg i fotsporene til Hollywoods kongelige på et besøk til verdensarvlandsbyen Ait Ben Haddou. Dag 1: Marrakech – Zagora Etter en tidlig morgenhenting fra hotellet eller riaden i Marrakech, kjør over Atlasfjellene på vei til for å ta deg med på en naturskjønn kjøretur til verdensarvlandsbyen Ait Ben Haddou. Umiddelbart gjenkjennelig som rammen om forskjellige Hollywood-eposer, er den også et populært bakteppe for fotoseanser med internasjonale motemagasiner og byråer. Utforsk Kasbah på fritiden, med litt fritid til lunsj, Fortsett til oasen Agdez, før du kjører gjennom dadel- og palmetrærne i Draa-dalen. Beundre de befestede kasbahene underveis. Ved ankomst til Zagora, møt kamelkaravanen din og ri en kamel over sanddynene mens du ser på solnedgangen male ørkensanden. Deretter går du til Sahara-ørkenleiren rett før det blir mørkt. Sett deg inn i ditt private telt, og nyt litt fritid til å utforske det omkringliggende ørkenlandskapet. Middagen vil bli servert under stjernene mens nomadevertene dine underholder deg rundt et bål med takten fra tamtam-trommene deres. Dag 2: Zagora – Marrakech Våkn opp tidlig for å oppleve magien til en ørken soloppgang (valgfritt). Deretter kan du nyte frokost før du klatrer tilbake i salen på kamelen din for turen tilbake til hovedveien. Her vil minibussen din vente på å ta deg tilbake til Marrakech. Du vil ankomme rundt kl. 18.00.

Fra Marrakech 3-dagers ørkentur med 2 overnattinger til Merzougas sanddyner

8. Fra Marrakech 3-dagers ørkentur med 2 overnattinger til Merzougas sanddyner

Oppdag Marokkos ørken på en 3-dagers tur fra Marrakech. Se den historiske Ait Benhaddou Kasbah, gå på kameltur gjennom sanddynene og se soloppgangen fra ørkenen. Dag 1: Marrakech - Tizi n'Tichka - Ait Ben haddou - Ouarzazate - Rose Valley Din 3 dagers ørkentur fra Marrakech til Merzouga-sanddyner begynner tidlig på morgenen med en henting fra Marrakech-hotellet ditt eller nærmeste møtepunkt. Kjør østover forbi sjarmerende landsbyer for å nå High Atlas Mountains. . Når du kjører gjennom fjellene, kan du av og til stoppe for naturskjønne bilder, strekke bena og ta en rask kopp kaffe. Etter å ha kjørt gjennom det berømte Tizi Ntichka-passet, stopp ved den berberiske befestede landsbyen, Ait Benhaddou Kasbah. Se filmstedene til Gladiator, Lawrence of Arabia og Kingdom of Heaven når du bruker omtrent 2,5 timer på å utforske dette berømte UNESCO-synet med en lokal guide (guideavgift ikke inkludert). Nyt en deilig lunsj før du fortsetter til Tinghir, kjører forbi Ouarzazate, Skoura Oasis, Klaa Mgouna og Dades. Nå hotellet ditt sent på ettermiddagen. Slapp av med middag i Rose Valley før du trekker deg tilbake for natten. Dag 2: Tenghir - Todra-kløftene - Tinjdad - Erfoud - Merzouga-sanddynene Etter frokost kjører vi til Sahara-ørkenen Erg Chebbi i Merzouga. Gå gjennom de mange berberlandsbyene spredt langs veien, inkludert Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf og Erfoud. Etter å ha slappet av i Merzouga, pakk en liten overnattingspose for å ta på kamelturen din over Erg Chebbi-sanddynene. Ankom en tradisjonell berberleir, la kamelene ligge og gå til de høyeste sanddynene for å se solnedgangen. Tilbring natten i berbernomadetelt under stjernene og lytt til trommemusikk midt i Sahara. Dag 3: Kameltur - soloppgang -Tinghir - Rosedalen - Atlasfjellene - Marrakech Stå opp tidlig for å se den fantastiske soloppgangen over ørkenen. Nyt frokosten før du hopper opp på kamelen igjen. Når du kommer til Merzouga, kan du begynne kjøreturen tilbake til Marrakech. Rundt middagstid stopper du i Kalaat M'Gouna (Rosendalen) for lunsj og en velfortjent hvil. Fortsett til Marrakech via Ouarzazate og nå hotellet ditt om kvelden.

Marrakesh: 3-dagers tur til Fez med ørkencamping over natten

9. Marrakesh: 3-dagers tur til Fez med ørkencamping over natten

Dykk dypt inn i Sahara-ørkenen på en 3-dagers tur fra Marrakesh til Fes med overnatting inkludert. Fordyp deg i den lokale kulturen og naturen mens du besøker sjarmerende landsbyer, tilbringer en natt i ørkenen og legger ut på en kamelvandring gjennom sanddynene. Dag 1: Marrakech – Tizi n'Tichka – Ait Ben haddou – Ouarzazate – Rose Valley Tinghir Begynn tidlig om morgenen med en henting fra ditt Marrakech-hotell eller på nærmeste møtepunkt. Kjør østover forbi sjarmerende landsbyer for å nå High Atlas Mountains. Når du kjører gjennom fjellene, stopp av og til for naturskjønne bilder, strekk på beina og ta en rask kopp kaffe. Etter å ha kjørt gjennom det berømte Tizi Ntichka-passet, stopp ved den befestede berberlandsbyen, Ait Benhaddou Kasbah. Se filmstedene til Gladiator, Lawrence of Arabia og Kingdom of Heaven mens du bruker omtrent 1 time på å utforske denne berømte UNESCO-severdigheten med en lokal guide (guideavgifter ikke inkludert). Kjøp en deilig lunsj før du fortsetter til Rose Valley (Tinghir), og kjører forbi Ouarzazate, Skoura Oasis, Klaa Mgouna og Dades. Kom til hotellet sent på ettermiddagen. Slapp av med middag i Rose-dalen Tinghir før du trekker deg tilbake for natten. Dag 2: Tenghir – Todra Gorges – Tinjdad – Erfoud – Merzouga Dunes Etter frokost drar du til Erg Chebbi Sahara-ørkenen i Merzouga. Gå gjennom de mange berberlandsbyene som er spredt langs veien, inkludert Todra Gorges, Tenghir, Tinjdad, Jorf og Erfoud. Slapp av i Merzouga, og pakk deretter en liten overnattingssekk for å ta på kamelturen din over Erg Chebbi-sanddynene. Ankom en tradisjonell berberleir, forlat kamelene og gå til de høyeste sanddynene for å se solnedgangen. Tilbring natten i berbiske nomadetelt under stjernene, og lytt til trommemusikk midt i Sahara. Dag 3: Kamelvandring - Soloppgang -Errachidia - Medilt- Atlasfjellene - Ifran- Fes Stå opp lyst og tidlig for å se den fantastiske soloppgangen over ørkenen. Nyt frokost før du hopper tilbake på kamelen. Når du kommer til Merzouga, begynner du å kjøre til Fes og krysser Ziz-dalen gjennom Errachidia. Rundt middag, stopp i Midelt for å kjøpe lunsj. Fortsett til Fes via Ifran Imouzzar med sine sedertreskoger og berberbyer, som begge er kjent som vinterskisteder for marokkanere. Sjåføren din kan se noen Barbary-aper på veien og gripe muligheten til å ta noen bilder. Ankom Fes sent på ettermiddagen og avslutt turen med en avlevering på overnattingsstedet ditt eller på det nærmeste stedet som er tilgjengelig med bil

Marrakech: 2-dagers Zagora-ørken og Kasbah Ait Benhaddou-tur

10. Marrakech: 2-dagers Zagora-ørken og Kasbah Ait Benhaddou-tur

Utforsk Ouarzazate og Zagora på en 2-dagers tur fra Marrakech. Besøk Kasbah Ait Ben Haddou og beundre Atlasfjellene. Kjør en kamel til campingplassen og nyt en lokal middag og frokost. Overnatt i et privat telt ved Zagora-sanddynene. Velg mellom en tur med standard- eller luksustelt. Dag 1: Atlasfjellene, Kasbah Ait Benhaddou og Zagora Etter henting fra hotellet eller riaden i Marrakesh, begynn med å krysse de høye atlasfjellene via Tizi N’ Tichka-passet. Stopp ved UNESCOs verdensarv kasbah-festning Ait Ben Haddou hvor du vil ha ledig tid til å besøke dette kulturarvstedet. Etter en lunsjpause, fortsett til den frodige Draa-dalen, som er kjent for sine fantastiske kasbah-festninger. Gå til Zagora og ta deg til de forblåste sanddynene. Se solnedgangen mens du rir på en kamel til campingplassen i Zagoras sanddyner. Nyt en deilig lokal middag. Tilbring natten i et privat standardtelt eller luksustelt under stjernene. Dag 2: Zagora, Draa-dalen og Ouarzazate På den andre dagen kan du våkne tidlig for å nyte en spektakulær utsikt over soloppgangen etterfulgt av en typisk berberfrokost. Du kan deretter velge å delta på en kamelvandring tilbake for å møte sjåføren din. Kjør tilbake til Marrakech gjennom Atlasfjellene.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Aït Benhaddou

Alle aktiviteter

300 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Aït Benhaddou

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Aït Benhaddou

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Aït Benhaddou på regnværsdager?

Flere reisetips for Aït Benhaddou

Vil du vite mer om aktiviteter i Aït Benhaddou? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Aït Benhaddou

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 9 126 vurderinger

flott tur Vi anbefaler. Sjåføren vår Said var alltid i godt humør, ga oss mye informasjon og kjørte veldig komfortabelt. Likevel, noen tips :-) Ikke kjøp et skjerf i Ait Ben Haddou! Dette er rip off. -) Stoppene for lunsj er også en rip off. Spesielt maten på den andre dagen for lunsj var en spøk. -> 100 dirham for en meny som virkelig ikke er av god kvalitet. Jeg antar at byrået får provisjon fra restaurantene for holdeplassene. Sjåførene spiser heller ikke der. Det sier alt. Verdi for pengene er uslåelig. Jeg vil absolutt anbefale turen. Jeg ville ikke bestille oppgraderingen i ørkenen. Uansett, vi sov ute på en sanddyne ved siden av kamelene og kom nesten ikke inn i teltet.

Fantastisk opplevelse, alt perfekt selv om reisetimene er mange, det er virkelig verdt det. Jeg har sett flotte steder og møtt fantastiske mennesker fra denne kulturen. De er veldig snille og har et stort hjerte. Jeg har vært i ørkenen, sett stjernene og lyttet til lyden av berbermusikk, men flott august-tajine og couscous. Jeg krysset sanddynene på en kamel. Unik opplevelse som skal prøves en gang i livet. Våre guider var veldig hyggelige mot oss, som dessverre hadde vi et problem den morgenen vi ankom sent. Hva kan jeg si, jeg kan bare anbefale det på det sterkeste!!!

På grunn av salgsstoppene under turene og den ekstremt dårlige og overprisede lunsjen, bør du faktisk trekke fra en stjerne. Men takket være vår utrolig flotte sjåfør Said, blir fire stjerner igjen til fem. Han var underholdende, dekket alle mine behov og hjalp meg når jeg hadde vondt i magen. Totalt sett var det god valuta for pengene, og du burde ha sett ørkenen. Takk Said!

Alt var som beskrevet. Guiden Agdil, tror jeg det står skrevet, var en veldig god person, han var flott med oss. Det dårlige er at byrået alltid tar deg med til restaurantene de velger og maten er mye dyrere og det er ingen variasjon eller alternativer fra et annet sted fordi det er langt fra alt. Ingen likte det. Alt er verdi for pengene på turen

Den høflige kjøringen til sjåføren Hamid var god. Jeg var veldig fornøyd med forløpet av turen, som var veldig snill og omsorgsfull! Jeg ble fascinert av det spektakulære landskapet i Togga Gorge. Sahara-ørkenen var fantastisk. For ikke å nevne naturen, vi hadde en uforglemmelig tid med sang og dans ved bålet.