Opplevelser i
Aguas Calientes, Peru

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Aguas Calientes, Peru

Vil du vite mer om aktiviteter i Aguas Calientes, Peru? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Aguas Calientes, Peru

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 766 vurderinger

Jeg kom uten å spise frokost i Machu Picchu, og det var loslitt og det var ganske krydret, men jeg klarte å komme tilbake til porten trygt ved guidens korrespondanse. Vi anbefaler på det sterkeste at du spiser godt når du går og fyller på mye væske. Om morgenen er personalet fra hotellhenting til Peru Rail-turen og guiden fra Machu Picchu-stasjonen perfekte. Det var en engelsk turne, men da han fortalte meg at han ikke var flink til engelsk, forklarte han sakte og på vanlig engelsk. Det er mitt hjerte at jeg ble syk og ikke kunne takke deg på slutten.

Til tross for en imponerende kø, er servicen godt kjørt og går veldig raskt, gjennomføringen av bussen på banen er veldig riktig, og sparer dyrebar tid for reisende i en fart. dessuten ser bussene ut til å forurense lite (nesen din bekrefter dette), et ganske utrolig unntak i Peru, et pluss for det sterkt besøkte stedet.

Det var mest fantastisk, fra en dag før forlot de oss alle billettene på hotellet, og siden de gikk forbi oss var de veldig snille og imøtekommende, de ledet oss til toget som skulle ta oss til Machu Picchu, der guiden forklarte alt Han var veldig imøtekommende og tok oss med til hvert hjørne, alt var fantastisk.

Utmerket organisering og koordinering av minibusser

Personalansvarlig og oppmerksom på forespørsler fra turister, god kvalitet og komfort på minibusser, forskudd og reservasjon for planlagt dag og tid er et flott anlegg for turistenes ro. De fortsatte å lage et raskt kommunikasjonsmiddel for ekstern gjennomgang av status for reservasjoner og tidsplaner.

Du er fantastisk. Tjenesten, både via e-post og whatsapp, var super rask! LimaTour var også fantastisk: superkjær, punktlig og profesjonell. Super indikasjon. Det er veldig verdt turen! Surrealistisk sted.