Opplevelser i
Agia Napa

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Agia Napa

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Agia Napa?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Agia Napa er:

Flere reisetips for Agia Napa

Vil du vite mer om aktiviteter i Agia Napa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Agia Napa

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 243 vurderinger

Vi var heldige nok til å være de eneste på vår tur med Bambos. Dette var vår andre tur med ham, og etter min mening angrer jeg ikke på at jeg booket flere turer med ham tidligere under oppholdet. Famagusta-turen er rett og slett surrealistisk, da jeg ikke kan huske at jeg så noe lignende de siste 10 årene jeg har reist over Europa, Asia og Afrika. Bambos visste nøyaktig hvordan vi skulle bringe temaet nærmere oss med tanke på vår bakgrunn. besøket i kulturhuset var stort og damen som jobbet der var veldig hyggelig og villig til å svare på spørsmålene våre. som for resten av opplevelsen - det vil virkelig treffe deg når du begynner å se gjerdet etter kontrollkontrollpunktet. Vi elsket tiden vår med Bambos og hans kommentarer. Hvis du kommer utenom sesongen som oss, ikke nøl med å bestille ham for så mange turer som mulig - du kan ikke sette en pris på mengden kunnskap denne fyren har.

Eksepsjonell turne med flott historie, trist status!

Turen vi hadde med vår guide Bambos var eksepsjonell. Byen Famagusta ble okkupert av den tyrkiske hæren i 1974 og de greske kypriotene, 45.000 mennesker, ble tvunget til å forlate sin velstående by. Den ble til en spøkelsesby, helt inngjerdet uten tilgang. Bambos var i stand til å forklare hva som skjedde i detalj, og vi var forbløffet over det. Vi besøkte byen, og det var bemerkelsesverdig, historien, kirkene, de venetianske murene, de gamle palassene, virkelig verdt å besøke og anbefales. Vi spør oss fortsatt hvorfor det ikke kan løses, de gresk-kypriotene har rett til sine hjem. Gi tilbake det som hører til dem, og utvikle området mellom tyrkiske og gresk-kyprioter som tidligere. Det er til gjensidig nytte og fremtid.

Det var en veldig flott og eventyrlig tur! Jeg kan bare anbefale ham til alle. Det var veldig variert, lærerikt og på ingen måte kjedelig. Guiden delte så mye spennende kunnskap og du kunne ta så mye med deg. Jeep-turen var veldig vill, mange snarveier, men definitivt gøy! Jeg ville definitivt gjort det igjen!

Alt i alt en flott tur! Guiden vår var veldig hyggelig, ga mye informasjon om området og historien til Ayia Napa og alt var veldig avslappet. Det var kjempegøy å kjøre jeepen over sandstier og steinete terreng og på slutten en flott panoramautsikt rett før solnedgang! Turen er verdt å oppleve sørøst på øya!

Vi kan bare anbefale denne turen! Guiden (Adam) legger sitt hjerte og sjel i turen. Vi ble veldig imponert over gjestfriheten til lokalbefolkningen og deres private innsikt. Du følte ikke at du reiste som turist, men som en venn. De 10 timene fløy avgårde og gjorde mange inntrykk.