Legg til datoer

Ting å gjøre i
Agadir

Slapp av på stranden, og utforsk en strandpromenade full av livlige restauranter og barer i denne feriebyen.

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Agadir

Agadir eller Taghazout: Paradisdalen Atlasfjellet og lunsj

1. Agadir eller Taghazout: Paradisdalen Atlasfjellet og lunsj

Oppdag Paradise Valleys naturlige bassenger på en tur fra Agadir eller taghazout med rundturstransport og en lokal guide. Besøk Honey Road of Immouzar, svøm i naturlige bassenger og opplev skjønnheten til Atlasfjellene. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere lunsj og bilder tatt på sanddynene. Start dagen med en hotellhenting i Agadir og dra til Paradise Valley, en oase med friske naturlige bassenger omgitt av palmer og fantastiske fjell. Når du tar deg gjennom landskapet, kan du nyte naturen fylt med bittesmå bekker, fjellkløfter og badeopplevelser i pittoreske landsbyer. Etter en kort fottur kan du nyte en forfriskende svømmetur i de naturlige bassengene, eller bli eventyrlysten og prøve klippedykking. Etter svømmeturen kan du slappe av med transport tilbake til hotellet.

Fra Agadir eller Taghazout: Utflukt til sanddynene med ATV og firhjuling

2. Fra Agadir eller Taghazout: Utflukt til sanddynene med ATV og firhjuling

Start ørkenopplevelsen din med henting fra hotellet, etterfulgt av en kjøretur til berberlandsbyen sør for Agadir, for å møte guiden din. Etter en kort introduksjon om hvordan du kjører med en firehjuling (ATV) og prøvekjøring, er du klar til å hoppe  på firehjulingen og starte på ørkeneventyret ditt. Beundre et enestående landskap, gylne sanddyner og argantrær. Følg etter guiden din for en fantastisk opplevelse på firehjuling (ATV), som tar deg med opp i høyden sør for Agadir, hvor du kan nyte en fenomenal utsikt. Hvis du er ute etter spenning, er dette den perfekte opplevelsen. Guiden tar dessuten gjerne bilder/video av deg, som du kan ha som minne fra denne turen. Etter sandynesafarien vender du nesa tilbake til startstedet, før du returneres til hotellet ditt.

Fra Agadir eller Taghazout: Flamingo River Camel Ride with Tea

3. Fra Agadir eller Taghazout: Flamingo River Camel Ride with Tea

Legg ut på en naturskjønn kveldstur med avgang fra Agadir eller Taghazout. Kjør en kamel hele veien til den vakre Souss Massa i Agadir og beundre den fantastiske utsikten. Nyt en hotelltransport og nipp til deilig marokkansk te. Begynn eventyret med å bli hentet fra hotellet. Bli assistert av guiden din og kjenn svaiingen til disse milde dyrene mens du begir deg langs Souss-elven og ta en titt på det kongelige palasset, før du rir langs havet. Kom i kontakt med den lokale kulturen sammen med familie eller venner og oppdag hvordan det var da kameler var det viktigste transportmiddelet i området. Smak på en kopp marokkansk myntete, og flytt deretter tilbake til hotellet ditt.

Fra Marrakech: Heldagstur til Agadir

4. Fra Marrakech: Heldagstur til Agadir

Oppdag Agadir, byen kjent for sine strender, parker og butikker som garanterer en uforglemmelig opplevelse i Marokko. Start eventyret ditt klokken 07.30, og nyt den naturskjønne turen gjennom det marokkanske landskapet. Gjør et raskt stopp for frokost før du ankommer Agadir. Første stopp: den berømte Crocoparc-parken, hjem til 325 nilkrokodiller. Fortsett til Agadir Ufla, et arkeologisk sted som ligger i Agadir Oufla, og beundre panoramautsikten før du besøker den utrolige Kasbah of Ufla. Deretter kan du oppleve den vakre Agadir-stranden. Her kan du ta deg tid til å slappe av på de varme strendene, ta en svømmetur eller prøve noen vannsporter. Utforsk promenadene og stopp for en deilig lunsj. Ta en guidet tur til det berømte Souk (markedet) og besøk et kvinnekooperativ som produserer tradisjonell arganolje. Til slutt, kom til marinaen og vandre langs Agadirs kommersielle havn fylt med barer, restauranter og unike attraksjoner. Beundre radene med yachter før du blir med i gruppen din igjen.

Agadir/Taghazout: Marrakech-tur med lisensiert reiseleder

5. Agadir/Taghazout: Marrakech-tur med lisensiert reiseleder

Reis fra Agadir eller Taghazout tidlig om morgenen ved å ta motorveien Agadir til Marrakech. Etter en 3-timers kjøretur med noen hvilepauser underveis mens du krysser Atlasfjellene, ankommer du Marrakech. Når du ankommer Marrakech, møter du din lokale guide og begynner en tur til fots til Medina (gamlebyen i Marrakech). Start med å stoppe utenfor de historiske murene til Koutoubia-moskeen og rusle gjennom torget Jamaa El Fana.  Ha muligheten til å kjøpe en billett til Bahia-palasset. Hvis du ønsker å besøke Bahia-palasset og Badii-palasset, forlat gruppen din og be guiden din om å sette et møtested for lunsj (ikke inkludert i prisen). Mot slutten av den lokale omvisningen din vil du få fritid til å gå gjennom gatene med soukene (lokale markeder), kjøpslå med handelsmenn og finne et bra sted du kan nyte lokal gatemat. Etter lunsj møter du sjåføren din, og begynner kjøreturen tilbake til hotellet ditt i Agadir med en forventet ankomsttid omtrent mellom kl. 21:00 og 21:30.

Agadir eller Taghazout: Paradise Valley med lunsj og transport

6. Agadir eller Taghazout: Paradise Valley med lunsj og transport

Oppdag Paradisdalens naturlige bassenger på en tur fra Agadir eller Taghazout med transport tur-retur og lokal guide. Besøk honningveien i Immouzar, svøm i naturlige bassenger og opplev skjønnheten i Atlasfjellene. Oppgrader opplevelsen til å inkludere lunsj og fotografering på sanddynene. Begynn dagen med å bli hentet på hotellet i Agadir og dra til Paradise Valley, en oase med friske, naturlige bassenger omgitt av palmer og fantastiske fjell. På veien gjennom landskapet kan du nyte små bekker, fjellkløfter og badeopplevelser i pittoreske landsbyer. Etter en kort fottur kan du ta en forfriskende dukkert i de naturlige bassengene, eller du kan prøve deg på klippedykking. Etter svømmeturen kan du slappe av og bli kjørt tilbake til hotellet. Morgenavgang: Sjåføren henter deg på hotellet ditt i Agadir kl. 08.35, Taghazout kl. 09.10 eller Tamraght kl. 09.00. Ettermiddagsavgang: Sjåføren henter deg på hotellet ditt i Agadir kl. 14.05, Taghazout kl. 14.40 eller Tamraght kl. 14.20. Hvis du ikke har en adresse eller et hotell, tar teamet vårt kontakt med deg via What's App eller en telefon.

Agadir eller Taghazout: Svømming og lunsj i Paradisdalen i Atlas

7. Agadir eller Taghazout: Svømming og lunsj i Paradisdalen i Atlas

Opplev de naturlige underverkene til oasen i Paradise-dalen på denne turen fra Agadir. Gå gjennom mandeltrær og palmer og beundre det klare vannet i wadiene på vei til berberlandsbyen Imouzzer. Velg å legge til en vogntur over ørkenen og stranden til turen. Bli hentet fra hotellet om morgenen. Kryss åssidene som er oversådd med argantrær og se hvordan landskapet endres til en frodig dal av palmer. Nyt denne fantastiske oasen og se små berberlandsbyer som klamrer seg til de hvite og rosa klippene. Beundre den fredelige turkise elven som renner gjennom hjertet av en steinete canyon og hopp inn for en svømmetur i det klare vannet. Ta deg tid til å stoppe opp og observere uberørt natur og sett pris på alt rundt deg, fra fuglene til vinden som blåser gjennom grenene på mandeltrærne. Pust inn den friske luften og nyt måten lyset spiller av vannet og canyonen. Nå berberlandsbyen Imouzzer før du returnerer til overnattingsstedet ditt i Agadir.

Fra Agadir eller Taghazout: Kameltur og te på Flamingo-elven

8. Fra Agadir eller Taghazout: Kameltur og te på Flamingo-elven

Nyt en to-timers solnedgangskamelrideopplevelse rundt skogen og en elv bebodd av flamingoer. ri hele veien til de vakre sanddynene i agadir Marokko hvor du kan beundre en fantastisk utsikt. Føl innflytelsen til disse milde dyrene, ledsaget av en erfaren guide mens du begir deg langs Souss-elven og ta en titt på det kongelige palasset, før du rir langs havet. En kameltur er en fin måte å komme i kontakt med den lokale kulturen sammen med familie eller venner. Ta en tidsmaskin til fortiden da kameler var det viktigste transportmiddelet.

Agadir eller Taghazout: Firehjulssykkeltur på stranden og sanddynene og snacks

9. Agadir eller Taghazout: Firehjulssykkeltur på stranden og sanddynene og snacks

Opplev spenningen ved å sykle på en atv-strand og sanddyner gjennom berberregioner og terreng før Sahara mens du utforsker landskapet rundt agadir Marokko. nyt autentiske lokale smaker mens du setter deg ned til en berber-aktig frokost. Begynn eventyret ditt med hotellhenting i Agadir. Slapp av på kjøreturen til en berberlandsby hvor guiden din vil hilse på deg. etter en kort introduksjon om terreng-atv-teknikker og en treningsøkt, setter du ut på turen. Føl suset med å ri gjennom landskapet når du møter berberlandsbyer og jordbruksland. pust inn den aromatiske luften når du passerer gjennom argan- og fikenhager. har sjansen til å møte lokalbefolkningen mens du cruiser på de solfylte sanddynene. Stopp for en hjemmelaget berber-frokost og nipp til en tradisjonell kopp myntete som serveres med arganolje og Amlou (marokkansk dip peanøttsmør). Prøv lokal honning med hjemmelaget brød. Hvil og lad opp før du fortsetter turen. Gå tilbake til atv-baseleiren hvor sjåføren din vil vente på å ta deg tilbake til overnattingsstedet ditt i agadir.

Agadir/Taghazout: Jeepsafari i 4×4 med couscous og Tajín

10. Agadir/Taghazout: Jeepsafari i 4×4 med couscous og Tajín

Eventyret ditt starter med henting fra hotellet ditt i Agadir Marokko. Dra til Sidi R'bat, 1 time og 20 minutter sør for Agadir, for å oppdage ubefolkede strender og sandbanker. Stopp ved fiskerlandsbyen på den ville stranden Sidi r'bat, hvor du vil ha en sjanse til å se fiskernes huler, hugget i klippene. Kjør deretter på en sandsti mens du ser ut på Atlanterhavet. Du vil da ha et raskt stopp ved Oued Massa, en 120 km lang kyst elv ved Souss-Massa nasjonalpark. Her, hvis du er heldig, vil du få øye på trekkfugler, hovedsakelig Northern Bald Ibis. Du vil også få et raskt glimt av den vakre demningen Oussed Bin Tachfine. Etterpå kan du gå rundt i den gamle bymuren Medina og bla. Kjør deretter mot Atlasfjellene for å nyte en tradisjonell lunsj (tajine, couscous og sesongens frukt), med mulighet for vegetarmat også, i et lokalt berberhus. Etter lunsj kan du vandre fritt i de små Sahara-sanddynene for å ta bilder. Du kan også bli fotografert på en kort tur med kameltur.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Agadir

Alle aktiviteter

802 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Agadir

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Agadir?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Agadir?

De beste dagsturene og utfluktene fra Agadir er:

Marrakech

Flere reisetips for Agadir

Vil du vite mer om aktiviteter i Agadir? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Agadir

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 642 vurderinger

Henting og avlevering gikk knirkefritt. Nydelig sjåfør! Veldig hyggelig og kommunikativ, slapp meg til og med av på et mer praktisk stopp for meg. Besøket til den botaniske hagen var interessant, fottur til bassengene var morsomt! Jeg skulle ønske det hadde vært mer sol eller i det minste en kunngjøring på forhånd om at det er lite eller ingen sol hvis du besøker dalen fra kl. 11.00 til 14.00.

Guiden var veldig kommunikativ og involvert. Han kunne mange språk og sørget for en hyggelig, humoristisk atmosfære;) han dukket opp på hotellet i tide og vi ankom i en komfortabel bil til Paradise Valley. Selve turen er veldig fin, vakker utsikt, det er absolutt verdt å ta denne turen når du er i Agadir :)

vi elsket utflukten vår ... en veldig vakker dag med et fantastisk landskap ... veldig varme mennesker vi møtte ... en god middag ... ikke gå glipp av det var bare fantastisk

Sterkt anbefalt! Flott utsikt, svømming og en kort pause med marokkansk te var flott. Guiden er veldig hyggelig og kan fortelle deg mye om området. Du skulle ha sett den :)

Lunsjalternativet (veldig god rett) er ikke veldig interessant. Det er billigere å betale separat for utflukten (og mer av det går i kokkens lomme)