Legg til datoer

Ting å gjøre Abu Dhabi

Denne arabiske perlen byr på alt fra ørkendyner til overdådige moskéer og luksuriøs bylandskap.

Tilgjengelige aktiviteter

96 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Ofte stilte spørsmål om Abu Dhabi

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Abu Dhabi?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Abu Dhabi?

De beste dagsturene og utfluktene fra Abu Dhabi er:

Dubai

Hva er de beste rimelige omvisningene i Abu Dhabi?

Flere reisetips for Abu Dhabi

Vil du vite mer om aktiviteter i Abu Dhabi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Abu Dhabi

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 28 416 vurderinger

Organisering av turen veldig presis og effektiv. Mine venner og jeg bestemte oss for denne aktiviteten i siste liten, og det var ikke noe problem. Hotellhenting var planlagt til 14.45 og guiden vår var foran hotellet på det tidspunktet. Meget romslige og komfortable 4x4 biler. Guiden Shameerka var veldig hyggelig og oppmerksom på våre behov, han stoppet til og med for å kjøpe søtsaker til en venn av oss med hoste!! Deretter bilder med kameler, tur på sanddynene med biler, sandboarding, kameltur, utmerket buffetmiddag og siste show. Alle aktiviteter veldig godt organisert. Absolutt anbefalt tur.

Vi hadde sjåfør Biju. Han var veldig oppmerksom, punktlig, vennlig. Han trakk vår oppmerksomhet til alle de spesielle funksjonene. Han fotograferte og filmet oss også ved solnedgangen og kamelturer. Denne utflukten er ikke for engstelige co-drivere, det går virkelig på jobb, sanddyner opp og ned. Kamelgården var interessant. Oasen med maten, som var veldig god, og magedanseren og danseren var underholdende og underholdende. Anbefaler definitivt denne turen. Takk Gud for at vi hadde med oss tykke jakker fordi det var skikkelig kaldt og blåste i ørkenen om natten.

Jeg gjør denne aktiviteten for andre gang, og jeg synes den fortsatt er attraktiv og eksotisk. På den annen side virket det for meg som om alderen for å delta på denne safarien var begrenset. Jeg husker den øvre aldersgrensen som er 75 og den nedre grensen husker jeg ikke. Vi fant min kone og jeg med en veldig hyggelig 87 år gammel bestemor i bilen, men dette tvang sjåføren til å begrense bevegelsene sine litt i sanddynene. På den annen side, selv om denne personen var solid og likte safarien, tror jeg det er litt farlig og det kunne ha gått galt.

Du må ha tatt turen til Abu Dhabi! Regjeringspalasset, utsiktsplattformen for å se hele Abu Dhabi og moskeen var fantastisk og imponerende! Spesielt guiden vår Bawady var flott. Han er så organisert, ga oss god informasjon om alt og er super omgjengelig!!! Vi ville definitivt tatt turen igjen. Abu Dhabi er verdt å se en gang i livet.

Eventyr, spenning, fotosession og tradisjon - alt i en tur, selv de vanskelig å imponere TeenGirls var glade og derfor alle tommel opp for turen og 5Stars+ for guiden vår som alltid brydde seg - FANTASTISK OPPLEVELSE - gjør...!