Opplevelser i
Abu Dhabi

Denne arabiske perlen byr på alt fra ørkendyner til overdådige moskéer og luksuriøs bylandskap.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Abu Dhabi

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Abu Dhabi?

De beste aktiviteter og severdigheter i Abu Dhabi

Abi Dhabi er verdens rikeste by og slår alle rekorder. Besøkende fra hele verden flokker hit for å baske seg i byens luksusliv og benytte seg av alle de spennende mulighetene for å koble av. Her er ti eksklusive skatter og opplevelser som venter på deg.

 • Sheikh Zayed-moskeen

  1. Sheikh Zayed-moskeen

  Med minareter som er over 100 meter høye, 82 kupler av hvit marmor og et av verdens største håndknyttede tepper garanterer den verdensberømte Sheikh Zayed-moskeen deg et hakeslepp og en opplevelse du garantert aldri glemmer.

 • Yas

  2. Yas

  Enten du ønsker å bo på et luksuriøst hotell, se Formula 1 Grand Prix eller more deg i et vannland, er Yas stedet som har alt du måtte ønske.

 • Ferrari World Abu Dhabi

  3. Ferrari World Abu Dhabi

  Ferrari World er verdens største innendørs temapark. Blant de mange spennende attraksjonene finner du Formula Rossa, som er med sin toppfart på 240 km/t er verdens raskeste berg-og dalbane.

 • Marina Mall

  4. Marina Mall

  Marina Mall er et sted du enkelt kan bruke flere dager uten å gå lei. Ikke bare har det verdens beste handlemuligheter, du finner også et observatorium, skøytebane, og en bowlinghall i tillegg til Abu Dhabis berømte musikkfontene.

 • Corniche

  5. Corniche

  Etter å ha besøkt Marina Mall anbefaler vi å ta turen utendørs til vakre Corniche. Lad opp batteriene med en spasertur eller sykkeltur langs denne praktfulle promenaden.

 • Saadiyat-øya

  6. Saadiyat-øya

  Selv om den kunstige øya Saadiyat fortsatt ikke er ferdig, kan den bli et paradis på jord; en miniatyrby som tilbyr den ypperste blanding av fritid, kultur og næringsliv.

 • Abu Dhabi Mall

  7. Abu Dhabi Mall

  Om du er ute etter shoppingterapi, bør du dra til det fantastiske Abu Dhabi Mall. Med flere enn 200 butikker vil alle shoppingbehov garantert bli dekket!

 • Yas Marina Circuit

  8. Yas Marina Circuit

  Denne fantastiske racerbanen hvor Abu Dhabi Grand Prix holdes, slynger seg gjennom øya Yas. Dette gjør at Formel 1 entusiaster får fantastiske muligheter til å se bak kulissene eller selv prøvekjøre banen.

 • Emirates Palace

  9. Emirates Palace

  Dette utrolige 7-stjerners hotellet ble bygget med en prislapp på hele 26 milliarder NOK! Det gjør det til verdens dyreste hotellbygg! Den private stranden er over 1,5 km lang og området er hele 85 hektar stort.

 • Capital Gate

  10. Capital Gate

  Med en helling på hele 18 grader, stjeler Abu Dhabis Capital Gate prisen som verdens mest skjeve bygg fra det skjeve tårn i Pisa!

Planlegg besøket ditt

 • Hva bør man ha på seg?

  Husk at Abu Dhabi ligger i De forente arabiske emirater som er et muslimsk land, og selv om turister ikke er forpliktet til å følge religiøse kleskoder, bør man stadig repektere lokal kutyme. Skjørt bør rekke ned til over kneet og kvinner bør unngå tettsittende plagg. Utringninger, skuldre og overarmer bør være tildekket. Shorts er kun tillatt på stranden og selv om bikinier er tillatt, er det å sole seg toppløs forbudt.

 • Ramadan

  Under den hellige måneden hvor man faster; Ramadan, er det å spise og drikke på offentlige steder strengt forbudt. Likevel bør en merke seg at de fleste hoteller og klubber vil servere mat og drikke til turister. Under Ramadan bør turister være ekstra påpasselige med å kle seg dekkende og respektfullt mens man er utendørs.

 • Kaldt inne

  Selv om været i Abu Dahbi er normalt svært varmt, er det en god idé å ha med seg en jakke eller genser. Dette fordi områder innendørs kan bli svært kalde på grunn av heftig bruk av aircondition.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Arabisk, engelsk
 • Valuta
  Emiratarabisk dirham (AED)
 • Tidssone
  UTC (+04:00)
 • Landskode

  • 971

 • Beste tiden å dra
  Reis på tur i de kjøligere månedene fra november til februar.

Flere reisetips for Abu Dhabi

Vil du vite mer om aktiviteter i Abu Dhabi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Abu Dhabi

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 23 806 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Vi hadde en veldig hyggelig opplevelse med vår guide Kashan!! Han var super vennlig, erfaren og tålmodig !! Vi ventet sammen i nesten en time på testresultatene våre, men det var ikke noe problem i det hele tatt. Destinasjonene var utrolige, og guiden vår tok mange fantastiske bilder av oss! Han hadde alle fakta og svarte umiddelbart på alle spørsmålene våre. Vi hadde en flott tid og mye moro og ville definitivt gjøre det igjen!

Veldig fin tur! Vi var bare 3 personer i gruppen og vår fantastiske guide Noor svarte på alle spørsmålene og fortalte oss mye om Dubai, Abu Dhabi og kulturen. Turen gjennom moskeen var også veldig bra. Anbefales!

Utmerket dag ute, hele turen var utmerket, fikk se så mye som var fantastisk. Turistguiden vår gjorde også en god jobb. Han forklarte alt tydelig. Super vennlig, fin dag spesielt for familien.

It was a magical day with the best tour guide! We learned a lot and had fun! Thanks to Jahan