Våre mest anbefalte ting å gjøre i Abu Dhabi

Fra Dubai: Abu Dhabi Premium heldags sightseeingtur

1. Fra Dubai: Abu Dhabi Premium heldags sightseeingtur

Med sine naturlige øyer, førsteklasses feriesteder, kulturelle attraksjoner og arkitektoniske underverker, tilbyr Abu Dhabi noe for enhver reisende. Gjør deg klar for å utforske de mest ikoniske attraksjonene i Abu Dhabi på en heldags sightseeingtur fra Dubai! Start dagen etter å ha blitt hentet fra hotellet i Dubai og lær om en av de rikeste byene i verden mens du reiser langs Persiabukta. Sheikh Zayed Grand Mosque, den største moskeen i UAE, er et sted som er nært knyttet til kulturen og religionen i UAE. Du vil se unike skatter mens du navigerer i de marmorerte hallene, som Swarovski-lysekroner, mønstrede design og det største håndknyttede teppet i verden. En kjøretur langs Abu Dhabi Corniche gir deg en vakker utsikt over Persiabukta, dets turkisblå vann og skylinene. Deretter tilbyr Etihad-tårnene, et slående arkitektonisk landemerke på Abu Dhabi Corniche, servering, opphold og underholdende alternativer på ett sted. Den fantastiske panoramautsikten over byen, inkludert utsikten over Emirates Palace, og Persiabukta fra observasjonsdekket trollbinder alle som kommer dit. Du vil få tid til å nyte lunsj (for egen regning) i moskeen. Å reise rundt i Qasr Al Watan, et fungerende presidentpalass og et kulturelt sted i Abu Dhabi, lar deg lære mer om tradisjonen som har definert historien til UAE. Palasset er også et arkitektonisk vidunder og rommer gjenstander og skatter. Etter en hel dag med moro og sightseeing, nyt en tur tilbake til hotellet ditt, hvor vi slipper deg trygt av.

Fra Dubai: Omvisning av Sheikh Zayed-moskéen i Abu Dhabi

2. Fra Dubai: Omvisning av Sheikh Zayed-moskéen i Abu Dhabi

Dra fra Dubai til Sheikh Zayed Grand-moskeen i Abu Dhabi i et moderne kjøretøy med klimaanlegg. Reis komfortabelt på den 1,5 time lange omvisningen sammen med din profesjonelle guide. Når du ankommer kan du nyte synet av den 8. største moskeen i verden. Den fantastiske bygningen sprer seg over 30 mål og tok mer enn 10 år å bygge. Nå står den som et symbol på den islamske kulturarven i De forente arabiske emirater. Vandre rundt på stedet som kan huse opptil 40 000 troende til enhver tid. Beundre synet av fantastiske detaljer, som den enorme Swarovski-lysekronen, blomster-mosaikk og gjenstander i gull, sølv og marmor. La deg imponere av det enorme teppet i den største bønnrommet. Teppet, som måler 5628 kvadratmeter og veier 35 tonn, ble laget i Iran, og er resultatet av slitet til tusenvis av teppevevere over 2 år. Ta flotte bilder av komplekset og dets imponerende arkitektur, og få en bedre forståelse av visjonen til Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, den avdøde presidenten til De forente arabiske emirater og hjernen bak moskéen. Dra fra Abu Dhabi og tilbake til Dubai for avlevering på hotellet ditt eller ønsket sted.

Louvre Abu Dhabi: Adgangsbilletter

3. Louvre Abu Dhabi: Adgangsbilletter

Opplev en stor samling av mesterkunstverk fra hele verden. Utforsk betydelige klassiske og moderne verk som bygger bro mellom vestlig og østlig kunst. Sett foten din i et av de største museene i Gulf-regionen. Ta inn Abu Dhabis landemerkearkitektur og den ikoniske kuppelen. Beundre dens design som er bygget for å ligne palmeblader mens du går gjennom de solfylte promenadene. Se gjennom museets enorme samling. Se et bredt spekter av verk fra hele verden, og oppdag forbindelsene mellom øst og vest. Nyt tilgang til den permanente samlingen og spesialutstillingene, i tillegg til barnemuseet. Beundre eldgamle gjenstander eller klassiske verk av kunstnere som Manet. Etter å ha sett gjennom galleriene, kan du ta en pause for å reflektere i et av museets offentlige rom.

Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

4. Fra Dubai: Abu Dhabi City Sightseeing og Sheikh Zayed-moskeen

Gjør deg klar for å oppdage Abu Dhabis berømte turistattraksjoner på en heldags Abu Dhabi bytur som begynner med en rask henting fra ditt foretrukne sted eller hotell i Dubai. Nyt en 90-minutters kjøretur til fotostoppet ved verdens mest kjente innendørs fornøyelsespark, Ferrari World. Sett din beste positur for å ta fantastiske bilder på bakgrunn av dette vakre reisemålet. Finn sinnet ditt i fred når du går inn i den åndelige roen til Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabis største moske og et symbol på religiøs harmoni, toleranse og mangfold. Beundre moskeens arkitektoniske storhet som gjenspeiler sanne islamske prinsipper. Vær så heldig å se det største håndknyttede teppet og Swarovski-krystalllysekronene. Kjør langs Corniche, hvor du kan tilbringe litt lykkelig tid med familien din mens du nyter skyskrapere. Få en sjanse til å ta noen fantastiske bilder i bakgrunnen av Emirates Palace og Etihad Towers, to av de luksuriøse underverkene i UAE. Stopp innom Founders Memorial, en spesiell kulturell attraksjon som feirer UAEs grunnleggers liv, arv og prinsipper. Gå gjennom historiene, kunsten, naturen og multimedieopplevelsene, og lær hvordan han påvirket UAE og dets folk. Med minnene fra dagen etset i minnene dine, nyt en kjøretur tilbake til hotellet ditt eller foretrukne reisemål i Dubai.

Abu Dhabi: Ørkensafari med grilling, kameltur, sandboarding

5. Abu Dhabi: Ørkensafari med grilling, kameltur, sandboarding

Bli med på en guidet dagstur, enten privat eller i en liten gruppe, fra Abu Dhabi til ørkenen med hotelltransport inkludert. Opplev sanddynekjøring, se solnedgangen fra en beduinleir, ta del i kulturelle aktiviteter, se tradisjonelle forestillinger og nyt en middag med grillmatbuffé, mens du ser på stjernene. Etter henting i et kjøretøy med firehjulstrekk og klimaanlegg, kan du nyte en komfortabel kjøretur til ørkenen. Når du er fremme kan du besøke en kamelgård for å komme tett på disse dyrene som er godt tilpasset livet i ørkenen. Deretter kan du bli med på sanddynekjøring. Føl adrenaliet mens bilen setter i vei opp og ned de bratte sanddynene. Deretter kan du prøve deg på sandboarding ved å seile nedover sanddynene på et brett. Ankom beduinørkenleiren og nyt en varm velkomst med arabisk kaffe (Gahwaa) og dadler. Gå deretter opp på en sanddyne og ta bilder av ørkenen som skifter farger når solen går ned i horisonten. I ørkenleiren kan du lære mer om lokale skikker og kulturen på den arabiske halvøya. Nyt kulturelle aktiviteter som hennamaling, shisha-røyking og kamelridning. Deretter kan du prøve tradisjonelle arabiske drakter og ta bilder sammen med en falk. Se fenglsende forestillinger av Tanoura-dans og magedans, etterfulgt av grillmiddag. Til slutt vil lysene i leiren bli slått av. Len deg tilbake og beundre stjernehimmelen mens du finner ro til ettertanke, før du returnerer til byens lys i Abu Dhabi.

Abu Dhabi: Adgangsbillett til Ferrari World

6. Abu Dhabi: Adgangsbillett til Ferrari World

Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi er en prisvinnende Ferrari-inspirert fornøyelsespark som hyller ånden til det legendariske merket og er hjemsted for 44 spennende turer, familievennlige attraksjoner, toppmoderne simulatorer, spektakulære liveshow , og populære sesongfester som viser frem ekstraordinære forestillinger fra hele verden. Ferrari World Yas Island, Abu Dhabi er hjemmet til verdens raskeste berg-og-dal-bane, Formula Rossa, og de rekordstore Flying Aces. Temaparken tilbyr også en blanding av bemerkelsesverdige turer, interaktive attraksjoner og simulatorer som bringer en verden av spenning til Yas Islands blanding av unike attraksjoner. Fornøyelsesparken er stolt av å være vertskap for spennende arrangementer gjennom hele året og tilby underholdning i verdensklasse, inkludert Winter on Italian Street og Festival of Lights, blant mange andre sesongmessige feiringer, som lar gjestene bli underholdt hele året.

Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Louvre og moske

7. Fra Dubai: Heldagstur til Abu Dhabi med Louvre og moske

Nyt en 2-i-1-dagstur til 2 viktige severdigheter i De forente arabiske emirater. Beundre nye og gamle arkitektoniske og kunstneriske underverker på denne omvisningen, med avreise fra Dubai. Etter henting lener du deg tilbake og nyter reisen til moskeen. Ved ankomst beundrer du det skinnende eksteriøret av de hvite greske og makedonske flisene. Gå inn i moskéen for å se verdens største håndvevde teppe, store krystall-lysekroner og glasspaneler fylt med tusenvis av Swarovski-krystaller. Deretter besøker du Louvre-museet på Saadiyat-øya. Ta en selv- eller lydguidet omvisning i det største museet i Gulf-regionen, som viser både klassiske og moderne verk av kulturell og sosiologisk betydning fra hele verden. Beundre gjenstander fra franske museer som Louvre, Pompidou-senteret og Musee d'Orsay. Dvel ved Barnemuseet, slapp av for en matbit i kafeen eller ta en titt i butikken. Deretter blir du kjørt tilbake til ditt hotell i Dubai.

Fra Abu Dhabi: Den store moskeen, det kongelige palasset og Etihad-tårnet

8. Fra Abu Dhabi: Den store moskeen, det kongelige palasset og Etihad-tårnet

Utforsk Abu Dhabis beste severdigheter på en guidet tur i byen. Besøk Etihad Towers, lær om regjeringen i De forente arabiske emirater ved presidentpalasset, og beundre skjønnheten til Sheikh Zayed Grand Mosque. Bli hentet av sjåføren fra hotellet eller det valgte stedet i Abu Dhabi. Hopp inn i et luftkondisjonert kjøretøy og gjør deg klar til å utforske hovedstaden i UAE. Ta ditt første stopp ved den vakre Sheikh Zayed Grand Mosque. Gå inn i dette verdensberømte eksemplet på islamsk arkitektur. Se det fantastiske håndverket til denne plassen som kan huse rundt 40 000 tilbedere innenfor veggene. Se verdens største håndknyttede teppe, 82 kupler, lysekroner og blomstermønstrede design. Fortsett til Etihad Towers, et kompleks av 5 overdådige skyskrapere. Dette underholdningssenteret gir deg muligheten for fritidsbespisning og shopping. Nyt panoramautsikten over Abu Dhabi by fra observasjonsdekket til Etihad Towers. Besøk til slutt Qasr Al Watan, presidentpalasset, en hyllest til arabisk arv og håndverk. Få et innblikk i styresett, kunnskap og kunstnerskap som har formet nasjonen UAE. På slutten av turen kan du bli satt av tilbake på hotellet ditt eller et utvalgt sted i Abu Dhabi.

Dubai: Abu Dhabi Dagstur Grand Mosque, Royal Palace & Lunsj

9. Dubai: Abu Dhabi Dagstur Grand Mosque, Royal Palace & Lunsj

Nyt en dagstur til Abu Dhabi fra Dubai. Beundre storheten til Sheikh Zayed-moskeen, gå forbi den fantastiske Abu Dhabi Corniche og få et glimt av ikoniske landemerker som Emirates Palace. Ditt første stopp er Sheikh Zayed-moskeen. Bli ønsket velkommen av dens fantastiske hvite marmorfasade og imponerende arkitektur. Guiden din vil lede deg gjennom moskeen, forklare de ulike funksjonene og gi historisk kontekst. Etter ditt moskebesøk er det tid for en herlig lunsj på Al Khayma Heritage Restaurant i Abu Dhabi. Nyt et besøk til Etihad Towers hvor de mest spennende stuntene fra Fast & Furious-serien ble filmet. Gå til observasjonsdekket til Etihad Towers for å nyte panoramautsikten over Abu Dhabis skyline. Besøk det vakre Qasr Al Watan-palasset i presidentpalasset. Beundre arkitektoniske vidundere, historiske gjenstander og uvurderlige skatter som viser frem den rike historien og kulturen til UAE. Til slutt kan du slappe av på hjemreisen til Dubai.

Dubai: Go City Explorer Pass - velg mellom 3 og 7 attraksjoner

10. Dubai: Go City Explorer Pass - velg mellom 3 og 7 attraksjoner

Se mer og betal mindre med et Explorer Pass, og få opptil 50 %* rabatt på inngangsbilletten til 3, 4, 5 eller 7 av Dubais største attraksjoner. Du betaler ingenting ved inngangen og kan velge og vrake blant 70 attraksjoner i Dubai, inkludert en 1-dagsbillett til hop-on and hop-off Dubai Big Bus-turen. Velg en dag med moro i badelandet Aquaventure på Atlantis the Palm, eller cruise på Dubai Creek på en dhow-båt mens du spiser en deilig middag, og mye mer. Du får passet ditt umiddelbart tilsendt på e-post og kan skrive det ut, eller du kan bruke det direkte fra telefonen. Ta deg tid til å se alle attraksjonene du har valgt. Du har opptil 60 dager på deg til å utforske fra første innløsning. Du kan velge blant følgende attraksjoner med Dubai Explorer Pass: Turer og cruise. - Hop-On Hop-Off Big Bus Dubai Tour: 1-dagsbillett - Ørkensafari og grillmiddag i Dubai - Ørkensafari om morgenen i Dubai - Ørkensafari om morgenen i Abu Dhabi - Dhow Royal Dinner Cruise i Dubai Marina - Middagscruise med dhow i Dubai Creek - Middagscruise med dhow på Abu Dhabi Yas Island - Middagscruise ved solnedgang i Dubai Marina - Sightseeingcruise på Yas Island med Tour Dubai - Sightseeingtur med hurtigbåt - Kajakktur på Palm Jumeirah - Tur til operahuset i Dubai - Dubai Marina Yacht Tour - Dubai guidet tur: Mer enn 30 toppattraksjoner - Omvisning i Louvre Abu Dhabi og den store moskeen i Dubai - 75-minutters panoramatur med hurtigbåt i Atlantis - 90 minutters adrenalinfylt og morsom hurtigbåttur i Dubai - Heldagstur på oppdagelsesferd i Dubai - Elite Pearl Yachts Charter Temaparker og forlystelser. - Aquaventure Waterpark på Atlantis the Palm - Motiongate™ Dubai - Legoland® Dubai - Ski Dubai - Snow Classic - IMG Worlds of Adventure - Warner Bros. World Abu Dhabi - KidZania Abu Dhabi - iFly Dubai innendørs fallskjermhopping - E-kart Zabeel - Legoland® vannpark - SeaWorld Yas Island - Abu Dhabi Landemerker og andre opplevelser. - På toppen - Burj Khalifa - Utsikten på The Palm - Qasr Al Watan - Arabisk kulinarisk opplevelse på Al Hallab Restaurant - Akvariet Lost Chambers på Atlantis The Palm - Dubai Aquarium & Underwater Zoo - Explorer Experience - 4X4-firehjulssykkeltur i ørkenen (Sahara Adventures) - Leksjon og tur i stand-up padling - Dubai skøytebane - Fremtidens museum - Flying Cup VIP-opplevelse - Sky Views-observatorium og glassrutsjebane - Dubai Frame - Sommerfuglhagen i Dubai - Etnisk emiratisk mat på Al Khayma Heritage House Og mye mer! Attraksjoner og utflukter kan endres. Se den digitale guiden som følger med bekreftelseskupongen din for å få en fullstendig liste over inkluderte attraksjoner, åpningstider og eventuelle reservasjonsinstruksjoner før du reiser. *Besparelser basert på eksempler på reiseruter på Go Citys nettsted.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Abu Dhabi
Denne arabiske perlen byr på alt fra ørkendyner til overdådige moskéer og luksuriøs bylandskap.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Abu Dhabi

Alle aktiviteter

174 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Abu Dhabi

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Abu Dhabi

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Abu Dhabi?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Abu Dhabi?

De beste dagsturene og utfluktene fra Abu Dhabi er:

Dubai

Flere reisetips for Abu Dhabi

Vil du vite mer om aktiviteter i Abu Dhabi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Abu Dhabi

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 31 785 vurderinger

Vi valgte alternativet 5 attraksjoner. Vi bruker passet til Burj Khalifa, Dubai Aquarium, Big Bus Hop On/Hop Off Tour Dubai, Atlantis Aquaventure Water Park og Ferrari World Abu Dhabi. Vi ville ha betalt totalt rundt €328 for enkeltbillettene og rundt €285 for passet. Det sparer deg virkelig penger, og det er helt ukomplisert. Bare vis passet i appen på attraksjonene, så får du billettene.

Selve passet er veldig interessant for prisen, men vær forsiktig med aktivitetene som er valgt. Aqua Park på overfylt 2 timer vente på 1 lysbilde. Ørkenen er en turist rip-off! Dubai Marina middagscruise veldig hyggelig, men utgangspunkt ukjent for flertallet av taxier (gi plasseringen) Burj nikkel!

Kjøpte go city explorer-passet for 4 attraksjoner i Dubai. Verdi for pengene var uslåelig. Vi bruker passet for Ferari World, Warner Bros-parken, i Abu Dhabi, Aquaventure og observasjonsdekket i 125. etasje i Burj Kalifa. Alt gikk knirkefritt.

Excellent guide (Noor)! Not a standard boring guide. Noor took great care of us and told us interesting information. Six stars! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

everything was perfect, everything was thought of from the pick up from the hotel to the drop off to her. recommend 100%