Opplevelser i

Abu Dhabi

Denne arabiske perlen byr på alt fra ørkendyner til overdådige moskéer og luksuriøs bylandskap.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Gratis kansellering

Avbryt opptil 24 timer før aktiviteten din starter for full refusjon.

De beste aktiviteter og severdigheter i Abu Dhabi

Abi Dhabi er verdens rikeste by og slår alle rekorder. Besøkende fra hele verden flokker hit for å baske seg i byens luksusliv og benytte seg av alle de spennende mulighetene for å koble av. Her er ti eksklusive skatter og opplevelser som venter på deg.

 • Sheikh Zayed-moskeen

  1. Sheikh Zayed-moskeen

  Med minareter som er over 100 meter høye, 82 kupler av hvit marmor og et av verdens største håndknyttede tepper garanterer den verdensberømte Sheikh Zayed-moskeen deg et hakeslepp og en opplevelse du garantert aldri glemmer.

 • Yas

  2. Yas

  Enten du ønsker å bo på et luksuriøst hotell, se Formula 1 Grand Prix eller more deg i et vannland, er Yas stedet som har alt du måtte ønske.

 • Ferrari World Abu Dhabi

  3. Ferrari World Abu Dhabi

  Ferrari World er verdens største innendørs temapark. Blant de mange spennende attraksjonene finner du Formula Rossa, som er med sin toppfart på 240 km/t er verdens raskeste berg-og dalbane.

 • Marina Mall

  4. Marina Mall

  Marina Mall er et sted du enkelt kan bruke flere dager uten å gå lei. Ikke bare har det verdens beste handlemuligheter, du finner også et observatorium, skøytebane, og en bowlinghall i tillegg til Abu Dhabis berømte musikkfontene.

 • Corniche

  5. Corniche

  Etter å ha besøkt Marina Mall anbefaler vi å ta turen utendørs til vakre Corniche. Lad opp batteriene med en spasertur eller sykkeltur langs denne praktfulle promenaden.

 • Saadiyat-øya

  6. Saadiyat-øya

  Selv om den kunstige øya Saadiyat fortsatt ikke er ferdig, kan den bli et paradis på jord; en miniatyrby som tilbyr den ypperste blanding av fritid, kultur og næringsliv.

 • Abu Dhabi Mall

  7. Abu Dhabi Mall

  Om du er ute etter shoppingterapi, bør du dra til det fantastiske Abu Dhabi Mall. Med flere enn 200 butikker vil alle shoppingbehov garantert bli dekket!

 • Yas Marina Circuit

  8. Yas Marina Circuit

  Denne fantastiske racerbanen hvor Abu Dhabi Grand Prix holdes, slynger seg gjennom øya Yas. Dette gjør at Formel 1 entusiaster får fantastiske muligheter til å se bak kulissene eller selv prøvekjøre banen.

 • Emirates Palace

  9. Emirates Palace

  Dette utrolige 7-stjerners hotellet ble bygget med en prislapp på hele 26 milliarder NOK! Det gjør det til verdens dyreste hotellbygg! Den private stranden er over 1,5 km lang og området er hele 85 hektar stort.

 • Capital Gate

  10. Capital Gate

  Med en helling på hele 18 grader, stjeler Abu Dhabis Capital Gate prisen som verdens mest skjeve bygg fra det skjeve tårn i Pisa!

Planlegg besøket ditt

 • Hva bør man ha på seg?

  Husk at Abu Dhabi ligger i De forente arabiske emirater som er et muslimsk land, og selv om turister ikke er forpliktet til å følge religiøse kleskoder, bør man stadig repektere lokal kutyme. Skjørt bør rekke ned til over kneet og kvinner bør unngå tettsittende plagg. Utringninger, skuldre og overarmer bør være tildekket. Shorts er kun tillatt på stranden og selv om bikinier er tillatt, er det å sole seg toppløs forbudt.

 • Ramadan

  Under den hellige måneden hvor man faster; Ramadan, er det å spise og drikke på offentlige steder strengt forbudt. Likevel bør en merke seg at de fleste hoteller og klubber vil servere mat og drikke til turister. Under Ramadan bør turister være ekstra påpasselige med å kle seg dekkende og respektfullt mens man er utendørs.

 • Kaldt inne

  Selv om været i Abu Dahbi er normalt svært varmt, er det en god idé å ha med seg en jakke eller genser. Dette fordi områder innendørs kan bli svært kalde på grunn av heftig bruk av aircondition.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Arabisk, engelsk
 • Valuta
  Emiratarabisk dirham (AED)
 • Tidssone
  UTC (+04:00)
 • Landskode

  • 971

 • Beste tiden å dra
  Reis på tur i de kjøligere månedene fra november til februar.

Other Sightseeing Options in Abu Dhabi

Want to discover all there is to do in Abu Dhabi? Click here for a full list.

Hva folk sier om Abu Dhabi

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 20 841 vurderinger

Veldig fin tur! Vi var bare 3 personer i gruppen og vår fantastiske guide Noor svarte på alle spørsmålene og fortalte oss mye om Dubai, Abu Dhabi og kulturen. Turen gjennom moskeen var også veldig bra. Anbefales!

En fantastisk opplevelse, alt fra bilkjøring i sanddynene, kamelridning, solnedgang, grillmaten, magedans, hennamaling og utkledning. Alt i nydelige omgivelser med dyktige guider!

Great trip. Cool guide, Riz who knew much history and had many stories for us about Abu Dhabi, Dubai, the Mosque and much more! Wonderful!

We had a great daytrip to Abu Dhabi with our guide Riz. He gave us a lot of information about Dubai and Abu Dhabi. Great tour!! -Norway

Our guide Zeeshan gave us a fantastic tour in the mosque and giving a lot of information about UAE.