Elsk din neste reise

Vi endrer måten verden reiser på

Vårt mål er å gjøre ordinære turer om til uforglemmelige reiser. Vi er din personlige guide og vi skreddersyr dine aktiviteter etter dine interesser og din reiseplan. Vi viser deg unike og eksklusive opplevelser slik at du får maks ut av reisen, uansett hvor du er. Med GetYourGuide ved din side (og i lomma), er det enkelt å skape minner for livet. Millioner av mennesker har brukt GetYourGuide til å gjøre reisedrømmen til virkelighet, og vi har så vidt begynt. Vi knytter folk tettere til stedene de besøker, slik at alle får sin drømmeferie. Det er din reise, på din måte.

En enklere reise

Si farvel til stress

Utforsk og bestill, og vi forteller deg når og hvor du skal møte opp. Du skal kun fokusere på å nyte turen.

Kvinne padler kajakk.

Ikke nøy deg med noe middelmådig

Uforglemmelige opplevelser - det er det vi er her for. Du finner uslåelige aktiviteter, for alle aldre og interesser, hos GetYourGuide.

Colosseum i Roma

Ikke kast bort et sekund

Gode minner skapes ikke i en lang kø. Bestill på forhånd og gå forbi køene til de største attraksjonene i verden.

En reisende nyter sin aktivitet

Opplev alt

Få skreddersydde anbefalinger både før og under reisen for å oppleve alt reisemålet ditt har å by på.

Skreddersydd for reisende

  • “For en fantastisk opplevelse! Overgikk langt over det vi hadde forventet. For en detaljrikdom og godt gjennomført guidet tur. Anbefales for alle aldersgrupper - vi var to jenter på 20 år, samt en dame på 50 år.”
    – Mette fra Norge etter en guidet tour i Harry Potter Studios

Din reise, på din måte

Finn de beste opplevelsene uansett hvor du skal.

Start planleggingen

Vår reise så langt

GetYourGuides hjertesak er en åpen og tilgjengelig verden for alle. Selskapet ble grunnlagt av klassekameratene Johannes, Tao, Martin og Tobias, etter en dårlig reiseopplevelse i 2009. Da Johannes landet i Beijing én dag før resten av reisefølget, vandret han gatelangs uten å vite hvor han burde gå eller hva han kunne gjøre. Det var ikke før Tao ankom senere og fungerte som guide at de fikk opplevd byen til det fulle. Det ga gnist til en revolusjonerende idé om hvordan vi burde reise.Tilbake i Zürich, med en visjon for framtiden, bestemte grunnleggerne seg for å endre måten folk reiser på. Resultatet? En plattform som samler de beste opplevelsene over hele verden, på ett sted.

De fire GetYourGuide-grunnleggerne ved hovedkontoret i Berlin.

Tao Tao, Martin Sieber, Johannes Reck og Tobias Rein

Fra en sped start på studenthybelen til å bli en av bransjens største, har mye forandret seg i GetYourGuide. Men det som ikke har endret seg er vår dedikasjon til å skape fantastiske opplevelser og sikre at du vil elske din neste reise.

Bli med oss