Våre mest anbefalte ting å gjøre i Aberfeldy

Fra Edinburgh: Opplev høylandet med whiskysmaking

1. Fra Edinburgh: Opplev høylandet med whiskysmaking

Oppdag det vidstrakte landskapet og de rolige innsjøene i det skotske høylandet på en dagstur fra Edinburgh. Utforsk sjarmerende byer, følg en skogssti og nyt smaken av autentisk skotsk whisky. Ta av fra Edinburgh på en naturskjønn minibusstur over Queensferry Crossing til Kingdom of Fife. Se hvordan landskapet endrer seg på veien nordover, fra bølgende lavland til skogkledde åser og fjell når du nærmer deg Highland Fault-linjen. Ved bredden av elven Tay kan du stoppe ved den sjarmerende katedralbyen Dunkeld. Her kan du gå på oppdagelsesferd i den historiske katedralen eller vandre gjennom de sjarmerende gatene i denne pittoreske landsbyen. Fortsett til eremitasjen og pust inn den friske skogsluften på en skogstur til Black Linn Falls. Deretter følger du den brede dalen langs elven Tay mot den viktorianske feriebyen Pitlochry. Her kan du bruke omtrent en time på å utforske de mange butikkene eller ta en matbit. Etter lunsj kjører du gjennom fjellene i Highland Perthshire og gjør et kort stopp ved Queen's View med utsikt over Loch Tummel. På en klar dag kan du oppleve den dramatiske utsikten over Schiehallion-toppen og fjellene i Glencoe. Deretter tar du turen til byen Aberfeldy og går inn i Dewar's Aberfeldy Distillery. Oppdag hemmeligheten bak Skottlands nasjonaldrikk og nyt en velfortjent dram. Til slutt går du om bord i minibussen for en naturskjønn retur til Edinburgh.

Edinburgh: Den ultimate whisky-opplevelsen

2. Edinburgh: Den ultimate whisky-opplevelsen

Dra fra Edinburgh og reis nordover til South Queensferry, hvor du kan nyte en stopp for å ta bilder ved Queensferry-broene. Fortsett til Dewar's Aberfeldy Distillery for dagens første whisky-stopp. Tilbring 2 timer her på en omvisning inkludert whisky- og sjokoladesmaking, for 19,55 GBP per person. Dra videre til Loch Lubnaig og deretter til Glenturret Distillery. Glenturret Distillery, som ligger ved Turret-elven, like utenfor Crieff, er Skottlands eldste fungerende destilleri. De håndlager fortsatt whiskyen sin ved å bruke den siste gjenværende hånddrevne mash-tunen i Skottland. Her kan du nyte en omvisning og smaksprøver for 15 GBP.

Aberfeldy: Rafting på elven Tay

3. Aberfeldy: Rafting på elven Tay

Opplev spenningen på denne adrenalinfylte raftingturen i hjertet av et av verdens mest pittoreske land. Denne raftingturen på River Tay er den mest populære turen i Skottland, og foregår på Storbritannias største elv (målt i volum). Den renner gjennom Aberfeldy til Grandtully, der turen ender. Elven fortsetter videre til Perth og deretter Dundee. Hver flåte passer for alle fra åtte år og oppover, og hver flåte ledes på en trygg måte av en utdannet turleder, og sikkerheten gjennomgås i en omfattende briefing før turen. I løpet av turen får du lære og øve på sikkerhetsøvelser i god tid før de mest intense stedene, noe som sikrer en morsom og trygg opplevelse for alle. Etter endt tur blir du fraktet tilbake til Aberfeldy.

Perthshire: Tay White Water Rafting

4. Perthshire: Tay White Water Rafting

Hvis du aldri har opplevd rafting før, så er dette turen for deg! På denne raftingturen vil du flyte, padle og leke deg nedover den 6 mil lange strekningen fra Aberfeldy til Grandtully. Opplev stryk og vakker skotsk natur mens du nyter River Tay White Water Rafting-turen. I sommermånedene, når vi er heldige nok til å se solskinnet i stedet for regnet, blir elven ganske lav. Selv om det fortsatt er en vakker tur for nybegynnere, kan det hende andre ønsker å utforske noen av våre mer eventyrlige aktiviteter.

Stand Up Paddle Boards (SUPs) i Aberfeldy

5. Stand Up Paddle Boards (SUPs) i Aberfeldy

Stand Up Paddle Boarding er en off-shot av tradisjonell surfing som har sin opprinnelse i Hawaii. En ganske ny sport som har blomstret opp de siste årene, som har sett sporten spre seg fra havet til elven. Det er en full flåte av brett, klar til å ta deg nedover elven på en SUP (Stand Up Paddle Board) og nyte det fantastiske landskapet i denne vakre Perthshire-dalen fra et helt nytt synspunkt. Dette er et område med et mangfoldig dyreliv, som er best sett fra elven, perfekt for å utforske elven i mindre grupper, du kan kontrollere din egen reise mens ekspertguidene holder et våkent øye over deg for å sikre din sikkerhet.

Pitlochry-Aberfeldy: River Bugging og rafting

6. Pitlochry-Aberfeldy: River Bugging og rafting

På denne heldagsturen vil du nyte et eventyr med både rafting og den nye sporten elveavlytting. Du starter dagen kl 09:30 med en raftingtur. Denne turen finner sted på elven Tay, med unntak av helgene mellom juni og september når den finner sted på elven Tummel. Både River Tay og River Tummel raftingturer er flotte turer med både moro og adrenalin sikret. River Tay er en grad 2/3 elv og River Tummel er en grad 3/4 elv. En halvdagers raftingtur til River Tay er omtrent 6 miles i avstand, og starter fra den gamle markedsbyen Aberfeldy. Her slynger elven seg dovent langs Tay-dalen, gjennom bølgende åser og fantastisk natur. Dette er et område med et mangfoldig dyreliv, som er best sett fra elva. Padlemannskapet har rikelig anledning til å øve på sine nylærte raftingferdigheter med en rekke morsomme og utfordrende spill før elven faller bort og skaper utfordrende stryk som renner ned til Grandtully. På ettermiddagen vil du prøve elveavlytting, den siste hvite vannsporten som treffer de britiske kystene fra New Zealand. Her vil du sitte i en 1-manns flåte som ligner på en gigantisk oppblåsbar lenestol! River bugs er en fin måte å leke på elven på hvis du vil ha litt mer spenning, og er ideelle for sommerens elvenivåer, da du ikke trenger å vente på regnet for å få spenningen i naturen! Etter å ha mottatt ekspertinstruksjoner fra de erfarne elvefeilguidene, vil du komme deg ut på elven (komplett med svømmehanskene dine) og forhandle din egen vei nedover de hvite vannstrykene med hjelp av instruktørene.

Fra Edinburgh: Det skotske høylandet, Dunkeld og Pitlochry

7. Fra Edinburgh: Det skotske høylandet, Dunkeld og Pitlochry

Din helt egen oppdagelse av Skottland, fordyp deg i noe av det vakreste landskapet i verden på denne minneverdige dagsturen til det fantastiske Perthshire Highlands. Når vi kjører nordover, vil vi lære om historiene og legendene som gjør Skottland til det mytiske stedet vi elsker i dag. Guidene våre brenner for alt Skottland og elsker å dele. Vi tar så mange sjanser som mulig for å komme oss ut av Land Rover og føle Skottland under føttene våre, med besøk til landsbyen Dunkeld, Pitlochry, turer gjennom skogene og muligheter for å besøke Blair Castle eller smake litt whisky alt i komfort av en Land Rover Discovery. Vi kjører til den vakre Dunkeld først og besøker Hermitage woodland Walk. Det er en lystplass fra 1700-tallet for hertugene av Atholl. Deretter kjørte vi til de fantastiske Iain Burnett høylandssjokoladeprodusentene hvor du kan nyte en søt varm sjokolade og Storbritannias beste sjokoladetrøfler. Etter den overbærende pausen drar vi til Killiecrankie besøkssenter hvor vi starter turen til soldatspranget. For å se et fantastisk landskap og lære om historien. Hvis du har valgt å gjøre destilleriet, vil du bli booket inn på omvisningen på dagen og få se hvordan whisky lages og smake litt. til slutt vil vi besøke Pitlochry hvor du kan ha et underverk rundt den viktorianske highstreet. Handle litt hvis du vil.

Paintball i Aberfeldy

8. Paintball i Aberfeldy

Det er ikke noe mer spennende og spennende enn paintball. Spill paintball i den perfekte atmosfæren og beliggenheten, det er et flott lagspill og flott for en teambuildingøvelse. Denne aktiviteten henvender seg til alle erfaringsnivåer fra nybegynnere til erfarne paintballspillere. Det finnes en rekke spennende paintball-spill du kan konkurrere i, og et dedikert team med utdannet personale som sørger for at dagen din er skreddersydd til dine spesifikke behov Hvis du ønsker å engasjere deg i taktiske aktiviteter som krever teamarbeid og teambygging, er paintball perfekt for deg. Paintball er ideell for store grupper, noe som gjør dette til den perfekte aktiviteten for bedriftens teambyggingsdager, utdrikningslag, hønehelger eller bare en vennegruppe. Spillene passer for både voksne og barn, slik at de kan nyte eventyret uten alt det røffe! Noen av paintball-spillene som tilbys er: Ingen retrett - Ingen overgivelse: Hold posisjonen mot den angripende horden! Fatal utvinning: Laget ditt må avlaste den fremre patruljen din før fienden overkjører dem Hunter Killas: Teamet ditt må feie skrubben og fjerne alle fiendtlige elementer Ambush Ally: Gå tilbake til utposten din og forvent trøbbel! Ta platået: Laget ditt slår det ut i nærkamp for å okkupere det samme målet Snikskyttere: Ta ut fienden ved å bruke svik og list eller bare overleve! Gå vill i naturen: Få en hodetelling

Rafting og Stand Up Paddle Boarding på elven Tay

9. Rafting og Stand Up Paddle Boarding på elven Tay

Den berømte elven Tay er den perfekte innledende elven for å ta ut førstegangseventyrere. En spennende halvdagsopplevelse for alle aldre og gruppestørrelser, rafting på River Tay tilbyr deg de perfekte forholdene for å få føttene våte og lære raftingferdigheter fra ekspertguider. Denne reisen på seks mil starter i Aberfeldy og ender i Grandtully. Ved starten av reisen til strykene kan du nyte det fantastiske landskapet langs Tay-dalen mens elven slynger seg dovent gjennom dalen; bølgende åser, mangfoldig dyreliv og ro er kjennetegn ved dette vakre landskapet. Når du akklimatiserer deg til omgivelsene dine, vil guidene dine lære deg raftingteknikker gjennom en rekke interaktive og utfordrende spill. Du og gruppen din vil ha rikelig anledning til å øve på de nylærte raftingferdighetene dine før elven faller bort og du møter dine første stryk. River Tay holder førstegangssperrer og erfarne sperrer på tærne; Rapids som "Zoom Flume" og "The Washing Machine" vil tilby ditt første sett med spennende raske utfordringer, før den store finalen: "The Grandtully Rapid". Dette er det lengste stryket på elven og gir en eller to overraskelser for den uforsiktige sperren! Stand up paddle boarding gir deg en unik måte å utforske elver og innsjøer på; det er en helt ny opplevelse som inkluderer spenning og avslapning på samme tid. Du kan snirkle deg nedover en elv og nyte den naturlige skjønnheten til elven på padlebrettet ditt.

Abseiling Adventure Aberfeldy

10. Abseiling Adventure Aberfeldy

Weem-treen, som ligger i utkanten av Aberfeldy, fosser ned en bratt, steinete åsside, og skaper et fint bakteppe for Castle Menzies. Det ideelle stedet for å komme nær naturen og kose deg med denne eventyraktiviteten, rappellering er en perfekt måte å overvinne høydeskrekk, utvikle nye ferdigheter og nyte en ny utsikt over området. La en ekspertguide hjelpe deg mens du senker deg ned en vertikal fjellvegg og overheng før du forsiktig når bakken. Kom og opplev spenningen ved å klatre på ekte stein i det fantastiske Highland Perthshire. Under veiledning av din instruktør opplev følelsen av å klatre og gleden av å nå toppen!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Aberfeldy

Aberfeldy
14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Aberfeldy

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Aberfeldy

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Aberfeldy?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Aberfeldy er:

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Aberfeldy på regnværsdager?

Flere reisetips for Aberfeldy

Vil du vite mer om aktiviteter i Aberfeldy? Trykk her for full oversikt