9/11 Memorial

Enter your dates to find available activities

Ting du bør se ved 9/11 Memorial

9/11 Memorial er det offisielle minnesmerket for de forferdelige attentatene 11. september 2001. Her kan du lære mer om hva som skjedde på denne svarte dagen som for alltid forandret verden.Ved minnestedet er det rom for stille refleksjon. Dette er noen av tingene du kan se etter.

 • Reflecting Absence

  1. Reflecting Absence

  Presis der hvor de to tvillingtårnene engang stod, finnes nå to store basseng med Nord-Europas største kunstige foss. Navnene på dem som omkom står inngravert i bassengveggene.

 • Facing Crisis: America Under Attack

  2. Facing Crisis: America Under Attack

  Denne filmen forteller om hendelsesforløpet og inneholder blant annet intervjuer med fremtredende personer som George W. Bush. Filmen vises en gang i halvtimen hver dag, og vares i omtrent 15 minutter.

 • Survivor Tree

  3. Survivor Tree

  Dette pæretreet overlevde mirakuløst nok da tårnene kollapset. I ettertid har treet fått masse pleie og ble plantet på nytt. I dag står det her som et symbol på overlevelse og gjenfødelse. Hvert år doneres det stiklinger fra dette treet til andre steder som har opplevd kriser.

 • Foundation Hall

  4. Foundation Hall

  Dette store rommet inneholder en av de originale veggene som ble stående fra World Trade Center. Her er også den eneste søylen på 11 meter som ble stående. Den er dekket med rester som ble funnet i ruinene.

 • Ground Zero Museum

  5. Ground Zero Museum

  På dette interaktive museet har de lyddopptak fra 11. september, i tillegg til ulike kunstverk.

Planlegg besøket ditt

 • Når bør jeg komme hit?

  Det er best å oppleve utendørsområdet når byen er snøfri. Sommeren er så klart turistsesong, så merk deg at det da vil være tett med folk her.

 • Hvordan bør jeg oppføre meg?

  Vær så stille og respektfull som mulig, siden mange besøkende, også dem som kjente ofrene, bruker stedet til stille refleksjon.

 • Kan jeg ta med barn hit?

  Utstillingen passer ikke for barn under 10 år, spesielt fordi barn ofte synes det er vanskelig å være stille lenge.

 • Er det noen prosedyre før man kommer inn?

  Du må gjennom sikkerhetskontrollen før du kommer inn på området. Det er ikke lov å ta med seg bagasje som er større enn 20 x 43 x 48 cm. Om du har bagasje som er større enn dette, må den leveres for oppbevaring ved inngangen.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Åpent hver dag fra kl. 08.00 til 20.00
  Ferie timer kan variere
 • Pris
  Det er gratis å besøke 9/11 Memorial, men om du vil besøke museet må du kjøpe billett.
 • Behøver jeg en guide?
  Det vil være nyttig, så sjekk gjerne ut noen av våre mest populære omvisninger.
 • Hvordan komme seg dit?
  9/11 Memorial ligger på den nedre delen av Manhattan i New York og du kommer deg lett hit til fots fra hotellene og metrostasjonene i nærheten.
 • Flere tips

  • Det er ikke anbefalt å ta med seg barn under 10 år hit.

  • Det er viktig å vise respekt når man besøker dette minnesmerket.

Other Sightseeing Options in 9/11 Memorial

Want to discover all there is to do in 9/11 Memorial? Click here for a full list.

Hva folk sier om 9/11 Memorial

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 18 387 vurderinger

Veldig spennende og en kul opplevelse. Eneste var at vi sto ikke i noen ekspresskø. Så følte ikke det var helt nødvendig med disse billettene likevel... Selv om vi hadde bestilt billetter for å slippe køen så ble vi henvist til køen. Så flere andre som gikk forbi oss for inngangen for de som hadde kjøpt billetter for å unngå køen.

En utrolig lærerik og hyggelig dag - anbefales

Denne turen var kjempebra - en serdeles dyktig guide " smiley" eller Cesar han formidling av historien om frihetsgudinnen , Ellis Island og Ground Zero var så god og interessant at 6 timer var over på et blunk :-) takk til Cesar

Interessant å få en guidet tur ved minnesmerket. Vi fikk høre litt om hvordan de i New York opplevde dagen og tiden etter. Flink og informativ guide.

Amazing view! Important to book tickets online to avoid waiting in line. And choose a day with nice weather and no fog to have the best view.

Guiden, Mike, var engasjert og kunnskapsrik.

Guiden, Mike, var engasjert og kunnskapsrik. Alt forløp i samsvar med tidsplanen.