Legg til datoer

3D World Selfie Museum Dubai

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for 3D World Selfie Museum Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i 3D World Selfie Museum Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om 3D World Selfie Museum Dubai

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 55 vurderinger

Det var en veldig kul opplevelse. Det var så mange motiver man kunne ta morsomme bilder i. Du bør definitivt ta med deg tid! Vi likte besøket, og personalet var veldig vennlige og hjelpsomme og tok til og med bilder av oss hvis vi ønsket det. Verdi for pengene er stor. En stjerne fradrag på grunn av beliggenheten, som ikke er veldig sentral. Men besøket var absolutt verdt det og vi anbefaler absolutt 3D-museet!

Helt fantastisk opplevelse! Super hyggelig personale alle veldig veldig vennlige. Vi ble fulgt i hver etasje slik at bildene ble tatt av personalet og vi var helt frie til å konsentrere oss om å skyte. Mye valg!!! Absolutt en må gjøre en gang. Vi hadde ikke kontanter med oss til taxien og leseren var sannsynligvis ødelagt, 3d-verdenen la ut taxien for oss. Alle var veldig vennlige og det var veldig gøy!

Bare morsomt!!! Flotte malerier å ta supermorsomme bilder på. Meget vennlig personale. Lite, fint museum. Dessverre litt avsidesliggende og vanskelig å finne. Beskrivelsen av plasseringen «bak Mashreq Bank» er unøyaktig fordi det er flere filialer på Google. Best via Al Safa T-banestasjon og deretter ca. 15 minutter til fots i den lille sidegaten.

Det var veldig gøy. Personalet tar så mange bilder av deg du vil og hjelper til med posering. Den ble laget med så mange morsomme og vakre bilder. De hjalp meg også med å bestille en taxi uten å nøle. Det var en virkelig flott tid på dette museet

Vanskelig å finne og få en taxi etter Veldig stille inne Veldig hyggelig