Legg til datoer

Monterosso al Mare
Cruise og båtturer

Cruise og båtturer

Våre mest anbefalte Monterosso al Mare Cruise og båtturer

Fra Firenze: Dagstur til den vakre Cinque Terre-kysten

1. Fra Firenze: Dagstur til den vakre Cinque Terre-kysten

Besøk en av Italias mest fortryllende destinasjoner, Cinque Terre, på en dagstur med buss, tog og båt. Hver av disse uforglemmelige små byene vil ta pusten fra deg med sitt berglendte og ulendte områdeover over det asurblå vannet. Denne dagsturen vil gi deg en uforglemmelig og morsom introduksjon til denne kystperlen. Begynn omvisningen til disse UNESCO-stedene ved daggry med ankomst til La Spezia. Gå om bord på et tog til Riomaggiore, en sjarmerende middelalderby som dateres til 1200-tallet. Beundre de svingete gatene i denne landsbyen og dens sjarmerende hus som lener seg mot hverandre. Deretter drar du videre over til Manarola for å nyte panoramautsikten. Fortsett videre til Monterosso, en gammel fiskerlandsby som betraktes som «perlen av Cinque Terre». Til slutt tar du en båt over til Vernazza, hvis naturlige havn har holdt den trygg fra inntrengere i århundrer.

Fra Firenze: Dagstur til Cinque Terre med valgfri fottur

2. Fra Firenze: Dagstur til Cinque Terre med valgfri fottur

Få en smak av det søte liv, på denne begivenhetsrike omvisning av Cinque Terre – en samling av typiske italienske småbyer, spredt langs kysten av Toscana. Etter å ha møtt guiden din i sentrum av Firenze, kan du lytte til en innsiktsfull introduksjon om Cinque Terre, på den 2 timer lange bussturen til La Spezia. Etter en rask toalettpause, går du om bord på dagens første tog. Ankom Manarola, den første av Cinque Terre-landsbyene du besøker. Her blir du med på en liten omvisning gjennom vinrankene, og nyter deretter litt tid på egen hånd til å utforske videre i ditt eget tempo. Deretter tar du toget til Corniglia. Gå trappetrinnene opp til sentrum av denne sjarmerende landsbyen og ta deg litt tid til å vandre rundt. Velg deretter å enten gå på en eventyrlig guidet fottur fra Corniglia til Vernazza, eller hvis du foretrekker å ta det med ro, følg guiden din og ta et tog i stedet. Når du er fremme i Vernazza, kan du slappe av på en av kaféene, eller kanskje ta en forfriskende dukkert i havet. Deretter går du om bord på et tog til Monterosso, landsbyen kjent for sine vakre strender og håndverksbutikker. Hvis været tillater det, går du om bord på en båt for å seile langs kysten av Cinque Terre. Ankom Riomaggiore, en gammel fiskerlandsby og den sørligste av de 5 landsbyene. Etter å ha utforsket denne siste landsbyen, tar du toget tilbake til La Spezia og deretter bussen tilbake til Firenze.

Fra La Spezia: Cinque Terre hurtigbåttur

3. Fra La Spezia: Cinque Terre hurtigbåttur

Utforsk de vakre klippene, strendene og fargerike byene i Cinque Terre på en seiltur fra La Spezia. Du vil se alle de fem pittoreske landsbyene preget av pastellfargede hus på en 4-timers hurtigbåttur. Start turen fra Passeggiata Morin i La Spezia og seil langs den vestlige kysten av Gulf of Poets. Beundre det vakre landskapet i de fire landsbyene som utgjør Borgate Marinare. Fortsett å seile mot Portovenere, hvor du vil krysse Le Bocche, et sund mellom byen Portovenere og den ville Palmaria-øya. Se den praktfulle romanske kirken San Pietro, som ligger blant steinene og med utsikt over havet. Oppdag en av de uberørte vikene som Le Rosse, Monesteroli eller Punta Pineda langs kysten. Grip en sjanse til å dyppe i det uberørte vannet i Cinque Terre naturpark. Beundre skjønnheten til Monterosso al Mare, den siste og mest livlige av de fem landsbyene. Her kan du nyte lokale spesialiteter i land som focaccia med ansjos eller deilig gelato. Gå gjennom de lokale blåskjellfarmene mens du returnerer til La Spezia.

Fra Milano: Heldagstur til Cinque Terre med cruise

4. Fra Milano: Heldagstur til Cinque Terre med cruise

Utforsk Cinque Terre, et av Italias mest naturskjønne landskap, på en guidet dagstur fra Milano med varebil. Se Cinque Terre fra forskjellige perspektiver fra en båt og et tog. Etter å ha forlatt Milano med buss, ankommer du Monterosso al Mare, den største av Cinque Terres 5 landsbyer. Uten biltrafikk er det fortsatt en av de sanneste fiskerlandsbyene på den italienske rivieraen. Restauranter, barer og overnattingssteder har alle en elskverdig hjemmespunnet atmosfære. Fra Monterosso, start den siste etappen av reisen din: et båtcruise, hvor du kan beundre den fantastiske utsikten over Cinque Terre og den herlige landsbyen Portovenere fra havet. Ankom La Spezia hvor treneren din vil vente på å ta deg tilbake til Milano. Disse 5 fortryllende middelalderlandsbyene klamrer seg til kysten, og tilbyr et fantastisk syn av havet, og er nå en del av en nasjonalpark som er oppført av UNESCO som et verdensarvsted.

Fra Firenze: Heldagstur til Cinque Terre

5. Fra Firenze: Heldagstur til Cinque Terre

Utforsk landsbyene i Cinque Terre på en heldagsutflukt fra Firenze, og opplev de beste aspektene ved dette beskyttede verdensarvstedet mens du går langs de gamle stiene som forbinder de pittoreske landsbyene. Cinque Terre består av en kupert, uberørt kyst langs den italienske rivieraen. Navnet kommer fra det faktum at det er en gruppering av 5 pittoreske fiskerlandsbyer: Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso. Den har blitt godt bevart på grunn av sin isolasjon og fortsetter å være beskyttet av sin UNESCO-status og sin status som en italiensk nasjonalpark. Ledet av din kunnskapsrike guide, vil du gå den spektakulære kystlinjen. Besøk landsbyen Manarola og fortsett med en nydelig båtreise (hvis været tillater det) til Monterosso, kjent for sin vakre strand og små håndverksbutikker, her vil du ha muligheten til å slappe av på den gylne sanden og nyte fritiden for en forfriskende svømmetur i Middelhavet. En deilig lokal lunsj serveres i en typisk restaurant ved sjøen og åsene som går ned til de steinete vikene. Etter en kort togtur kan du stoppe i Vernazza, en av de vakreste landsbyene, og bruke fritiden på å smake på kaffe eller drinker i en av de muntre barene og kafeene. Ta toget igjen til Riomaggiore og besøk noen av de pittoreske butikkene. Fra Riomaggiore avslutter en togtur besøket i Cinque Terre, før du returnerer til Firenze med buss. Vær oppmerksom på at rekkefølgen på besøkene kan endres. Eksempelmeny - Forrett: Capresesalat - Hovedrett: "Trofie" med pestosaus - Dessert: Dagens dessert

Fra Firenze: Cinque Terre-dagstur med buss

6. Fra Firenze: Cinque Terre-dagstur med buss

Opplev et uforglemmelig eventyr til Cinque Terre 5 fra Firenze. Doppdag de sjarmerende UNESCO-landsbyene Levanto, Monterosso, Vernazza, Manarola og Riomaggiore som er suspendert mellom hav og land. Velg å oppdage disse fantastiske landsbyene med en flerspråklig guide som viser deg rundt hele dagen eller har ledig tid til å utforske på egen hånd. Velg alternativet for tog og ferge for å flytte fra landsby til landsby med tog og for å se kysten fra vannet. I løpet av dagen har du litt fritid til å nyte disse vakkert fargede landsbyene og smake på noen av de deilige regionale rettene som pasta al pesto, oliven, focaccia eller viner. Hvis du foretrekker å oppdage disse landsbyene selv, kan du velge lavprisalternativet som kun inkluderer overføringen fra Firenze, og du kan ta deg til landsbyene du foretrekker på egen hånd.

Cinque Terre & Portovenere: Båttur

7. Cinque Terre & Portovenere: Båttur

Avgang kl. 10 fra Porto Mirabello, La Spezia, nær bensinstasjonen. Båten (10 meter) og kapteinen vil være der og vente på deg. Du vil seile langs borgate marinare, det vil si de små landsbyene på kysten mellom La Spezia og Portovenere. Du vil se Torre Scola, en gammel militær festning bygget på en stein midt i havet. Vi skal gjennom øygruppen som består av de tre øyene, Palmaria, Tino og Tinetto, som fortsatt er uberørte steder, til vi kommer til romantiske Portovenere. Her kan du velge om du vil gå i land for et kort besøk til byen og den berømte kirken San Pietro, med utsikt over havet, eller bli på båten og dykke ned i det turkise vannet mellom Palmaria-øya og landsbyen Portovenere. Fortsetter turen, vil vi ha tid til å nærme oss den verdensberømte Grotta Byron, de røde steinene og svømme i vakre skjulte viker, i det krystallklare vannet i Monesteroli eller under den naturlige fossen i Canneto. Herfra vil vi gå inn i det 5 terre marine verneområdet. Vi vil seile forbi de 5 landsbyene (Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza, Monterosso), du vil ha god tid til å ta bilder, lytte til interessante historier og forklaringer fra kapteinen din og ta en ny dukkert. Under denne turen er det også mulighet for å gå i land og besøke landsbyene Vernazza eller Monterosso. Hvis du er heldig, vil du kunne se delfinene som vanligvis svømmer nær kysten vår. Turen avsluttes klokken 18. på avreisestedet.

Fra La Spezia: Båttur i Cinque Terre med lunsj og vin

8. Fra La Spezia: Båttur i Cinque Terre med lunsj og vin

Seil ombord på en 10 meter lang vintage trebåt for en unik opplevelse å oppdage Cinque Terre. Legg ut på et panoramisk cruise gjennom de fem pittoreske landsbyene Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza Monterosso. I løpet av turen vil vi stoppe ved tre strender hvor du kan dykke ned i det krystallklare vannet: Monesteroli, Le Rosse, Portovenere, noen kan bare nås med båt, og til slutt kan du ta en dukkert midt i havet nedsenket i stillhet mens du nipper til en drink i vannet. Turen inkluderer et stopp hvor du kan gå av for å besøke en landsby, Vernazza eller Monterosso, avhengig av trafikken på tidspunktet. På båten kan du nyte en lunsj basert på Pasta med Pesto eller Pasta med muskler og en Caprese basert på Buffalo Mozzarella og Tomater på en seng av Ruccola. Drikkevarer er ubegrenset: Prosecco, vin, øl, brus. Ikke vent lenger, bestill din uforglemmelige reise nå

Fra Firenze: Cinque Terre og Porto Venere Seaside Day Tour

9. Fra Firenze: Cinque Terre og Porto Venere Seaside Day Tour

Avreise fra Firenze og slapp av på den naturskjønne reisen til Manarola i UNESCOs verdensarvliste Cinque Terre. Når du ankommer landsbyen rundt kl. 10.00, vil du nyte stillheten og oppvåkningen til Manarola fra den fantastiske terrassen over klippene. Denne reiseruten lar deg unngå for mange folkemengder om morgenen. Beundre den typiske case-torri (tårnhus) ved ankomst, og fortsett deretter til Vernazza, oversett av restene av et middelalderslott. Få litt fritid til å utforske landsbyen i ditt eget tempo. Deretter kan du oppdage perlen i Cinque Terre, den eldgamle fiskerlandsbyen Monterosso, kjent for sine vakre strender og frodige vegetasjon. Vi vil tilbringe her 2 og en halv time for å slappe av, shoppe i de gamle butikkene og smake på litt ligurisk mat som trofie al pesto. Vår profesjonelle guide vil anbefale deg hvor du skal tilbringe lunsjpausen. Ta en valgfri svømmetur fra en sandstrand, før du krysser til Riomaggiore med båt. Ved en time lang båtoverfart vil vi beundre de fargerike Cinque Terre-landsbyene fra vannet mot Portovenere, og passere gjennom Byron-hulen. Den verdensomspennende poeten Lord Byron kom hit for å fange inspirasjon til diktene sine. Ta noen bilder i den pittoreske byen Porto Venere, hvis bymurer dateres tilbake til 1113 før Kristus. Gå tilbake med båt til La Spezia, hvor toget vårt venter på å ta deg komfortabelt tilbake til Firenze.

Fra Monterosso: Cinque Terre kajakktur

10. Fra Monterosso: Cinque Terre kajakktur

Utforsk de sjarmerende landsbyene Cinque Terre med denne turen langs den italienske rivieraens kystlinje. Turen starter på stranden i Monterosso mot Vernazza og padler sammen med en ekspertguide, du vil passere skjulte viker, forrevne klipper og de lyse pastellfargene i de fem landsbyene. Kyst de fantastiske klippene i dette området, vil du nå stranden Guvano og deretter Corniglia. Ta en pause for å strekke ut på stranden eller kjøl deg ned med en svømmetur før du fortsetter reisen. En eksklusiv opplevelse å besøke Cinque Terre nasjonalpark utenfor allfarvei under de mindre overfylte sesongene. De overraskende milde temperaturene mellom høst og vår og den utrolige variasjonen av farger er nøkkelen til en unik opplevelse: besøk Cinque Terre fra et annet perspektiv. En lunsjpause i Vernazza vil være den beste løsningen for å slappe av med utsikt over havet og utforske denne lille landsbyen.

9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Oppslukende opplevelser

Monterosso al Mare

Monterosso al Mare

Ofte stilte spørsmål om Monterosso al Mare Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Monterosso al Mare?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Monterosso al Mare er:

Hvilken Monterosso al Mare Cruise og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Disse Monterosso al Mare Cruise og båtturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler:

Flere reisetips for Monterosso al Mare

Vil du vite mer om aktiviteter i Monterosso al Mare? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Monterosso al Mare

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 8 vurderinger

vi var litt bekymret for bussturen, men det var ikke så ille. Vel fremme ved første stopp har du virkelig noe av hvor jeg havnet til du besøker den første byen. Etter et kort besøk (nyt utsikten og ta mange vakre bilder, ikke kast bort tiden på å spise/drikke) etter en kort togreise til neste stopp hvor du har nok tid til å besøke området og spise. Tilbaketuren med båt er en hyggelig måte å returnere til påstigningsstedet. super vakre steder sett

Likte det unike og originaliteten til landsbyene. Føl deg tilbake i tid, se på fargene på bygningene, smugene og gangveiene, bare flott. Reisen fra Milano er ganske lang, men det er bare hyggelig hvis du bare vil ha en titt på Cinque Terre i denne endagsturen, for vi besøkte bare to av de fem landsbyene. Men hvis vi har all tid, ville elske å bruke lengre tid i hver av landsbyene.

Cinque Terre på en dag med besøk på tre steder, en vakker båttur og valgfri reiseleder. Vi anbefaler! Men på grunn av sin design svaier båten 'Lord Byron' ganske mye selv i middels bølger, selv i full fart. Anbefales derfor ikke for gjester som lett blir sjøsyke. Men hvis du sitter på øverste dekk og ser på havet, er det ikke noe problem og det er gøy.

Veldig godt organisert, flott reiseleder. Utflukten er absolutt verdt det. Det vil være over før du vet ordet av det, og det er det eneste som er trist med det. Ikke for slitsomt, for det er nok pauser og variasjon. Passasjerenes ve og vel er veldig tatt hensyn til!