Wien
Omvisninger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Wien

Vil du vite mer om aktiviteter i Wien? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Wien

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 006 vurderinger

Vi hadde bestilt to e-oldtimere som et ettermiddagsprogram etter vårt sivile bryllup i Wien, og alle gjestene var ekstremt entusiastiske! De to sjåførene hilste oss hjertelig, var super vennlige og gjorde en virkelig flott 60 minutters tur gjennom vakre Wien med oss. Det var bemerkelsesverdig hvor godt de begge kjente Wien og var i stand til å fortelle en veldig interessant historie om hver hotspot / bygning (vi hadde en innfødt wiener med oss, og han lærte mye på turen :) Alt i alt et absolutt must for alle Wien -turister, neste gang vi er i Wien, vil vi bestille denne turen igjen! :)

En utmerket måte å få en første visjon av den gamle byen Wien. Selv om det var bittert kaldt var bilen komfortabel, med tepper for varme og en gjennomsiktig lukking. En flaske Zum Schwartzen Kameel Brut varmet også opp og ga et romantisk preg til tingen. En utmerket sjåfør, som strekker seg langt med sin umiddelbare oversetter som gir grove versjoner, men det var morsomt ...

Turen fant sted i anledning min 60 -årsdag. Til tross for det kalde været var det en opplevelse for oss alle - du blir kjent med Wien fra et annet perspektiv og lærer mange detaljer som du selv ikke kjenner som wiener. Sjåføren var veldig hyggelig og snakket mye. Hvis du er ute etter noe spesielt, kan jeg bare anbefale denne turen.

En liten fin vogntur gjennom gamlebyen langs alle viktige punkter. Kusken vår kastet oss ikke engang ut på det spesifiserte stoppestedet, men tok oss tilbake til utgangspunktet i St. Stephen's Cathedral. Generelt sett var trenerne veldig hyggelige og sjarmerende med sin wienske sjarm. Helt tilrådelig og absolutt nødvendig.

Hadde en flott runde på slottet med Eddi som guide. Godt fortalt historie, inkludert et klokt blikk og gode refleksjoner rundt en del av historien.