Legg til datoer
Algarve

Buss og minibussturer

Ofte stilte spørsmål om Algarve Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Algarve?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Algarve er:

Hvilken Algarve Buss og minibussturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Algarve

Vil du vite mer om aktiviteter i Algarve? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Algarve

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 413 vurderinger

Fantastisk dagstur

Antonio samlet oss og et annet par - hadde en strålende dag, han var veldig forståelse av mine personlige problemer med gange / bevegelighet og sørget for at jeg ikke gikk glipp av noe. Meget kunnskapsrik om området, mange stopp / pauser. Minibus var veldig rent og godt presentert. Skulle absolutt gå med ham igjen og anbefale ham til alle som leter etter en flott dag ute. Meget god valuta for pengene. Mange takk

Guiden vår, António, var veldig kunnskapsrik og tok seg god tid med turen, og hastet oss aldri. Vi var heldige fordi vi var de eneste menneskene, så vi klarte å endre timeplanen på grunn av været. Ikke glem å ta med en tom vannflaske som skal fylles på Monchique!

hver del av denne turen fra den utmerkede kunnskapen fra sjåføren / guiden Antonio til den fantastiske utsikten fra toppen av fjellet og selvfølgelig vinsmaking !, var strålende og kommer anbefalt.

Noe flott å gjøre annet enn strender

Antonio ga oss en fantastisk dag som ga oss sjansen til å se mer av hva Algarve har å tilby annet enn strendene. Han var veldig imøtekommende!

Utmerket dagstur

António var en fantastisk guide, meget vennlig med et vell av kunnskap som sørget for en veldig interessant og hyggelig dag ute.