Legg til datoer

San FranciscoFamilievennlige aktiviteter

Våre mest anbefalte San Francisco Familievennlige aktiviteter

San Francisco: Skip-the-line 1-times Bay Cruise med båt

1. San Francisco: Skip-the-line 1-times Bay Cruise med båt

Nyt en 1-times reise langs San Franciscos historiske vannkant og opplev den spennende historien til San Francisco Bay, med all den lyden og herligheten den fortjener. Den 1-timers non-stop Bay Cruise tar deg forbi de berømte PIER 39 sjøløvene og langs San Franciscos historiske vannkant, og avslører byens fascinerende skyline. Slapp av i komfort, med både innendørs og utendørs sitteplasser, og nyt en full fortelling som beskriver viktige landemerker mens du seiler forbi. Se severdigheter som Golden Gate Bridge, Alcatraz og den ikoniske San Francisco skyline mens du går. Enten det er din første gang til San Francisco, eller ditt 10. besøk, er Bay Cruise noe du bør oppleve minst én gang i livet. Du vil få et gratis suvenirkart, som er tilgjengelig på ni språk, og hvis du blir sulten, er det en snackbar med full service om bord med mat og drikke tilgjengelig.

San Francisco: Cruise i Golden Gate-bukten

2. San Francisco: Cruise i Golden Gate-bukten

Cruise rundt Golden Gate-bukten på en båttur. Nyt informative kommentarer, se severdigheter som Alcatraz-øya, og kjøp mat og drikke fra baren om bord. Denne 1-times båtturen ble lansert i 1939, som en del av Golden Gate International Exposition og har i over 75 år vært et høydepunkt for enhver besøkende i San Francisco. Med 8–14 avganger daglig fra Fisherman's Wharf, vil du seile langs San Franciscos fantastiske vannkant, under den majestetiske Golden Gate-broen og nær den beryktede Alcatraz-øya. Oppdag San Franciscos fascinerende historie, brakt til live gjennom en lydguide som er tilgjengelig på 16 språk. Hold utkikk etter dyrelivet underveis, inkludert pelikaner, sjøløver og til og med delfiner og hvaler. Seil forbi den livlige bydelen North Beach, de berømte svømmeklubbene i Aquatic Park, de historiske skipene ved Hyde Street Pier og San Francisco Maritime National Park, før kursen går vestover mot Golden Gate Bridge. La deg fengsle av utsikten over Crissy Field og de frodige åssidene i Presidio, før du passerer under Golden Gate-broen. Kjør deretter tilbake inn i bukten og forbi naturreservatene i Marin Headlands og den legendariske byen Sausalito, en gang hjemmet til 1960-tallets flower power generasjon. Med Angel Island State Park til venstre for deg, cruise rundt det beryktede Alcatraz. Etter en hel time med spennende severdigheter, ønsker sjøløvene på Pier 39 deg velkommen tilbake til Pier 43 1/2. De ikoniske røde og blå båtene har en bar med drikke, snacks og varer inkludert klær med logo tilgjengelig om bord.

San Fransisco: Cruise i solnedgangen på kysten av California

3. San Fransisco: Cruise i solnedgangen på kysten av California

Nyt solnedgangen, mens du seiler på den vakre San Francisco-bukten. Se viktige landemerker, inkludert Alcatraz og Golden Gate Bridge. I vintermånedene kan du nyte den stemningsfulle utsikten i skumringstimen i stedet. Underveis ser du mange nasjonalhistoriske landemerker og severdigheter, slik som Coit Tower, Transamerica Pyramid, St. Peter and Paul's Church og Oakland Bay Bridge. Mens solen begynner å gå ned, cruiser du forbi Alcatraz, Angel Island, og kysten av Tiburon, Belvedere og Sausalito. Se solen gå ned over Stillehavet, mens du seiler vestover mot Golden Gate. På vei tilbake til Fisherman’s Wharf, får du se mange flere berømte severdigheter, inkludert Presidio, Marina District og Fort Mason.

San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur med stor buss

4. San Francisco: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing-tur med stor buss

Opplev det beste som City by the Bay har å tilby med Big Bus San Francisco Hop-on Hop-off-tur! Denne fullstendig fortalt turen tar deg til alle byens landemerker og ikoniske attraksjoner du må se, og gir en omfattende og oppslukende opplevelse av San Francisco. Hopp ombord på bussen og forbered deg på å bli betatt av skjønnheten til Golden Gate Bridge, et ekte San Francisco-ikon. Når du krysser broen, kan du nyte den fantastiske utsikten over San Francisco Bay, Alcatraz Island og de omkringliggende åsene. Dette er en fotomulighet du ikke bør gå glipp av! Når turen fortsetter, begi deg inn i hjertet av byen og besøk Union Square, det travle shoppingdistriktet. Her finner du en rekke designerbutikker, eksklusive varehus og trendy restauranter. Union Square er også hjemmet til den berømte taubanen, hvor du vil se de ikoniske taubanene i aksjon. Turen tar deg også gjennom det historiske Haight-Ashbury-området, fødestedet til hippiebevegelsen. Når du går gjennom gatene, vil du bli fraktet tilbake til 1960-tallet, med fargerike viktorianske hus, vintage klesbutikker og veggmalerier som feirer kjærlighetens sommer. Ingen tur til San Francisco er komplett uten et besøk til Fisherman's Wharf. Ta inn synet og lyden av dette berømte distriktet ved vannkanten, hvor du kan smake på fersk sjømat, bla gjennom lokale butikker og se sjøløvene sole seg i solen. Herfra kan du også ta en ferge til øya Alcatraz eller ta et cruise rundt bukten. Med Big Bus-turen har du fleksibiliteten til å hoppe av og på ved hvilket som helst av de 20 stoppene langs ruten, slik at du kan utforske byen i ditt eget tempo. Og med busser som kjører hvert 10.–15. minutt, trenger du ikke vente lenge for å fortsette eventyret. Så enten du vil bruke mer tid på shopping på Union Square eller utforske Golden Gate Park, har Big Bus-turen deg dekket. Ta en pause fra byen med en halvdags guidet busstur til Muir Woods. Se redwoodskogen på nært hold, kryss Golden Gate Bridge, og utforsk kystbyen Sausalito på vei tilbake.

San Francisco: Alcatraz med SF Bay Cruise

5. San Francisco: Alcatraz med SF Bay Cruise

Utforsk Alcatraz Federal Penitentiary på Alcatraz Island for å lære om USAs mest hensynsløse kriminelle, inkludert Al Capone og George "Machine Gun" Kelly. Nyt en fergetransport fra San Francisco og en inngangsbillett til det berømte fengselet. Legg ut på et naturskjønn 1-timers cruise i San Francisco Bay før eller etter besøket. Gå ombord på fergen og ankom Alcatraz-øya for å begynne besøket. Dra nytte av en innsiktsfull og prisvinnende lydguide på flere språk for å fordype deg i den mørke historien til Alcatraz og lære alt om de gamle innsatte og de mange skjebnesvangre fluktforsøkene. Bruk så mye tid du vil før du tar fergen tilbake til brygga. I tillegg kan du nyte et 1-times fortalt sightseeingcruise i San Francisco Bay i en komfortabel båt med både innendørs og utendørs sitteplasser. Ta inn den naturskjønne utsikten og seil forbi kjente landemerker i San Francisco, som Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf, Bay Bridge og mye mer. Seil langs den historiske vannkanten, forbi de berømte sjøløvene Pier 39 og nyt byens fascinerende skyline fra det unike utsiktspunktet til San Francisco-bukten.

California Academy of Sciences, San Francisco: Adgangsbillett

6. California Academy of Sciences, San Francisco: Adgangsbillett

Oppdag California Academy of Sciences i hjertet av Golden Gate Park, hvor du kan oppleve det eneste stedet på jorden med et akvarium, planetarium, regnskog og naturhistorisk museum på én dag. Gjør deg klar for et actionfylt vitenskapseventyr med praktiske utstillinger, show og offentlige programmer. Stup inn i verdens dypeste levende innendørs korallrev, hjem til nesten 60 000 levende dyr, som representerer mer enn 1000 unike arter. Møt de nyeste afrikanske pingvinungene, Pogo og Ozzie, og resten av kolonien av lekne pingviner i Den afrikanske salen. Ta deretter et besøk til den ikoniske alligatoren med albinisme, Claude. Få med deg det siste oppslukende showet i det 75 fot store planetariet, som tar deg med på en spektakulær reise til universets ytterste deler, med forskjellige temaer til forskjellige tider i løpet av dagen. Gå inn i en frodig, fire-etasjers regnskog full av liv – fra frittflygende fugler til eksotiske krypdyr, amfibier og mer. Undersøk hundrevis av eksemplarer, og prøv praktiske aktiviteter for både barn og voksne i Naturalistsenteret. Eventyret fortsetter utenfor med unik utsikt over taket på det 2,5 mål store levende taket. Benytt deretter anledningen til å aktivere barnets nysgjerrighet på den naturlige verden i det utendørs leke- og utforskningsrom med natur som tema, Wander Woods.

Fra San Francisco: Halvdagstur til Muir Woods og Sausalito

7. Fra San Francisco: Halvdagstur til Muir Woods og Sausalito

Utforsk de eldgamle skogene med kystsequoia i Muir Woods National Monument, sammen med en ekspertguide på en halvdagstur. Oppdag deretter de sjarmerende gatene i Sausalito sentrum, på en avslappet halvdagstur. Etter henting fra et sentralt hotell i San Francisco, går turen videre nordover over broen og inn til Marin Headlands. Hvis det ikke er tåkete, kan du få muligheten til å stoppe opp og ta bilder av broen på nært hold. Når du ankommer Muir Woods får du 1,5 time til vandre gjennom dette «levende naturmuseet». Her finner du de høye trærne som tidligere dominerte vestkysten, fra Santa Barbara til Washington. Etter din utforskning av Muir Woods, gå om bord i bussen igjen for en rask kjøretur over til Sausalito. Nyt en 15-20 minutters busstur med kommentarer, mens du kjører gjennom den vakre byen med Middelhavsstil. Her får du litt tid på egen hånd til å utforske. Etter omlag 45 minutter i Sausalito går turen tilbake over Golden Gate Bridge, eller du kan velge å ta fergen tilbake til San Francisco. Retur til samme sted du ble hentet. Denne halvdagsturen er en fantastisk måte å på kort tid se alle høydepunktene i den nordlige delen av San Francisco Bay. 

San Francisco: Inside Alcatraz-tur med Bay Cruise

8. San Francisco: Inside Alcatraz-tur med Bay Cruise

Du vil utforske INNE i Alcatraz Federal Penitentiary på Alcatraz Island med USAs mest hensynsløse kriminelle, inkludert Al Capone. Fergen vil gå i tide til det spesifikke tidspunktet du har bestilt. Du må ankomme 30 minutter før planlagt avgangstid på Pier 33. Gå, sykle, ta offentlig transport eller kjøre bil (som en siste utvei siden det kan være utfordrende å finne parkering), med enkel tilgang fra hvor som helst rundt Bay! På øya følger Cellhouse-lydturen "Doing Time" 45 minutter tilgjengelig på nederlandsk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, mandarin, portugisisk, russisk og spansk. Også inkludert er en fantastisk 1 times SF Bay Cruise. Seil forbi de berømte PIER 39-sjøløvene og langs San Franciscos historiske vannkant, og avslør byens fascinerende skyline. Du har fleksibiliteten til å dra på cruiset på hvilken som helst dag og hvilken som helst tilgjengelig avgang. Du vil motta timeplanen. Dette er 2 separate turer.

San Francisco: Båttur fra bro til bro

9. San Francisco: Båttur fra bro til bro

Se både Golden Gate Bridge og San Francisco-Oakland Bay Bridge på en enkel båttur med lydguide gjennom personlige hodetelefoner inkludert. Utforsk San Franciscos berømte landemerker, historie, naturhistorie, arkitektur og indianske kultur om bord på denne unike båtturen i bukten. I løpet av det 90-minutters rundturscruiset vil du reise fra Fisherman's Wharf, en av byens travleste turistattraksjoner. Derfra seiler du under Golden Gate Bridge. Broen ble ferdigstilt i 1937 og er en av verdens mest berømte og vakre broer. På et tidspunkt, var det også den største hengebroen i verden. Kjør forbi Alcatraz, en gang hjemmet til en av verdens mest beryktede fengsler, og nyt San Franciscos fantastiske vannkant. Båten passerer langs havnen før du kjører under den enorme San Francisco-Oakland Bay Bridge. Turen går deretter tilbake til sjarmerende San Francisco, langs sjøen.

Adgangsbillett til San Francisco Zoo

10. Adgangsbillett til San Francisco Zoo

Besøk San Francisco Zoo, som huser over 2000 dyr og 250 arter av planter. Din heldags adgangsbillett inkluderer tilgang til Leanne Roberts afrikanske region og Valentine Family Savanna. Begge sonene har landskap med flere arter med sjiraffer, sebraer, stor kudu, strutser, storker og mer. På Hearst Grizzly Gulch, kom nese til nese med de reddede grizzlybjørnsøstrene Kachina og Kiona. Se hvordan lemurer hopper gjennom Lipman Lemur-skogen, det største utendørs lemurhabitatet i landet. Beundre Penguin Island, hjemmet til den største kolonien av magellanske pingviner utenfor naturen. Beundre dyrehagens gorillaer i Jones Family Gorilla Preserve. Mat og klapp gårdsdyrene i Fisher Family Children's Zoo. Finn den historiske Dentzel-karusellen fra 1921 og damptoget Little Puffer fra 1904 i miniatyr. Lær om de morsomme karusellene, pedagogiske programmene og de spennende arrangementene for barn.

37 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

San Francisco

San Francisco

Ofte stilte spørsmål om San Francisco Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i San Francisco?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i San Francisco er:

Hvilken San Francisco Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for San Francisco

Vil du vite mer om aktiviteter i San Francisco? Trykk her for full oversikt