Legg til datoer
London

Aktiviteter for par

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
106 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 106

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 246 vurderinger

Denne turen var veldig bra. Jeg anbefaler det bare hvis du er veldig komfortabel med å bruke kort tid på hvert sted. Det er ikke ment for de som liker å vandre rundt. Guiden vår Ari var flott. Hun holdt oss informert, beveget oss og ga oss nyttige tips for å bruke tiden vår på hver side best mulig. Hun holdt oss også informert mellom stopp også. Bussen var behagelig og ventet alltid på oss. Sjåføren vår Abdullah var veldig sjenerøs med tiden sin med tanke på at vi hadde noen tidsproblemer med noen uforsiktige turmedlemmer. Ari holdt ting i gang effektivt. Nettstedene var fantastiske og klare for oss da vi ankom. Windsor Castle har mange sikkerhetskontroller så mye tid er bortkastet der. Windsor og Oxford er morsomme byer. Kul shopping hvis du har tid. Stonehenge er veldrevet og egentlig ganske pustende.

Det var en flott opplevelse. Guiden vår Pedro underholdt oss med mange superinteressante historiske fakta, og sjåføren vår Sokol fikk oss til å føle oss trygge og hadde en prefekt kjøretur. Selve turen var perfekt organisert, jeg vil bare minne alle som er interessert i den, at for å besøke tre ting på en dag kan du ende opp med å haste med besøkene dine, spesielt hvis det er køer. Bare sørg for å vurdere det.

Guiden vår var utmerket! Jeg kan ikke si nok om hvor informativ, vennlig og morsom hun var. Denne turen er lang, men verdt det hvis du ikke har mye tid i Storbritannia og vil se mye på en dag. Selv om vi ikke hadde mye tid på hvert sted, føler jeg fortsatt at vi så og opplevde essensen av hvert stopp.

Jeg likte den generelle organiseringen av turen, noe som betyr at det var nok tid til å se alt. Sjåføren var veldig bra, og guiden vår Amanda ga som ekstra informasjon om nettsteder og fortalte oss historien til dem. Hun var veldig snill og klar til å hjelpe til hver gang.

Veldig hyggelig krets som lar deg ha god utsikt over byen (i 1. etasje) samtidig som du komfortabelt deltar på en god testund Personalet er vennlig og smilende. En flott tur!