Legg til datoer
London

Utenfor allfarvei

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
30 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 30

Ofte stilte spørsmål om London Alternative turer

Hva er andre ting å gjøre enn Alternative turer som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 69 vurderinger

Turen var veldig fin, problemet vi hadde var at de andre turistene var amerikanere og australiere (derfor engelsktalende morsmål), guiden, veldig bra, men snakket veldig raskt og skolen vår engelsk tillot oss ikke å forstå nesten hva som helst. Vi vil gjerne gjenta en annen opplevelse med organisasjonen din, kanskje alltid i England, snakker guidene alltid bare engelsk? Takk Raul Sandro

Dagen var godt planlagt og stoppene var veldig sjarmerende. Turistguiden vår var veldig informativ og engasjerende. Jeg likte det faktum at vi i Oxford fikk et kart for en selvguidet vandretur. Det ville være nyttig i fremtiden å ha en liste over anbefalte spisesteder, beste te/kaffe eller snacks.

Graham var vår hyggelige sjåfør. Han var helt fersk, og kunne dessverre ikke guide oss, derfor fikk vi refundert halve billettprisen. Det var helt greit å se seg om på egenhånd. Mye kjøring, men dagen gikk veldig fort. Kunne gjerne hatt mer tid på hvert sted, men dagen var lang nok som den var.

Anbefales på det varmeste

Flott tur. Hyggelig og kunnskapsrik guide. Vi fikk god tid til å gå rundt på egenhånd i alle byene vi besøkte. Turen anbefales på det varmeste.

Oxford er absolutt verd et besøk, og turen gjennom vakre Cotswolds var et fint tillegg.