Legg til datoer
London

Flyplasstransport

  • Skytteltransport
36 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 36

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 6 278 vurderinger

Fra flyplass til sentrum London gikk greit. Vi ankom flyplassen klokka 7 og vi var allerede på bussen klokka 8. Ff langs disken for å få laget en trykt versjon av billetten. Fra sentrum til flyplass gikk ikke så greit. Bussen kom 45 minutter senere. Sjåføren indikerte at det var et langt trafikkork. I mellomtiden ventet vi på bussen i en time under regnet. Vi forlot en taxi der for å være i tide på holdeplassen. Vi er uansett inne, men så kom vi fram til kveldens rushtid og det tok ff å ankomme flyplassen. Heldigvis var vi i tide.

Veldig praktisk og enkel fra flyplassen, riktig reisetid rundt 45 minutter med avgang kl. 20.00. På den annen side er innskuddsstedet for reisende verken praktisk eller hyggelig, veldig dårlig valgt. Stoppet gjøres på broen til en motorveiveksling. Vanskelig å finne når du ikke kjenner området, det tar omtrent 15 til 20 minutter til fots å komme til inngangen til stasjonen min under bygging og uten skilting ... Synd det er virkelig et svakt punkt !!!

Litt uoversiktlig mellom buss stasjon på Victoria. Måtte ta taxi

Lag klare piler i fortauet mellom Victoria station og bussstasjonen. Er veldig uklart når du kommer på natten. Utskreven billett kan ikke veksles i strekkodebilett etter 2200 på Gatwick, men buss- sjåføren var snill

Grei tur tross forsinkelse. Skulle ta 90 minutter, men tok to timer og et kvarter. Det skyldtes NATO toppmøtet som medførte en del stengte gater.

Veldig bra, anbefales

Sjåføren kom før tiden og en veldig behagelig og flott bil.