Legg til datoer
London

Temaparker og fornøyelsesparker

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 28

Ofte stilte spørsmål om London Temaparker og fornøyelsesparker

Hva er andre ting å gjøre enn Temaparker og fornøyelsesparker som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Hvilken London Temaparker og fornøyelsesparker tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Samlet vurdering

3.0 / 5

basert på 6 vurderinger

Det var en god opplevelse å se utrolige sjødyr på så nært hold. Jeg har imidlertid et par problemer med opplevelsen som vil forbedre eventuelle fremtidige besøk betraktelig. For det første informasjonstavlene som var digitale og ville endre "sider", men de ville være et sted borte fra tanken eller bare på den ene siden. Akvariet er alltid travelt, så ganske ofte var det vanskelig å vite hva vi så på. Få ikke-digital skilting gjentatt slik at vi vet hva som er i tankene på flere punkter. For det andre. Det er for varmt. Siden vi er under jorden kan det føles veldig klaustrofobisk. Vennligst skru ned varmen! Det er egentlig alt. Datteren min elsker Octopii og fant en ulykkelig, liten en som vi var triste over. Gi det noe å gjøre? De er hyper intelligente, så de er sannsynligvis bekymret. Det var flott, men ikke oppmuntrende besøkende til å informere dem og utstyre dem med kunnskap om hva de ser på og etisk/bærekraftig fiskepraksis.

Knirkefritt opplegg med henting på hotellet, og vi ble også kjørt til døra da vi skulle hjem igjen. Selve studiotouren var proppfull av alt en Harry Potterfan kan ønske seg, og man må faktisk holde litt tempo for å få med seg alt. Begynnelsen av turen ble litt stressende med mye folk, noe som roet seg etterhvert.

For en fantastisk opplevelse! Vi kom for sønnens 11-årsdag, og han elsket hvert øyeblikk av det. Vær forberedt på å bruke mye tid, for det er så mye å se. Sjåføren vår var veldig hyggelig og ga oss mange tips om steder å se rundt i London på turen. Alt i alt en fantastisk tur.

Det var en fantastisk dag å knytte bånd til din kjære, men bildet er litt dyrt

for en flott opplevelse! vi alle hadde det gøy under havet