Legg til datoer

LondonShow og musikaler

Våre mest anbefalte London Show og musikaler

London: Inngangsbillett til Frameless Immersive Art Experience

1. London: Inngangsbillett til Frameless Immersive Art Experience

Få en inngangsbillett til Frameless Immersive Art Experience nær Londons Marble Arch. Se den største multi-sensoriske opplevelsen i Storbritannia. Opplev 42 forskjellige digitale tolkninger av kunst fra 29 ikoniske kunstnere, inkludert stykker fra Monet, Dalí og Van Gogh, for bare å nevne noen. Gå inn i Frameless nær Marble Arch og gå inn i kunsten mens du reiser gjennom 4 oppslukende gallerier i ditt eget tempo og i hvilken som helst rekkefølge du vil. Nyt en serieopplevelse som vil vekke alle sansene dine. Lytt til den klassiske og moderne musikken og samhandle med den spektakulære bevegelige kunsten mens du går mellom hvert galleri. Gå inn i Beyond Reality-galleriet og bli fraktet på en tankevekkende reise utover virkelighetens grenser. Føl at du er i en drøm når du ser speil og bevegelige kunstverk, inkludert The Garden of Earthly Delights av Hieronymus Bosch og The Tree of Life av Gustav Klimt. Fordyp deg i et rom fullt av farger når du går til Color in Motion-rommet. Opplev og samhandle med farger på en fascinerende ny måte, takket være imponerende bevegelsessporingsteknologi, mens du ser kunstverk som Waterlilies og Japanese Bridge av Claude Monet og Mont Saint-Michel av Paul Signac. Ikke glem å ta turen til The World Around Us-galleriet og bli revet med av 360-graders bylandskap og sjølandskap som hopper utover vegger og tak. Se krasj hav, travle byer og eksplosive vulkaner, inkludert kunstverk som Avenue at Chantilly av Paul Cézanne og Piazza Di San Marco ved Canaletto. Besøk The Art of Abstraction-galleriet og se et kaleidoskop av unik kunst mens du vandrer gjennom en digital labyrint. Beundre de lyse fargene, formene og abstrakt kunst på en måte du aldri har sett før. Se kunstverkene inkluderer Several Circles av Kandinsky og Victory Boogie-Woogie av Mondrian. Avslutt dagen på et høyt nivå, sitt og reflekter i kafé-baren, eller besøk den vakkert kuraterte butikken og ta noen suvenirer.

London: ABBA Voyage Express buss- og konsertbillett

2. London: ABBA Voyage Express buss- og konsertbillett

ABBA Voyage er den etterlengtede konserten fra en av de største popaktene gjennom tidene, med en settliste med ABBAs største, mest populære hits – hver håndplukket med stor omhu av bandet. ABBAs fantastiske arena gir den perfekte rammen for ABBA Voyage, og tilbyr deg en livemusikkopplevelse uten like. Gjester kan nå reise til arenaen med stil på ABBA Voyage Express - en helmerket elektrisk buss som tilbyr en praktisk og komfortabel direkte overføring fra hjertet av hovedstaden. Med en scenesettende video og lydspor ombord som kompliment til ABBA Voyage-opplevelsen, kan gjestene starte opplevelsen fra det øyeblikket de går om bord. I tillegg kan du hoppe over køen tilgang til arenaen ved ankomst til Queen Elizabeth Olympic Park. Opplevelsen din starter med en varm velkomst av gjesteserviceassistenten, som vil gi hver gjest et armbånd og konsertbillett og sørge for rask ombordstigning. Nyt en scenesettingsvideo og et innebygd lydspor for å komplimentere ABBA Voyage-opplevelsen. Lær om gjenforeningen av Benny, Björn, Anni-Frid og Agnetha rundt 40 år etter deres siste opptreden sammen og skapelsen av ABBA Voyage-opplevelsen. Ved ankomst til arenaen vil du bli ønsket velkommen av et ABBA Voyage-teammedlem og nyte Skip the Line-inngangen for å sikre at det er god tid til å nyte forfriskninger og vareutsalg før konserten. Etter ABBA Voyage-opplevelsen vil du bli med på gjesteserviceassistenten din for den klimakontrollerte, komfortable overføringen rett tilbake til hjertet av London. Ta ABBA Voyage Express og nyt en konsert uten like på den mest komfortable og praktiske måten.

London: Middagscruise på Themsen

3. London: Middagscruise på Themsen

Bli med på et avslappende kveldscruise gjennom hjertet av London og se de berømte severdighetene opplyst for kvelden. Om sommeren får du også sett solnedgangen fra vannet før byens lys skrus på. Det 3 timer lange cruiset tar deg fra Westminster til Thames Barrier og tilbake. Båtturen starter med en forfriskende velkomstdrink om bord. Etter cocktailen følger en deilig 4-retters middag og underholdning i form av live musikk med en dyktig sanger. Denne båtturen fra hjertet av London kombinerer deilig mat med cabaret og dans. Kjør forbi de moderne landemerkene O2 Arena, Canary Wharf og Rådhuset, og fortsett videre til den mektige demningen Thames Barrier før båten snur og kjører mot Houses of Parliament. Når mørket har falt på, går en kabarettsanger på scenen og fremfører kjente melodier, fra gamle og nye West End-forestillinger i tillegg til popsanger. Du kan gjerne våge deg opp på dansegulvet både i løpet av og etter kabarettforestillingen. Eller du kan rett og slett lene deg tilbake, nyte musikken og de opplyste severdighetene. Cruiset avsluttes der det startet. En feiring som passer for en konge. Fra mandag 17. april til mandag 8. mai feirer City Cruises kroningen av kong Charles III. Båtene er dekorerte for anledningen, det er spesielle desserter med kongelig tema, samt aktiviteter for barna og mer. Bli med for å markere dette viktige øyeblikket i Storbritannias historie.

London: Kveldscruise på Themsen med musserende og kanapéer

4. London: Kveldscruise på Themsen med musserende og kanapéer

Når solen går ned og lysene tennes, kan du se Londons landemerker i kveldsbelysning, mens du cruiser nedover Themsen. Nyt et glass med musserende vin og kanapéer, mens du nyter utsikten til magiske London fra elven. I løpet av cruiset kan du få med deg de viktigste severdighetene i byen, som London Eye, Tower of London, skyskraperne på Canary Wharf - Londons mini-Manhattan og den majestetiske Tower Bridge. Opplev byens magi fra den komfortable salongen, eller oppe på dekket under åpen himmel. Nyt dessuten avslappende live popmusikk om bord. Cruiset avsluttes der det startet.

London: Cruise på Themsen med middag og levende jazzmusikk

5. London: Cruise på Themsen med middag og levende jazzmusikk

Kvelden starter med en varm velkomst og et gratis glass musserende vin for å få deg i stemning. Når båten legger fra kai, serveres den første retten av 3-retters middagen. Mens du nyter forretten din, vil bandet ChiJazz begynne på den første delen av kveldens sett. ChiJazz har et omfattende repertoar av låter, alt fra jazzklassikere til moderne poplåter. Populære låter som fremføres inkluderer sanger som At Last, Cry Me a River, Girl from Ipanema, Have You Met Miss Jones, Makin' Whoopee, Mercy Mercy Mercy, Night and Day og Summertime. Mens du seiler mot de glitrende skyskraperne i Canary Wharf på det nyeste tilskuddet til flåten, den fantastiske Millennium Diamond, vil du nyte hovedretten din og kanskje et glass vin fra baren. Mens du gjør deg klar til dessert og te eller kaffe, forbereder bandet seg til å komme tilbake for andre halvdel av settet. Nyt mer storartet jazz, og hvis du vil er det tid for å gå på dansegulvet for litt dansing kinn mot kinn. Dansingen fortsetter til båten legger i havn rundt kl. 23:00.

London: Faulty Towers Immersive Dining Experience

6. London: Faulty Towers Immersive Dining Experience

Gå inn i Londons lengste oppslukende opplevelse og bli en del av handlingen mens Basil, Sybil og Manuel serverer kaos på en tallerken. Feir BBCs ikoniske show og opplev det som aldri før ... en hele ord-omfattende teaterproduksjon og matopplevelse samlet i ett. Når publikum blir middagsgjester i restauranten ‘Faulty Towers’, kan stort sett alt skje – fordi 70 % av showet er improvisert. Moroa starter når gjestene venter på å få plass. Deretter suser det videre i en 2-timers tur-de-force av gags og sjambolik service mens Basil, Sybil og Manuel serverer et 3-retters måltid i 70-tallsstil sammen med en god klick kaos. Forvent det uventede

London: West End Musicals Silent Disco Walking Tour

7. London: West End Musicals Silent Disco Walking Tour

Opplev byen som aldri før mens du synger og danser med til alle de beste showlåtene den har å tilby. Denne turen kan være en flott aktivitet før teateret for å få deg i humør eller en fantastisk måte å lære og oppdage nye musikaler på. I løpet av turen vil du besøke mange av de beste teatrene i Londons West End, mens du lytter til musikkspor valgt fra hver av musikalene du besøker via et Silent Disco-headset. Du vil også kunne høre verten din, som vil gi kommentarer, morsomme fakta og anekdoter knyttet til temaet for turen underveis. Deltakerne vil synge, danse og ha det gøy gjennom hele opplevelsen. Enten du er en musikalfan, en wannabe-teaterstjerne, eller bare ønsker å utvide kunnskapen din i en morsom fullpakket og på en morsom måte er alle velkommen på denne spennende og musikalske vandringen rundt Londons fantastiske teaterland.

London: Middagscruise med Elvis Tribute på Themsen

8. London: Middagscruise med Elvis Tribute på Themsen

Hopp ombord på et middagscruise langs Themsen og lytt til en prisbelønt Elvis-imitator. Motta et 3-retters måltid mens du er vitne til en upåklagelig hyllestforestilling, alt i Rock'n'Rolls navn. Kom i dansestemning, ta litt champagne, og fortsett natten. Begynn med å gå ombord på elvecruisebåten din og nyt et glass musserende vin. Bli kjent med fartøyet og reiseruten for kvelden og se King of Rock'n'Roll på nært hold mens du går mot Tower Bridge. Lytt til de prisbelønte stilingene til Matt King, en troféert Elvis-utøver og direkte mester i EM i både 2015 og 2016. Nyt en fullt utstyrt bar og utsikt over byens silhuett mens du croons favorittlåtene dine.

London: Guidet Regent's Canal Musical Punting Tour

9. London: Guidet Regent's Canal Musical Punting Tour

Nyt en fortryllende båttur langs den vakreste strekningen av Regent's Canal med en levende musikalsk opptreden om bord av noen av Londons mest trollbindende talenter. Sett ombord på båten din ved Camden Lock og seil forbi det travle Camden Market. Gå under Pirate Castle Bridge og se par og grupper piknik og ta en drink langs kanalsiden ved Pirate Castle. Fortsett mot Visitor Moorings, egentlig kanalens versjon av midlertidige parkeringsplasser, hvor kanalbåtene kan ligge i opptil en uke før de går videre til neste fortøyningssted. Her kan du beundre fantastiske gamle og nye kanalbåter. Deretter kan du seile forbi St. Marks Church og se dens nygotiske arkitektur og livlige blomster. Beundre den ikoniske flytende kinesiske restauranten, Feng Shang Princess, før du snur deg rundt ved London Zoo og drar tilbake til Camden.

London: Vaktskifte og omvisning på Buckingham Palace

10. London: Vaktskifte og omvisning på Buckingham Palace

I løpet av din tid i London, stopp for å forstå hva de kongelige vaktene handler om. Kos deg med mer enn bare et show, men en virkelig del av militærets plikter. Lær regimentenes historie idet du begynner å utforske ikoniske steder i London som begynner på Trafalgar Square. Utforsk Horse Guards Palace for å lære om Golgata på vakt, inkludert Londons største firbeinte innbyggere. Fortsett oppover Duke of York Steps, og få glimt av den kongelige Admiralty Arch. Diskuter monarker etter statuene av George VI og Elizabeth II, før du setter kursen langs kjøpesenteret til St. James Palace for å være vitne til inspeksjonen av vaktene som har dratt på vakt for å beskytte dronningen. Følg det nye regimentet langs kjøpesenteret til det monumentale Buckingham Palace, og nyt hele opptoget når de nye og gamle vaktene bytter plass, før du følger den forrige vakten tilbake til Wellington Barracks. Sett pris på dette mest britiske av britiske øyeblikk.

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Ærlig talt var jeg ganske tvilende, men jeg måtte ombestemme meg. Båten var ren, bordene med god avstand, middagen, som jeg var forvirret over, var veldig god, varm og servert av veldig snille servitører. Turen var ganske lang og tillot oss å se London før lysene ble tent og deretter, på vei tilbake, lyste opp. Den veldig grasiøse sangeren med en vakker stemme heiet oss hyggelig. Jeg anbefaler denne opplevelsen. Pass på å komme i tide, med rette, ikke vent utover fastsatt tidspunkt.

Utmerket mulighet til å se byen både på dagtid, ved solnedgang og om kvelden. Vi bestilte den turen samme dag som vi ankom London, og det var en fantastisk start på ferien. Kanapeer smakte så godt. Du kan bestille ekstra bobler hvis du vil. Vi hadde fin livemusikk og stemningen var utrolig god!

En hyggelig kveld var, du kunne velge å være inne eller ute. Vi valgte utenfor det ble litt kjølig mot slutten som du forventer. Fint å se i dagslys så tennes alle lysene når det blir mørkt. Rikelig med kanapeer brakt rundt og folk inne så ut til å nyte underholdningen

God mat og kjør langs en fin rute med god utsikt og retur med opplyste severdigheter. God service!

En god middag med utsikt over Themsen. Jeg anbefaler det absolutt