Legg til datoer
London

Show og musikaler

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om London Show og musikaler

Hva er andre ting å gjøre enn Show og musikaler som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Ærlig talt var jeg ganske tvilende, men jeg måtte ombestemme meg. Båten var ren, bordene med god avstand, middagen, som jeg var forvirret over, var veldig god, varm og servert av veldig snille servitører. Turen var ganske lang og tillot oss å se London før lysene ble tent og deretter, på vei tilbake, lyste opp. Den veldig grasiøse sangeren med en vakker stemme heiet oss hyggelig. Jeg anbefaler denne opplevelsen. Pass på å komme i tide, med rette, ikke vent utover fastsatt tidspunkt.

Vi dro som en familie på 4 som inkluderte en 14 år gammel og 10 år gammel. Vi trodde alle dette var høydepunktet på turen. Vi hadde mye moro og mange jumpscares!!!...det var ganske interaktivt og informativt. Den eneste ulempen var at turene ikke fungerte, men vi fikk muligheten til å endre datoer, men vi bestemte oss for å gå videre og elsket det virkelig.. det var hyggelig på slutten å ende opp i baren for en drink og en juice..veldig anbefale.

Our guide, Linden, was fabolous. The combination of histories, presentations of the local drinks (gin and beer) and atmosphere made this tour realy great. We recomnend this tour. You will visit five pubs and a lot of good stories.

God mat og kjør langs en fin rute med god utsikt og retur med opplyste severdigheter. God service!

En god middag med utsikt over Themsen. Jeg anbefaler det absolutt