Legg til datoer
London

For tilbakevendende reisende

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
20 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 20

Ofte stilte spørsmål om London For tilbakevendende reisende

Hva er andre ting å gjøre enn For tilbakevendende reisende som er verdt å besøke i London?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i London er:

Hvilken London For tilbakevendende reisende tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Det er en sterkt anbefalt opplevelse for sportselskere. Stadionet er imponerende og ledelsen er ti. Vel, teamet vil gi deg en enhet med hodetelefoner i begynnelsen av turen, slik at når du gjør turen uavhengig, vil du kunne lytte til forklaringen av hvert av områdene du besøker. Det er veldig gjennomtenkt siden det gir deg friheten til å tilbringe -i sonene- den tiden som er nødvendig for deg.

George var en fantastisk guide! Han fortalte oss historie om stedene vi besøkte, morsomme fakta om hver bygning, og bundet det hele sammen med en spøkelseshistorie. Informativ og morsom! Han var også veldig animert og engasjerende og svarte på alle spørsmålene våre. Jeg vil anbefale! Han anbefalte også en pub for oss på slutten av turen. Veldig vennlige og hjelpsomme!

Fantastisk mini-annonse

Tok sønnen min hit, og vi likte den. Først så vi utsikten over London og det fantastiske. Så gikk vi ned på lysbildet, sønnen min gikk først festet til ham var et kamera for å fange sin opplevelse. Jeg har sist ingen ponni for et kamera, da øynene mine ville være lukket i hele varigheten. Jeg vil definitivt gå igjen med hjerteslag.

Vi hadde en veldig "intim" tur, ettersom det bare var meg og min venn som hadde møtt opp for turen den kvelden, men turguiden George fikk oss til å føle oss veldig komfortable selv med en så liten gruppe. Han var veldig kunnskapsrik rundt London og var godt talt og høflig. Vil anbefale på det sterkeste

Turen var mye moro. Guiden vår Luke var super hyggelig og morsom. Var den perfekte muligheten til å bli kjent med kule barer i London som du ikke går direkte til som turist. Anbefales absolutt! Vi vil bestille turen igjen neste gang i London for en annen del av byen.