Legg til datoer
London

Omvisninger til fots

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
183 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 183

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Vi ankom tidlig på morgenen, hadde et veldig tidlig fly, forlot koffertene våre hos conciergen og denne turen var et supert valg. Hotellet lå ikke langt fra Tower, hvor vi tok buss og kjørte til London Eye, tok en tur, gikk på en båt og gjorde en stor sirkel og dro til Tower og dro for å sjekke inn kl 16.00. Førsteinntrykket kan ikke gjøres to ganger, så jeg kan bare gi råd. Ingen vedlegg til guiden, ingen vedlegg til tiden..

Alt er flott. Med BigBus ser du alt viktig i London, med forklaringer fra lydguiden på språket du foretrekker. I løpet av en dag kan du gå ned og opp så mange ganger du vil. Fra cruiset er det veldig god utsikt og gode bilder. Forklaringen til guiden er på engelsk. Bestill en tidsluke for London Eye med lenken de gir deg når du gjør reservasjonen, slik at du kan ha den før den dagen.

Strålende organisasjon, vi ble tatt godt vare på, alt var perfekt! Guiden vår Jasmin var virkelig eksepsjonell, smilende og tilbød oss ypperlig service! De virkelig fantastiske filmstedene og de fantastiske studioene!!!! Opplevelse å gjøre absolutt, det var magisk!!!

Guiden følger deg på vei til inngangen til Buckingham Palace og gir informasjon om den britiske kongefamilien via trådløse hodetelefoner. Du slipper da inn ved en inngang uten kø og derfra kan du bevege deg fritt med lydguide. Guiden snakket veldig raskt.

Our guide, Linden, was fabolous. The combination of histories, presentations of the local drinks (gin and beer) and atmosphere made this tour realy great. We recomnend this tour. You will visit five pubs and a lot of good stories.