Legg til datoer

LondonSightseeing på hjul

Våre mest anbefalte London Sightseeing på hjul

London: Hopp-på hopp av-sightseeingbuss

1. London: Hopp-på hopp av-sightseeingbuss

Utforsk London på en praktisk hopp-på hopp-av-busstur. Lær om byens historie, kultur og arkitektur fra lydkommentarer om bord, og nyt panoramautsikten fra bussen med åpent tak. Billetten din inkluderer også en rute med skytteltjeneste. Besøk alle Londons viktigste severdigheter på bussruter med 36 stopp, som starter ved Grosvenor Gardens og ender ved Buckingham Palace. Se Queen Elizabeth Gate i Hyde Park og Thames Embankment. Reis over Westminster Bridge og få et glimt av Houses of Parliament, Big Ben og London Eye. Se St. Pauls katedral, Westminster Abbey og Tower Bridge. Opplev glitteret og glamouren på Londons vestside når turbussen din drar til Leicester Square og til slutt til Buckingham Palace, den viktigste kongelige residensen. Nyt fleksibiliteten av å utforske severdighetene i ditt eget tempo. Du kan hoppe av på hvilket som helst av de 36 stoppene langs 3 ruter og utforske de nærliggende severdighetene. Kjøp en 24-, 48- eller 72-timersbillett og nyt et gratis cruise langs Themsen mellom Westminster Pier og Tower Pier. Passer under noen av byens mest kjente broer og se London fra vannet. Stoppesteder på rød rute: Belvedere Road Aldwych (One Aldwych Hotel) Ludgate Hill – St. Paul's katedral / Museum Of London Queen Victoria Street (The City) London Bridge Tooley Street (Tower Bridge) Tower Hill (Tower of London) Victoria Embankment Westminster Bridge (Big Ben) Horseferry Road Buckingham Gate (Buckingham Palace) - stengt inntil videre Buckingham Palace Road (Victoria Station) Buckingham Palace Road, stopp Z12 Grosvenor Gardens Queen Elizabeth Gate, Hyde Park Marble Arch (Speaker Corner) Marble Arch (Park Lane) Haymarket Pall Mall East (Trafalgar Square) Westminster Bridge (South) Grønn rute - Skytteltjeneste Belvedere Road, Stand 3788, bak London Eye Aldwych, utenfor One Aldwych Hotel Southampton Row, stopp Y, for British Museum Woburn Place, stopp H utenfor Royal National Hotel Bedford Way, stopp BP 4580, bak Royal National Hotel Southampton Row, Stopp B, for City Sightseeing-butikken og informasjonssenteret Lancaster Place, Somerset House, stopp B Bussholdeplasser for blå rute: Marble Arch (Park Lane) Knightsbridge Royal Albert Hall Kensington Road Gloucester Road Victoria and Albert Museum Harrods Queen Elizabeth Gate, Hyde Park Marble Arch (Speakers' Corner)

London: Hopp-på hopp-av-sightseeing med Tootbus London Discovery

2. London: Hopp-på hopp-av-sightseeing med Tootbus London Discovery

Opplev det beste av London på bare én dag med Tootbus London Discovery-omvisningen. Gå om bord på en buss med åpent tak som tar deg rundt i byen og gir deg fantastisk utsikt over de beste landemerkene, inkludert Tower of London, Tower Bridge, Westminster Abbey og mer. Du får dessuten se London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Covent Garden, The Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, St. James Palace og andre høydepunkter i London. Bruk bussturen til å lage en liste over steder du ønsker å utforske, og hopp deretter av på nærmeste busstopp for å besøke severdighetene. Du kan se kronjuvelene ved Tower of London, se vaktskiftet ved Buckingham Palace eller gå opp i kuppelen til St. Paul's Cathedral.  Matelskere kan besøke Borough Market, et av de beste matmarkedene i London, mens de som leter etter en morsom kveld kan ta turen til Soho eller ta en tur på London Eye. Nyt en enkel måte å komme deg fra ett landemerke til ett annet, mens lydkommentarer guider deg gjennom byen. Hvis du reiser med barn bør du ikke gå glipp av den barnevennlige lydkanalen, som er tilgjengelig på engelsk og fransk, som gir barna underholdning gjennom hele omvisningen. Billetten er gyldig i 24, 48 eller 72 timer, avhengig av hvilket alternativ du velger, og du kan gå av og på bussen et ubegrenset antall ganger i løpet av gyldighetsperioden. Bli med for å utforske det beste av London på denne hopp-på hopp-av-bussturen. Bussen stopper også rett foran Eurostar-togstasjonen.

Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

3. Fra London: Kongelig guidet tur til Windsor Castle

Historisk Windsor Omgitt av det herlige landskapet i Royal County of Berkshire, oppdag denne historiske, typisk engelske byen med en strålende beliggenhet ved elven. Vandre i de brosteinsbelagte gatene og bla gjennom de sjarmerende terommene og kjøpesentrene mens reiseguiden bringer historien til denne historiske byen til live. Windsor slott Gå mot Windsor Castle, som reiser seg høyt over byens skyline. Slottet har vært den britiske kongefamiliens stamhjem i mer enn 900 år og er det største kontinuerlig okkuperte slottet i Europa. Besøk State Apartments, midtpunktet i slottet og kjent for å være de flotteste leilighetene i England, deres overflod er umiddelbart tydelig. På veggene henger noen av de vakreste kunstverkene fra Royal Arts Collection, mens det kolossale Waterloo-kammeret minnes den berømte engelske seieren over Napoleon. St George's Chapel ligger på eiendommen til Windsor Castle, og er et av de fineste eksemplene på gotisk arkitektur i England. Byggingen av det nåværende kapellet begynte i 1475 under Edward IVs regjeringstid. Når du besøker, sørg for at du ser opp og beundrer steintaket, som ble lagt til av Henry VII. Kapellet har vært stedet for mange kongelige bryllup inkludert TRH jarlen og grevinnen av Wessex, hertugen og hertuginnen av Sussex, og HKH prinsesse Eugenie og Mr Jack Brooksbank. Innenfor kapellet er gravene til 11 monarker, inkludert dronning Elizabeth II, George VI, Henry VIII og Charles I.

Fra London: Halvdagstur til Windsor inkludert billetter

4. Fra London: Halvdagstur til Windsor inkludert billetter

Oppdag den vakre byen Windsor på en halvdagstur fra London. Nyt den vakre reisen til Windsor og utforsk det ikoniske Windsor Castle med en inngangsbillett. Du kan utforske slottet, områdene rundt og mer, før du returnerer til London. Slapp av på bussen, på vei til den historiske byen Windsor. Ved ankomst går du inn i Windsor Castle, for å oppdage den offisielle residensen til kong Charles III, i ditt eget tempo. Lær om historien til slottet, fra dets opprinnelse på 1000-tallet, etterfulgt av normannernes erobring av England, ledet av Vilhelm I. Vandre rundt på den vakre eiendommen og se slottets imponerende arkitektur fra utsiden. Returner til London med buss tidlig på ettermiddagen, slik at du får masse tid til å nyte resten av dagen etter dine egne planer. 

London VIP Helikoptertur med transport

5. London VIP Helikoptertur med transport

Opplev selve symbolet på luksus med vår eksklusive tur. Det begynner med at sjåføren vår henter deg og gruppen din fra ditt valgte hotell, og sikrer en komfortabel tur komplett med et utvalg forfriskninger, inkludert brus og vann. Deretter vil du bli fraktet til helikopterstedet, hvor du vil motta en grundig orientering før du legger ut på en fryktinngytende 30-minutters flytur gjennom himmelen. For å avslutte denne uforglemmelige reisen, vil vår nådige sjåfør returnere deg til hotellet ditt, og etterlate deg med kjære minner å verdsette.

London: Christmas Lights by Night Open-Top busstur

6. London: Christmas Lights by Night Open-Top busstur

Gjør det til en minneverdig jul med en festlig omvisning i Londons største attraksjoner. På toppen av en åpen toetasjes buss har du de beste setene i huset for å nyte panoramautsikten over de glødende gatene. Se byen lyse opp når solen går ned, og se hvordan London holder jul. Sett avgårde fra det opplyste London Eye og inn på det ikoniske Westminster Abbey og Big Ben. Beundre de utsøkte utstillingene på Regent Street og Oxford Circus. Se et av de høyeste juletrærne i byen på Trafalgar Square og gå forbi Buckingham Palace. Cruise gjennom Londons svingete gater og føl deg blendet av lystig innredning. Lær noen morsomme fakta om hvert sted med din direktereiseguide.

London: Julelystur i vintagebuss med åpent tak

7. London: Julelystur i vintagebuss med åpent tak

Opplev London på den mest magiske tiden av året om bord på en original Routemaster-buss fra 1960-tallet. Lytt til den morsomme kommentaren fra guidene mens de viser deg det beste av byens julelys og dekorasjoner. Reis langs en spesialdesignet rute med guiden som bryter med den selvhøytidelige britiske stereotypen, og får deg og den lille gruppen din til å le over hele hovedstaden. Kom i julestemning og se det fineste av sesongens dekorasjoner. Bruk opptil 75 minutter på å nyte Londons ikoniske, enestående landemerker i all sin stemningsfulle prakt. Se butikkvinduene i Oxford Street, passer varehuset Harrods og mye mer.

London: Kveldssightseeing med åpen buss

8. London: Kveldssightseeing med åpen buss

Londons storslåtte arkitektur og vibrerende atmosfære er imponerende på dagtid, men om kvelden kommer den enda mer til live. Få det lille ekstra ut av din London-tur og nyt denne 90-minutter lange omvisningsturen i buss med åpent tak. Se de berømte landemerkene lyst opp i nattemørket. Se hvordan Tower Bridge og Tower Bridge står staute og stolte mot Londons skyline, og føl spenningen når du kjører forbi den storslåtte Big Ben. Fontene på Trafalgar Square danser av lykke i lyset, og neonskiltene på Piccadilly Circus glitrer og blinker. Idet du passerer Harrods, vil de bedårende lysene minne deg om julen, selv midt på sommeren! Din morsomme og vennlige guide vil dele av sin kunnskapsrikdom, idet du passerer St. Paul's Cathedral og Westminster Abbey, og vil avsløre en rekke morsomme historier om byen. Dette er en ekstremt morsom og informativ tur som passer både for familier eller grupper av venner.

London: Guidet tur i en veteranbuss med åpent tak

9. London: Guidet tur i en veteranbuss med åpent tak

Opplev en 75-minutters tur i London om bord i en vintage 1960 Routemaster-buss, som har blitt forvandlet til en ultra moderne sightseeing-opplevelse med åpent tak. Håndplukkede komedieguider vil peke ut alle de store attraksjonene i byen, og samtidig presentere deg for bilder og videoopptak av de mest kjente landemerker og monumenter. Beundre severdighetene langs ruten, fra Tower of London og Tower Bridge til Houses of Parliament, The Shard og St. Paul-katedralen. Hør musikk og lydeffekter underveis, noe som forbedrer opplevelsen og sikrer den mest underholdende sightseeingturen på markedet. Turbussene er utstyrt med HD-skjermer og et spesialdesignet lydsystem. Med bilder av London gjennom tidene og stedsspesifikk musikk og sanger, vil denne turen fordype deg i din London-opplevelse.

London: Comedy Horror Show-bussstur

10. London: Comedy Horror Show-bussstur

Hopp om bord for en busstur til den mørke siden av London. Spøkelsesbussen, som har gjenoppstått av asken fra en fabrikkbrann, har ankommet for å gi deg en skremmende opplevelse. Se Londons historiske steder og berømte severdigheter på denne unike omvisningen. Skuespillerne om bord og tekniske triks kombineres for å gi deg byens skumleste omvisning. En ekkel konduktør slenger ut med kommentarer til den fæle sightseeingforestillingen, avdekker hjemsøkte slott, avslører umerkede gravlunder og drar hovedstadens skjeletter ut fra skapet. Spøkelsesbussen tar deg med rundt i byen, til West End og sør før Themsen. Se noen av de eldste og mest historiske stedene i London og lær skremmende fakta om byens mest berømte severdigheter, inkludert Westminster Abbey, Fleet Street, Tower of London og London Bridge.

117 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 8

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Alt gikk bra med billetten. Du kan bruke bussen hele dagen. Båtturen var også veldig verdt og inviterer deg til å slappe av. Hvis du ikke er så opptatt av fakta, bør du hoppe over Royal London Walk. En ekstra app må lastes ned. Da bør du gå til severdighetene og der kan du spille av et bånd med fakta om det. Men i seg selv en god idé å bli bedre kjent med byen

Fin tur med god lydguide for forklaringen. Pass på at du ikke går glipp av den siste bussen. Det gjorde vi, så vi måtte ta metroen tilbake! Vil du gå av mange steder klarer du det ikke på 1 dag. Men definitivt et must for London. Vårt tips er å ta denne turen i begynnelsen av besøket, slik at du kan gå tilbake til vakre severdigheter senere.

Det ville være nødvendig å legge igjen et skilt på holdeplassene om at denne bussen passerer. Det ville være greit å sende et kart over de mottatt når turen er avtalt for å kunne organisere før start. De ba oss gå på bussen, men på siden din satte de noen stopp, men det var umulig for meg å se de samlet inn. Veldig hyggelige sjåfører

Jeg kan anbefale hopp-på-hopp-av-sightseeingturen i London til alle. På ombordstigning var vi i stand til å bestille en båttur med kontorist for bare £10 (2 personer) som vi nøt på slutten av dagen. Du kan gå av bussen hvor du vil, du er ikke tidspresset og kan gå på igjen og fortsette.

Amazing. Good food, nice staff and spectacular places. Who’d do it again.