Legg til datoer
London

Bra for grupper

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
107 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 107

Flere reisetips for London

Vil du vite mer om aktiviteter i London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om London

Veldig informativ cruise nedover Themsen. Guiden var både kunnskapsrik og morsom. Likte det grundig og ville ikke nøle med å bestille det igjen. Cruiset gikk fra Westminster brygge kl. 13.00 og tok 2 passasjersamlinger på ruten ned til Greenwich. Vi ankom Greenwich ca kl. 14:05 og bestemte oss for å bli ombord for returen tilbake til Westminster Pier, som gikk kl. 14:10. Vi bestemte oss for å hoppe av ved St Katherine's Dock, ved siden av Tower Bridge for å se på yachter og ta en drink på Dickens Inn. Jeg vil anbefale på det sterkeste! Et nydelig lite avslappende sted. Ingen hodetelefoner var nødvendig på cruiset, til tross for hva bestillingen sier. Ankom 20-30 minutter før avgang hvis du vil garantere en plass på det åpne toppdekket.

Vi dro som en familie på 4 som inkluderte en 14 år gammel og 10 år gammel. Vi trodde alle dette var høydepunktet på turen. Vi hadde mye moro og mange jumpscares!!!...det var ganske interaktivt og informativt. Den eneste ulempen var at turene ikke fungerte, men vi fikk muligheten til å endre datoer, men vi bestemte oss for å gå videre og elsket det virkelig.. det var hyggelig på slutten å ende opp i baren for en drink og en juice..veldig anbefale.

Vi likte dette cruiset. Mannskapet var veldig enkelt å jobbe med - uformell, avslappet og morsom. Og nyttig: vi fikk noen råd om å reise til vår neste destinasjon som var veldig hjelpsomme. London fra elven var en annerledes måte å se byen på, og verdt det.

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten

A fantastic wiew. If you need assistance you get it.