Legg til datoer

MallorcaBuss og minibussturer

Våre mest anbefalte Mallorca Buss og minibussturer

Palma: Hopp over køen-billett til katedralen på Mallorca

1. Palma: Hopp over køen-billett til katedralen på Mallorca

Hopp over køene til La Seu-katedralen i Palma de Mallorca og utforsk det fantastiske interiøret. Beundre blandingen av arkitekturstiler, med bidrag fra både Antoni Gaudí og Miquel Barceló. Byggingen startet under kong Jaime II og det praktfulle sandsteinsmonumentet et kirkelig kunstverk. Kirken har 3 skip, inkludert hovedskipet som huser Trinidad-kapellet, der levningene til kongene Jaime II og Jaime III er gravlagt. Beundre fasadens høydepunkter, som de imponerende søylene ved hovedinngangen og Guillermo Sagreras skulpturer på sørsiden, som vender ut mot Portal del Mirador. Oppdag tilføyelsene laget av arkitekt Antoni Gaudi på begynnelsen av 20. århundre, sammen med verk av kunstneren Miquel Barceló i Santisimo-kapellet.

Palma de Mallorca: 5-timers katamarancruise med lunsj og bading

2. Palma de Mallorca: 5-timers katamarancruise med lunsj og bading

Gå om bord i en katamaran og cruise fra Palma de Mallorca til Portals Vells eller Cala Vella, avhengig av vindforholdene. Beundre cruiseskip og yachtene til de rike og berømte, mens du seiler fra Palma havn og langs den spektakulære sørkysten. Vel fremme kaster skipperen ankeret, og du kan hoppe i havet for en svømmetur i det turkisblå vannet, kun et par meter fra en idyllisk strand. Sol deg i middelhavssolen og kos deg i de flotte omgivelsene. Nyt inkluderte dykkemasker og se det lokale, marine livet på et snorkleeventyr , før du fortsetter til ditt andre stopp hvor du kan bade igjen.  I løpet av båtturen blir det 2 stopp, det første i Cala Vella eller Portals Vells og det andre i en annen bukt ved siden av. Gå tilbake om bord for et buffé-måltid med et utvalg av grillmat (kyllingbryst, grillspyd, og pølser), salat og kake til dessert. Brus og mineralvann er inkludert under hele turen og også viner fra Mallorca og Sangria under måltidet.  Velg mellom avgang om formiddagen kl. 10:00, eller om ettermiddagen kl. 15:30 og nyt 5 timer med hygge. Seil tilbake til Palma de Mallorca på slutten av dagen.

Porto Cristo: Inngangsbillett til Hams grotter

3. Porto Cristo: Inngangsbillett til Hams grotter

Reis til en verden av krystallinske huler med billetter til Hams-grottene i Porto Cristo, Mallorca. Oppdag de mystiske kamrene i grottene og beundre de praktfulle dryppsteinsformasjonene. Opplev den naturlige akustikken under en klassisk konsert på Veneziahavet, en underjordisk innsjø. Se grottenes særegne fiskekrokformede formasjoner. Utforsk de 3 hovedgrottene, med start i den runde hulen. Gå inn i den botaniske hagen med mange arter av frittflygende fugler som er hjemmehørende på øya. Opplev det spesielle mikroklimaet som fremmer øyas distinkte vegetasjon. Gå inn i den blå grotten for å se den pedagogiske dokumentaren «Discovering the Past», presentert med blått lys ved hjelp av banebrytende LED-teknologi. Lær om historien til Mallorca, øyas første innbyggere, dannelsen av Hams-grottene og oppdagelsen av dem. Beundre Samsons søyler, slettene Fra Mauro og Helvetes-gropen, et naturlig auditorium hvor du får se Genesis, livets historie, en vanvittig tidsperiode fra Big Bang til i dag, projisert rett på grotteveggen.  Se de 12 galleriene i hovedgrotten. På den underjordiske innsjøen Veneziahavet kan du nyte en musikalsk forestilling, som er inspirert av karnevalet i Venezia med laserlys projisert på veggene i Hams-grottene akkompagnert av Mozart-musikk.

Palma: Katamaran-cruise med bading og snorkling

4. Palma: Katamaran-cruise med bading og snorkling

Legg ut på et cruise på en moderne seilkatamaran gjennom vakre Palma-bukten. Tilbring noen timer med å slappe av på båten, og ta deg tid til å bade og prøve snorkling. Avreise fra Arenal Nautical Club og seil mot Cap Enderrocat og Cala Vella, som er vernede miljøområder. Føl deg vel med den avslappede atmosfæren gjennom hele cruiset. Slipp anker på et vakkert sted og nyt 90 minutter for bading eller soling. Du kan også snorkle med utstyret som følger med. Hvis valgt, nyt en nylaget BBQ med pastasalat og lokalt brød om bord. Du vil også motta én drink med vann, øl eller sangria å nippe til mens du nyter maten.

Palma de Mallorca: 24-timers Hop-On Hop-Off-bussrundtur

5. Palma de Mallorca: 24-timers Hop-On Hop-Off-bussrundtur

Oppdag høydepunktene i Palma de Mallorca på en sightseeingbusstur med åpen topp, og hopp av på et av de 16 holdeplassene for å utforske byens attraksjoner i ditt eget tempo. Få en 24-timers billett og skreddersy bussturen din etter din egen timeplan. Opplev en rik blanding av historie, kultur og natteliv. Utforsk det sentrale området består av smale gater mellom høye murer av gamle bygninger. Hopp av på attraksjoner som Palau de La Almudaina, et kongelig palass som har stått siden den arabiske erobringen, og som fortsatt er hjemsted for kongefamilien. Utforsk den virkelig unike delen av byen kjent som Pueblo Espanyol eller Spanish Village, hjem til en samling av mange forskjellige typer arkitektur, som representerer de forskjellige stilene som brukes rundt om i landet. Sjekk også ut Plaza de Espana, en naturskjønn del av øya, hvor du kan sole deg i skjønnheten fra det åpne dekket, eller hoppe av for å få en skikkelig smak av den lokale kulturen. Velg Essential Experience-alternativet hvis du vil ha inngangsbilletter til Bellver Castle eller Pueblo Espanyol inkludert med 24-timers bussbillett. Bussrute: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Pueblo Espanyol 9. Bellver Castle (hvis alternativet er valgt) 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Kommersiell

Port d'Alcudia: Katamaran-cruise på nordkysten med måltid

6. Port d'Alcudia: Katamaran-cruise på nordkysten med måltid

Sett seil fra Port d'Alcudia og oppdag de beste vikene og skjulte stedene på Mallorcas spektakulære nordkyst. Velg mellom en opplevelse på dagtid eller solnedgang, og klatre ombord på en katamaran for å cruise langs kysten. Passer en pittoresk holme, Aucanada fyrtårn og den skjulte viken Es Coll Baix-stranden. Kryss Pollença-bukten, slipp anker og oppdag en av de mest dramatiske skjulte vikene nær den berømte stranden Formentor. Nyt en fantastisk utsikt over Mallorcas majestetiske fjell og glitrende blå hav. Kjøl deg ned i det krystallklare vannet og bruk kanoer og padlebrett, kjøp snorkleutstyr for å oppdage det turkise vannet eller bare slapp av på nettene og nyt de rolige omgivelsene. Nyt enten en lunsj eller en middag med grillet kjøtt, pastasalat, brød og frukt ombord på katamaranen din. Seil deretter tilbake mot Port d'Alcudia og nyt et siste stopp for en svømmetur før du når havnen.

Palma de Mallorca: Båttur i solnedgang med DJ og dansegulv

7. Palma de Mallorca: Båttur i solnedgang med DJ og dansegulv

Legg ut på dette solnedgangscruise i Palma Bay. Nyt denne turen som inkluderer et dansegulv, live DJ og 1 kald drink per person. Møt andre mennesker mens du danser og synger den gyldne time unna. Start i hjertet av Palma på promenade. Se ut på utsikten over Palma havn med Tramuntana-fjellkjeden i bakgrunnen før du hopper om bord i båten. Sett seil rundt i bukten mens DJ-en spiller oppegående sommersanger for å få deg på beina. Om kvelden kan du nyte tilgang til båtens bar, med to drinker inkludert i prisen.  Fang minner og bilder med fantastisk middelhavssolnedgang bak deg i denne unike atmosfæren. Gå tilbake til havn etter en morsom kveld.

Mallorca: Inngangsbillett til Palma Aquarium med 3D-kino

8. Mallorca: Inngangsbillett til Palma Aquarium med 3D-kino

Med denne billetten får du raskere tilgang til Palma Aquarium og kan besøke en autentisk havpark der du kan oppdage undervannsverdenens skatter, både for barnefamilier og voksne. I løpet av en mer enn 1 km lang omvisning kan du utforske og lære om livet under vann sammen med våre havforskere i 8 ulike tematiske habitater som Middelhavet, Tropisk, Jungelen eller Medusarium. Nå kan du også nyte vår 3D Cinema Aquadome-opplevelse som er inkludert i billetten.

El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukta med snorkling

9. El Arenal, Mallorca: Båttur i Palmabukta med snorkling

Utforsk den vakre Palmabukten på en båttur. Slapp av på et moderne fartøy, utstyrt med badematte, flyter, et lydsystem av høy kvalitet og barservice. Nyt stopp for å bade i det krystallklare vannet i naturreservatet. Utforsk undervannsverdenen ved å bruke snorkelutstyret som følger med. Beundre utsikten over den sørlige kysten av Mallorca. Se bybildet i Palma i det fjerne, og de mange strendene langs kysten, inkludert Cala Vella.

Soller: Sa Coster, Sa Calobra og Cala Tuent hurtigbåttur

10. Soller: Sa Coster, Sa Calobra og Cala Tuent hurtigbåttur

Vi forlater havnen i Sóller mot Sa Calobra, på veien vil vi besøke flere interessante steder på kysten. Først går vi inn i Torrent of Na Mora, deretter besøker vi en hule før vi fortsetter vår rute. Neste stopp er et bortgjemt sted i Sierra de Tramuntana, Unesco-arv, kalt Sa Costera er en liten bukt som ligger den gamle elektrisitetsfabrikken og en liten foss hvor vi vil stoppe for en svømmetur på ca. 25 minutter. Vi fortsetter mot Sa Calobra og på veien besøker vi Cala Tuent, en spektakulær vik i hjertet av Tramuntana. Til slutt kommer vi til Sa Calobra hvor vi skal ta en svømmetur i det krystallklare vannet, foran Torrent de Pareis. På båten har vi snorkelmasker for alle passasjerer.

Tilgjengelige aktiviteter

16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Mallorca Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Mallorca?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Mallorca er:

Hvilken Mallorca Buss og minibussturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Mallorca

Vil du vite mer om aktiviteter i Mallorca? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Mallorca

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 481 vurderinger

Vi liker hopp-på-hopp-av-turene når vi først besøker en ny by, og spesielt hvis vi ikke har mye tid der. Det er en fin måte å se mye på og stoppe opp for å undersøke de tingene vi finner mest interessante. Mallorca er varmt på denne tiden av året, så vi ville veksle litt mellom å sitte på toppen og sitte i klimaanlegget. Klimaanlegget på begge bussene vi hoppet på i Palma fungerte ikke så bra, så det var definitivt bedre å sitte på toppen. Bortsett fra det var bussene rene, hodetelefonene og kontaktene fungerte bra, og det var mange busser som kjørte slik at vi enkelt kunne ta en når vi var klare, og vi fikk se de viktigste høydepunktene i byen. Alt i alt, god erfaring og oppdrag utført for oss.

Anbefaler på det sterkeste, flott måte å se byen på. Personalet er vennlig og hjelpsomt, busser går regelmessig gjennom sommermånedene, for eksempel savnet vi bussen da vi forlot slottet og hadde mindre enn 15 minutter å vente på en annen. Gode anbefalinger om hvor du kan spise og handle. Vi startet senere på dagen kl. 15.00, så fortsatt mye og gjorde hele turen, men vil anbefale å starte tidligere for å gi deg selv mer tid til å hoppe av og vandre mer.

Turen var veldig bra, du så mye av Palma. Siden det er høysesong var det veldig folksomt i rushtiden, noe som førte til noe lengre ventetid. Jeg trodde at det å ha kupongen på smarttelefonen min er som en billett, men jeg måtte dessverre stå i kø og få en billett først.

Det var ikke mange ledige plasser utendørs. Ikke morsomt å sitte innendørs når det er fint og varmt vær. Mulig å sette opp flere busser når det er sol?