Legg til datoer
Oxford

Omvisninger

  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Hopp-på hopp-av-turer
86 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 86

Flere reisetips for Oxford

Vil du vite mer om aktiviteter i Oxford? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Oxford

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 834 vurderinger

Fantastisk dag! Først omvisningen til Oxford - en flott by - veldig søt, gammel og vakker. Og med Harry Potter-bakgrunnsinformasjon. Hadde en veldig morsom guide, så vi hadde det gøy til tross for den kalde vinden. :-) Og studioturen er også en opplevelse i seg selv. Et must for enhver Harry Potter-fan! Jeg kan bare anbefale det! De 4 timene som er tilgjengelige på denne turen flyr forbi. Det er nok til å komme gjennom i et behagelig tempo. Men hvis du vil lese gjennom informasjonen for hver rekvisitt, bør du planlegge en hel dag for det. De 4 timene var nok for meg personlig.

Turen var veldig godt planlagt - transporten var behagelig og sjåføren var hyggelig. Andy, Oxford tour guide, var spesielt fantastisk. Han var vennlig og godt kunnskapsrik og skreddersydde turen slik at den også refererte til Harry Potter. Studioene var også flotte, og det var godt å ha transport sortert for veien hjem etter en travel dag. Anbefaler helt.

Super organisert, kombinasjonen av Oxford og Harry Potter Studios var veldig fin. Alle tider ble oppfylt. De planlagte 3,5 timene er ganske knappe for Harry Potter-fans. Våre barn kunne ha blitt i ytterligere 2 timer.

Godt organisert, fin buss, hyggelige guider. Oxford er et flott tillegg til HP Tour, ettersom noen få scener ble filmet der og JK Rowling også inkorporerte inntrykk fra Oxford i HP.

Veldig flink guide. Humoristisk og forklarende, forståelig.