Oxford
Buss og minibussturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Oxford

Want to discover all there is to do in Oxford? Click here for a full list.

Hva folk sier om Oxford

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 031 vurderinger

Profesjonelt opplegg. Oxford- biten var best syns vi voksne. Kunne gjerne hatt mer tid i Oxford. De Harry Potter frelste ungdommene fikk også utbytte av Oxford turen siden guiden var så flink til å vise hvordan JK Rowlings var inspirert av Oxford da hun skrev Harry Potter bøkene. Noe for enhver smak. Harry Potter Studios er jo en maskin. Og det er bare å stålsette seg dersom man ikke er blodfan!!

Flott tur til Cotswolds og Highclere Castle! Oxford var litt kjedelig. Ser at det trengs opprydning/oppussing ute på gårdsplassen på highclere Castle. Flott at guiden var engelsk, så det var lett å forstå. På stasjonen når vi ventet på bussen var det ikke alltid lett å forstå hva de sa. Wifi skulle det være på bussen, men det var ikke.

Graham var vår hyggelige sjåfør. Han var helt fersk, og kunne dessverre ikke guide oss, derfor fikk vi refundert halve billettprisen. Det var helt greit å se seg om på egenhånd. Mye kjøring, men dagen gikk veldig fort. Kunne gjerne hatt mer tid på hvert sted, men dagen var lang nok som den var.

Veldig god flyt gjennom hele dagen. Utrolig kunnskapsrik guide, men mye av den historiske informasjonen i Oxford gikk litt over hodet på de yngste. Anbefaler uansett denne turen for alle Potter-fans!

Oxford er absolutt verd et besøk, og turen gjennom vakre Cotswolds var et fint tillegg.