Ting å gjøre Rotterdam

Oppdag arkitektoniske perler, hippe nabolag og kreativitet i massevis i denne pulserende nederlandske byen.

Ofte stilte spørsmål om Rotterdam

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Rotterdam?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Rotterdam er:

Flere reisetips for Rotterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Rotterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rotterdam

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 550 vurderinger

Veldig interessant og avslappet tur. Det er kunngjøringer over høyttalere som er enkle å høre - først på nederlandsk, så på engelsk, så på tysk og til slutt på fransk. Det er synd at utlysningen kunne starte tidligere, f.eks. B. må vente på fransk, du har allerede kjørt forbi. Med tysk er det bare på grensen. Som dessverre er et ekte minuspunkt, det er den eneste fergen i Rotterdam og også et møtepunkt for skoleklasser, som er veldig høylytte og irriterende. For de har ingen interesse av en fergetur med lyd. Ps risiko for solbrenthet til tross for kjøligere temperaturer. xD Det trodde vi heller ikke, men den lille biten med sol var nok, som om vi hadde hatt en ukes ferie.

Selve cruiset var greit, til tross for at det ikke var mye aktivitet i havnene. Jeg fant et problem at fordi jeg var med en gruppe på 8 personer, hadde bestilt og betalt for billetter på forhånd, kunne jeg ikke skrive ut kupongen på papir fordi jeg ikke har en Ipad. Som et resultat måtte jeg anstrenge meg mye i folkemengdene ved kassen for å få billetten min.

Guiden snakket litt tysk. Han har prøvd veldig hardt. Det meste var imidlertid på engelsk. Var ikke noe problem for oss. Det var små gaver til barna. Innkjøring og vann feires virkelig. Det var fryktelig morsomt. På land gynger bussen ekstremt under kjøring. Har du problemer bør du ta et reisenettbrett på forhånd.

Bestilling er enkelt. Parkeringshus nær møtepunkt under Ersmusbrug. Vennlig velkomst og valg å sitte. Godt syn på miljøet og interessant informasjon i flere oppgaver. Vennlig service i baren. Alt om bord pent rent. Under reisen en imponerende første utsikt over verdenshavnen i Rotterdam.

Du må se og gjøre det. Flott opplevelse! Enkelt og raskt organisert. Jeg bestilte online, alt gikk bra. Kontanter, som vanlig overalt i Nederland, godtas ikke! Du må være forberedt på kontantløs betaling!