Legg til datoer

AmsterdamSykkelturer

Våre mest anbefalte Amsterdam Sykkelturer

Amsterdam: Guidet sykkeltur i sentrum

1. Amsterdam: Guidet sykkeltur i sentrum

Oppdag severdighetene i Amsterdam sentrum med en ekspertguide som kjører ved din side. Du lærer om byens kultur, ser viktige historiske steder og kjente hotspots samt mindre kjente lokale favoritter.  Start reisen din nær sentralstasjonen, passer det imponerende A'DAM-tårnet og sykle over til de vestlige øyene som har flere sjarmerende vindebroer, gamle lagerbygninger og elegante kunstnerstudioer.  Fortsett langs Brouwersgracht-kanalen og besøk de trendy bydelene Jordaan og 9 Staatjes flankert av uavhengige butikker, koselige kafeer og hippe spisesteder. Mens du sykler lengre inn til sentrum, kommer du til nabolaget Grachtengordel og passerer Westerkerk (Western kirke) og historiske Anne Franks hus.  Føl atmosfæren fra musikk- og gateartister rundt torget Leidseplein, et travelt teaterdistriktet med et yrende natteliv.  Etter mye spenning kan du nyte en hyggelig pause i Vondelpark, den største parken i Amsterdam og den mest kjente i Nederland. Når du føler deg gjenoppladet, kan du sykle rundt museumskvarteret og gjennom de smale gatene i det bohempregede nabolaget De Pijp.  Kryss ikoniske Magere Brug (mager bro), en trebro over elven Amstel, og ankom den berømte Artis Zoo, som fører inn i det maritime kvarteret.  Beundre den imponerende kopien av et 1700-talls nederlandsk øst-indisk kompaniskip i Salt-havnen, før du sykler tilbake til stedet turen begynte.

Amsterdam: Sykkeltur på landet med vindmøller, ost og tresko

2. Amsterdam: Sykkeltur på landet med vindmøller, ost og tresko

Ta en pause fra travle Amsterdam ved å ta en ferge ut på landet og legge ut på en elsykkeltur rett utenfor byen. Sykle gjennom Broek i Waterland, forbi kanaler, broer og historiske gårder sammen med en guide. Besøk deretter en autentisk ostegård for å se hvordan ost og tresko lages. Start sykkelturen ved å ta fergen til nordsiden av Amsterdam. Se Amsterdam Tower og Eye Film Museum, en unik introduksjon til Amsterdams gamle Holland-område. Etterpå sykler du gjennom naturområdet Waterland. Dette flate landskapet gir en innsikt i øyeblikk som føles har gått tapt i tid, mens du møter vidstrakte åkrer og tradisjonelle nederlandske bønder som holder på med sine daglige gjøremål. Sykle gjennom gamle landsbyer i Broek, der tiden ser ut til å ha stoppet helt opp. Landet er beskyttet av kilometervis av diker og pumpestasjoner, slik at pittoreske landsbyer kan blomstre. Denne regionen har blitt et populært sted for friluftsliv på land og til vanns. Til slutt besøkr du en vindmølle og en gård som produserer ost, som eksporteres over hele verden.

Amsterdam: Sightseeing sykkeltur med en fransk guide

3. Amsterdam: Sightseeing sykkeltur med en fransk guide

Etter å ha samlet på små hovedkvarter ved sentralstasjonen der du vil få dine sykler, vil du gå på en 2 timer og et halvt tur med en vennlig og erfaren guide. Du vil oppdage kanalene i Amsterdam, hemmeligheter nederlandsk arkitektur, one of a kind steder, rikdommen av den nederlandske gullalderen, og noen andre godt bevarte hemmeligheter. Guiden vil stoppe hele besøket for å gi deg mer informasjon om de viktigste stedene og historiske bygninger i Amsterdam. Dette vil gi deg god tid til å fange opp disse fantastiske severdigheter med kameraene! Du vil også få mulighet til å sykle gjennom Jordaan, eller langs Anne Franks hus, Vondelpark, historiske bygninger, og andre mindre kjente steder som vil gjøre at du føler en Amsterdammer på bare to timer og et halvt! Du vil sitte på toppen nederlandske sykler fra merket Batavus. Disse syklene er anerkjent for sin komfort, slik at du kan fokusere bare på sightseeing og på guide.

Amsterdam: 2-timers omvisning på sykkel med høydepunkter

4. Amsterdam: 2-timers omvisning på sykkel med høydepunkter

Oppdag Amsterdam med et lite familieselskap på en guidet sykkeltur. Sykle i et lett, avslappende tempo og se Rembrandts hus, stå på den ikoniske Skinny Bridge, og lær om Amsterdam. Se alle de store høydepunktene,  mens du lærer om Amsterdams rike historie. Besøk den gamle vestre havnen. Sykle gjennom en labyrint av idylliske kanaler. I tillegg utforsker du de forskjellige nabolagene i Amsterdam, sykler gjennom Jordan-kvarteret, hvor du passerer Rembrandts hus. Fortsett til Rijksmuseum, et statlig museum dedikert til kunst og historie, og stå på den legendariske Skinny Bridge.

Amsterdam: City Highlights Electric Fat Bike Tour

5. Amsterdam: City Highlights Electric Fat Bike Tour

Ta deg rundt i byen som en ekte Amsterdammer. Hopp ombord på en elektrisk fettsykkel for å dykke inn i de intrikate sykkelveiene uten å bli sliten. Oppdag pulserende nabolag og lokale landemerker på en guidet tur mens du sykler i jevn marsjfart. Møt guiden din på Damrak 34 og kjør ut av det overfylte sentrum for å komme over Amsterdams skjulte perler. Lær om lokal kultur, historie og arkitektur underveis. Stopp langs Prins Hendrikkade ved Saint Nicholas-basilikaen og ta innover deg denne vakre romersk-katolske kirken fra 1887. Sykle mot Amsterdam Centraal, og inn på Prinsen Eiland. Opplev et rolig boligområde med karakteristiske vindebroer og husbåter. Gå ombord på fergen for en fin tur til nordsiden av byen. Kryss elven IJ og nyt utsikten over Amsterdam fra vannet. Når du er på nordsiden, legg merke til en helt annen stemning. Fra gatekunst ved NDSM Wharf til mange antikvitetsbutikker og kule terrasser, vil du forstå hvorfor dette stedet er så elsket av lokalbefolkningen. Etter litt utforsking kan du ta fergen tilbake over elven, nær EYE-museet. Sykle langs IJ ved Veemkade, og passerer de gamle varehusene. La guiden din lære deg mer om betydningen av disse bygningene. Gå over til en av de få autentiske nederlandske vindmøllene i Amsterdam, vindmøllen 'de Gooyer'. Avslutt reisen med å sykle til Oosterdok, hvor du har en flott utsikt over NEMO Science Museum, sentralstasjonsbygningen og Maritime Museum med sitt imponerende VOC-skip.

Amsterdam: Guidet øl- eller Prosecco-sykkeltur

6. Amsterdam: Guidet øl- eller Prosecco-sykkeltur

Ta sammen vennene dine og klatre ombord på vår kjørende Party Beer Bike Bar! Sett deg ned, ta en iskald øl og tråkker deg rundt i Amsterdam! Vi gir denne baren en nøktern sjåfør slik at dere alle kan nyte noen øl! Du får 20L øl, så ta noen få. I løpet av disse 1,5 timene vil du oppleve Amsterdam på en uforglemmelig måte og få deg en god latter. Ta en titt på de vakre kafeene vi besøker og se omgivelsene til denne vakre byen! For de glitrende damene har vi muligheten til å få en flaske sprudlende Prosecco hver. Fortsett bestillingen og velg det perfekte alternativet for deg! Og selvfølgelig kan vi ikke gå glipp av å få det beste av begge på vår Beer & Bubbles Mixed Bike! Kort sagt: bestill denne ultimate opplevelsen nå, da vi sannsynligvis blir utsolgt, og vi er sikre på at du ikke vil gå glipp av dette med vennene dine for ditt opphold i Amsterdam! Få det riktige alternativet, så sees vi snart!

Fra Amsterdam: Sykkeltur på landsbygda

7. Fra Amsterdam: Sykkeltur på landsbygda

Unngå kjas og mas i Amsterdam for dagen og oppdag det nederlandske landskapet på sykkel. Med avgang fra sentrum kan du ta fergen over den vakre IJ-sjøen. Sykle over demninger og diker, forbi pittoreske landsbyer og gjennom naturskjønne landskap. Guiden din vil fortelle deg om historien til dette landet og landsbyene du vil se. Du vil lære om vannmanegement mens du sykler over vollene som holder de nederlandske føttene tørre. Halvveis gjennom turen, stopp for kaffe i en nydelig liten restaurant i Holysloot, en liten landsby i jordbrukslandene i Holland. Still guiden din om alle spørsmålene dine og nyt en avslappende pause på dette fredelige stedet. Den hjemmelagde eplepaien som serveres her er verdenskjent og det perfekte drivstoffet for å holde deg i gang. Etter forfriskningspausen fortsetter du til Ransdorp. Se skjønnheten til denne tidligere hovedstaden i Waterland-regionen med sitt ikoniske flate kirketårn og fascinerende historie. Senere begynner reisen tilbake til byen. Før du går tilbake, stopp for å se Hollands siste krittvindmølle for nok en ikonisk fotomulighet. Lær om hvordan vindmøller og mølleindustrien i Holland fungerte på 1600- og 1700-tallet. Kort tid etter at du har forlatt vindmøllen, kommer du tilbake til Amsterdam.

Amsterdam: 3-timers sykkeltur med bakgater og skjulte perler

8. Amsterdam: 3-timers sykkeltur med bakgater og skjulte perler

Opplev Amsterdam som en lokal, med en sykkeltur på byens velholdte sykkelstier. Kjør gjennom Jordaan-området, Vondelpark og frem til den fantastiske Museumplein (Museumsplassen). Møt guiden din, hent sykkelen din og dra av gårde for å finne noen av byens skjulte perler. Begynn med det populære Jordaan-området, mens du sykler i trygge bakgatene og krysser kanalene. Dra til gårdsrom og kirker som ofte blir oversett av turister. Lytt mens guiden din deler med deg opprinnelsen og historien til severdighetene underveis. Avslutt omvisningen i Jordaan-området ved Anne Franks hus og lær om en av Amsterdams mest kjente og heroiske tidligere innbyggere. Nyt en avslappende pause på en sjarmerende kafé, hvor du kan kjøpe noe å spise og drikke. Sykle videre til Vondelpark og cruise gjennom Amsterdams favoritt urbane oase. Deretter drar du til Museumplein for å lære om byens mest populære kulturelle attraksjoner, som Van Gogh Museum, Rijksmuseum og Concertgebouw. Returner til møtestedet på slutten av omvisningen din. 

Amsterdam: Sykkelutleie

9. Amsterdam: Sykkelutleie

Lei en sykkel for å få mest mulig ut av besøket ditt i Amsterdam. Sykle fra et landemerke til et annet, langs de vakre kanalene, gjennom det kunstneriske Jordaan-området, det berømte Red Light District, eller gjennom det fantastiske Vondelpark. Du kan også sykle ut av byen for en tur gjennom det vakre landskapet rundt Amsterdam, som det landlige Waterland eller det grønne Amstelland, langs Amstel-elven. Få veiledning om forskjellige sykkelruter, trafikk- og parkeringsregler og tilgang til en sykkel av høy kvalitet. Med 5 sykkelutleier i sentrum av Amsterdam, er du aldri langt unna nærmeste. Velg blant sykler med fot- eller håndbremser fra alle modeller og størrelser. Få sykkelen tilpasset høyden din, og ta fatt på eventyret ditt rundt i byen.

Fra Amsterdam: Zaanse Schans & Zaandam E-Bike Tour

10. Fra Amsterdam: Zaanse Schans & Zaandam E-Bike Tour

Det er ikke noe bedre enn å tilbringe en solrik sommerdag på å sykle gjennom landsbygda i Holland. En kort fergetur og en enkel 20-minutters sykkeltur gjennom den nordlige delen av byen, så kommer vi til Waterlands, landsbygda like utenfor Amsterdam. Snart er det kyr og bondeskilt som byr på nylaget iskrem og melk. Det vil være mange fotomuligheter underveis mens vi cruiser gjennom landskapet på vei til det nederlandske kulturarvstedet Zaanse Schans. Du vil ha ledig tid til å utforske, ta bilder, sjekke ut oste- og treskoboder eller besøke den første Albert Heijn noensinne. Vår returrute vil bringe oss tilbake til byen via Zaandam og dets berømte Intelhotel laget av nesten 70 tradisjonelle trehus i Zaanse-stil. Å komme tilbake til byen tar oss forbi NDSM werf nord i Amsterdam. Siden vi tilbringer mesteparten av tiden vår utenfor byen, vil stresset med å sykle i Amsterdam bli minimalisert. Fordi Nederland er relativt flatt, trenger man ikke være i toppform for å delta, men evnen til å være fysisk aktiv i løpet av turen anbefales. Bruk av elektriske sykler på denne turen vil absolutt bidra til å gjøre den rundt 40 km lange turen til en lek.

Tilgjengelige aktiviteter

45 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Sykkelturer

Hva er andre ting å gjøre enn Sykkelturer som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 945 vurderinger

Veldig bra ... alle som kan sykle kan gjøre det. Informasjonen er godt blandet. . Ikke bare historisk... men også noen andre ting... datteren vår syntes det var bra også og man kan se mye mer enn til fots... Ritualdistriktet blir nok ikke kjørt gjennom lenger, det bør du ta ut av beskrivelsen. Det var en liten gruppe på 6 personer... veldig hyggelig guide!!!! Perfekt for oss!!! Mange takk

Vel verdt det! Fantastisk guide Brad! God forklaring på byen med en og annen vits! Så som det skal være. Anbefalt! Sykler kjører veldig greit. Alle kan lett følge med fordi farten er lav.

We loved this activity! The weather was lovely and we learned a lot about the history of Amsterdam.

Flott opplevelse med å utforske Amsterdam på sykkel. Og guiden vår var også flott! Tusen takk

Det ble ikke anbefalt å bruke egne sykler. Bullshit fra vårt ståsted. Ellers veldig hyggelig.