Amsterdam
Omvisninger til fots

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 13 383 vurderinger

Booket for min partner, og han elsket absolutt det, turguiden var full av informasjon og veldig lidenskapelig om teamet. Partneren min bodde spesielt når vi kom til tunnelen før han gikk på banen, han levde sin drøm om å være arsenal-kaptein (vi gikk ut som motstanderlaget, og han valgte sitt britiske lag) vil absolutt anbefale enhver fotballvenn. Guiden gir også god tid til bilder osv. Og blir ikke forhastet i det hele tatt.

Guiden vår var veldig kunnskapsrik. Min eneste klage er at det ble registrert for turen 6:00 og endte opp med å måtte vente til 8:00 for en engelsktalende guide. Det var delvis min feil siden jeg ikke har mobiltelefontjeneste i Europa, og selv om de prøvde å kontakte meg, mottok jeg ikke meldingen før jeg var tilbake på hotellet.

Vi elsket turen! Barna våre som er fotballspillere, vi er så glade for å oppleve det spillerne gjør. Morsomt å se historien. Vi ønsket bare at det var litt lenger enn en time. Ingen ønsket at det skulle ta slutt. Guiden vår var også utrolig - husker ikke navnet hans, men han var en student som gjorde dette på deltid.

Du kan utføre jakten i ditt eget tempo, se steder hvor du ellers bare ville passere og lære historiene bak dem. Å løpe etter en tur hvor du bare halvparten forstår guiden og må vente på at hele gruppen skal ta sine bilder er, i motsetning til rasejakten, ganske kjedelig.

Veldig lærerik og innholdsrik tur, flink og hyggelig guide. Anbefales.