Legg til datoer

AmsterdamAktiviteter for par

Våre mest anbefalte Amsterdam Aktiviteter for par

Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

1. Amsterdam: Klassisk kanalcruise med valgfri ost og vin

Slapp av på et kanalcruise gjennom de UNESCO-verdensarvlistede kanalene fra Amsterdams gullalder. Se byens høydepunkter som Magere Brug-broen, Red Light District og den gamle havnen. Du har muligheten til å velge et standard cruise eller et cruise med ubegrenset smakfull nederlandsk ost, vin og annet drikke. I løpet av cruiset forteller den lokale skipperen deg om den lokale historien, mens du seiler forbi severdighetene i Jordaan-distriktet og Magere Brug-broenpå Amstelelven. Beundre utsikten til deler avRed Light District, de tidligere slusene og den gamle havnen. Ta bilder av den staselige arkitekturen til Sjøfartsmuseet og detprestisjetungeboligområdet Gouden Bocht. Seil forbi historiske steder som Anne Franks hus. Still gjerne guiden spørsmål om byen, be om anbefalinger om ting å gjøre og steder å spise.

Amsterdam: Tysk guidet åpen båtcruise med bar ombord

2. Amsterdam: Tysk guidet åpen båtcruise med bar ombord

Legg ut på et uforglemmelig eventyr mens du ser de fascinerende severdighetene i Amsterdam på denne guidede båtturen. Seil langs kanalene på en elektrisk åpen båt og nyt en fantastisk utsikt over Amsterdams ikoniske landemerker, alt mens du opplever et avslappende cruise. Fordyp deg i en verden av informativ og underholdende innsikt om landemerkene og stedene du vil møte langs ruten, presentert av din kunnskapsrike tysktalende guide. De vil bringe historien og kulturen til Amsterdam til live, og gjøre denne reisen til en uforglemmelig og berikende opplevelse. Beundre bygningene fra 1600-tallet som ligger langs de berømte kanalene, og bli betatt av de moderne, stilige strukturene som eksemplifiserer det innflytelsesrike Amsterdam fra det 21. århundre. Når du seiler forbi det historiske Hermitage Museum, får du også se den ikoniske Skinny Bridge og cruise langs det staselige Amstel Hotel. Nyt en drink eller to ombord mens du passerer andre beryktede steder som kanalbeltet og Gentleman-kanalen.

Amsterdam: Inngangsbillett til ARTIS Amsterdam Royal Zoo

3. Amsterdam: Inngangsbillett til ARTIS Amsterdam Royal Zoo

I ARTIS Amsterdam dyrehage møtes natur, kultur og kulturarv. Hvert tre, hver skapning, mikrobe og planet har sin egen historie. ARTIS har fortalt disse historiene siden 1838 og hver dag blir en ny historie til. Opplev alt i egen person med adgangsbilletten din. Spaser gjennom den historiske parken med dens århundre gamle trær og planteliv. Sett smaksløkene i sving i kafé-restauranten Plantage. Slapp av ved fontenen på Artisplein. Opplev naturen og oppdag dens betydning for sivilisasjonen. En bedre forståelse av naturen skaper en større respekt for alt livet rundt oss.

Amsterdam: Båttur på lysfestivalen

4. Amsterdam: Båttur på lysfestivalen

Beundre Amsterdam Light Festival fra en annen vinkel på dette kanalbåtcruise. Se byens berømte kanaler opplyst av gløden fra de unike installasjonene mens du nyter utsikten. Fordyp deg i atmosfæren til Amsterdam Light Festival og cruise forbi den spektakulære belysningen på en luksuriøs kanalbåt. Unn deg selv en kveld med glamour ombord på denne helt elektriske båten som inkluderer sin egen omfattende bar. Finn ut mer om historien bak lysshowet mens du ser lysene som reflekteres fra vannet, og still gjerne skipperen spørsmål du måtte ha.

Amsterdam: Roller Dreams '80s rulleskøytebanebillett

5. Amsterdam: Roller Dreams '80s rulleskøytebanebillett

Bestill billett til Roller Dreams' rulleskøytebane fra 80-tallet, Amsterdams nyeste pop-up-opplevelse der musikk, dans og rulleskøyter samles i et fantasifylt discoparadis. Nyt tilgang til Roller Bar hvor du kan kjøpe drinker. Gå inn i en hypnotiserende verden av glitter og neonlys og bli transportert til 80-tallets rulleskøytescene, hvor musikken er fantastisk og ser enda bedre ut. Gjør deg klar til å groove i den mest magiske rullebanen du noensinne har sett. Møt verten din og samle et par ferske, splitter nye skøyter, og gå deretter til det glitrende dansegulvet. Prøv noen bevegelser under neonlysene og groove til en morsom blanding av musikk, dans og rulleskøyter.

Amsterdam: Kveldscruise med ost og vin

6. Amsterdam: Kveldscruise med ost og vin

Opplev et unikt cruise om kvelden gjennom de atmosfæriske kanalene i Amsterdam. Beundre de vakre husene ved kanalen, de opplyste broene og det koselige husbåtinteriøret. Nyt et utvalg av lokale nederlandske oster, med et utvalg av vin om bord. Nyt den perfekte utsikten over mange av Amsterdams ikoniske steder om kvelden. Nipp til vin av eget valg mens du snirkler deg gjennom de sjarmerende vannveiene i den nederlandske hovedstaden. Smak på en rekke lokale nederlandske oster, en viktig del av matkulturen i Nederland. Cruise under de berømte opplyste broene langs kanalene mens du nyter en avslappende start på kvelden.

Amsterdam Light Festival kanalcruise med livekommentarer

7. Amsterdam Light Festival kanalcruise med livekommentarer

Hopp ombord på en elektrisk kanalbåt og møt kunstverkene til Amsterdam Light Festival på nært hold. Se byen fra vannet mens du nyter levende kommentarer eller bla gjennom en brosjyre for å lære alt om kunstverkene, kunstnerne og temaene. Lydguide på 6 språk er også tilgjengelig. Gå ut gjennom IJ og mot lysene på Amstel-elven. Gå forbi severdigheter som Nemo og det fullstendig restaurerte sjøfartsmuseet. Møt Skinny Bridge mens båten din navigerer mot Artis Zoo. Beundre de 20 kunstverkene av lys som er stasjonert på veien, både i og rundt byens kanaler. Oppdag historien bak hvert kunstverk mens du lytter til livekommentarer fra din lokale skipper. Alternativt kan du lese en informativ brosjyre ombord. Beundre Amsterdams ikoniske vinterbybilde, inkludert mange broer og historiske bygninger opplyst. Kjøp varme og kalde drikker tilgjengelig eller nyt en deilig stroopwafel (vaffelkjeks).

Amsterdam: Elvecruise med alt du kan spise av pannekaker

8. Amsterdam: Elvecruise med alt du kan spise av pannekaker

Cruise langs IJ-elven og legg merke til hvordan Amsterdam endrer seg. Passer imponerende, moderne bygninger, se de gamle bygningene forsvinne, og se nye juveler som EYE Film Museum komme til syne. Om sommeren møter du kanskje til og med imponerende cruiseskip ved verftet. I en avslappet atmosfære kan du kose deg med pannekakebuffeten og spise så mye du kan. Buffeen inkluderer nylagede naturlige, eple og bacon pannekaker. Dessuten finner du alle slags herlige tilbehør til dine pannekaker, som ost, skinke, frukt, syltetøy og egg. Gluten- og laktosefrie alternativer er også tilgjengelig. Spesielt for unge gjester er det et stort lekerom fylt med baller i lasterommet på båten slik at de ikke kjeder seg. Få med deg ikoniske severdigheter, som REM Eiland, Centraal Station og A'DAM Lookout.

Amsterdam: Romantisk kanalcruise med musserende vin

9. Amsterdam: Romantisk kanalcruise med musserende vin

Du og partneren din sitter tett inntil hverandre til lyden av vannet som slår mykt mot sidene av båten, mens du cruiser under Amsterdams ikoniske broer og forbi de fantastiske kanalhusene fra 1600-tallet. Mot dette pittoreske bakteppet viser guiden deg den intime siden av denne byen. Guiden deler historier om kjærlighet, samt detaljer om kunsten og arkitekturen som gjør Amsterdam til et friluftsmuseum. Underveis bringes guidens fortellinger til live av et nøye utvalgt knippe musikk. Bli med på en reise gjennom de mer rolige kanalene i en stille, soldrevet båt. Cruiset ender grasiøst, enten på dagtid eller i solnedgangen, slik at du og partneren din er klar for en koselig stund sammen. Dette er en av de mest romantiske tingene du kan gjøre i Amsterdam.

Amsterdam: Båttur på kanalene med 3-retters middag

10. Amsterdam: Båttur på kanalene med 3-retters middag

Kos deg med god mat mens du cruiser langs kanalene. Nyt en uforglemmelig middagsopplevelse i herlige Amsterdam. Dette kanalcruiset, med avgang fra sentralstasjonen, er en fest for både øyne og smaksløker. Cruiset tar deg med forbi mange av byens mest kjente landemerker, praktfullt opplyst om kvelden. Se de elegante kjøpmannshusene og tidligere varehusene langs kanalbeltet, og den vakre Magere Brug (den magre broen). Underveis får du servert en 3-retters middag, sammen med et utvalg av viner og brus. Flerspråklige kommentarer forteller om severdighetene du møter under cruiset, for eksempel det gamle havneområdet, Anne Franks hus og mer. Velg mellom flere menyalternativer, inkludert en kjøtt-, fisk- og vegetarmeny. Alle menyene starter med nybakt brød med smør og olje, samt en kremet tomatsuppe for å vekke appetitten. Alle menyalternativene avsluttes med hjemmelaget tiramisu til dessert. Kjøttmeny: Stekt perlehøne med soppsjy og sesongens grønnsaker. Fiskemeny: Laks med sesongens grønnsaker og kremet sauerkraut. Vegetarmeny: Vegetarisk lasagne med sesongens grønnsaker, sopp og pesto.

98 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam Aktiviteter for par

Hva er andre ting å gjøre enn Aktiviteter for par som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Hvilken Amsterdam Aktiviteter for par tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 809 vurderinger

Femke, maximek og diedemick, var de snilleste menneskene i Amsterdam, dette var vår siste stopp og tur, vi kunne ikke bedt om en bedre avslutning på turen vår, helt et must, ost var ganske fantastisk og vin også, fikk mye informasjon andre har ikke fortalt oss det, 100 % anbefalt

We had beautiful weather on our trip, and the guides were so cute and had good knowledge of Amsterdam. Our skipper was steady and calm! Cheese was very good and the wine likewise I will highly recommend this boat trip to everyone

Veldig hyggelig personale, god ost og utmerket vin, glassene ble fylt på generøst

Credit to Morgan and Bob Love from the Norwegian group..

Nice and funny guide. Great way to experience Amsterdam.