Legg til datoer
Amsterdam

For tilbakevendende reisende

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Verksteder og kurs
17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 17

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam For tilbakevendende reisende

Hva er andre ting å gjøre enn For tilbakevendende reisende som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Vakker opplevelse i denne eventyrbyen, virkelig en fortryllelse. Bussreisen fra Amsterdam er ikke kort, men det er absolutt verdt det. Båtturen som varer rundt en time er også veldig imponerende. Guiden var veldig presis og forståelig, både på engelsk og spansk. Det er også nok tid til å vandre rundt alene, spise og ta bilder. Sterkt anbefalt!

Det var veldig hyggelig, båten var behagelig og ren. Ruten var interessant. Jeg ville foretrukket en live forteller, men den innspilte fortellingen via hodetelefonene var fin. Råd til de som bestiller: Dra i skumringen, slik at du kan se husene rundt kanalene og noen av stedene før det blir mørkt, men fortsatt nyte lysene når det blir mørkere.

Veldig fint museum med veldig vakre vokskreasjoner som for noen av dem forstyrrer oss (ekte eller falsk karakter?), dekorasjonene er hver gang tilpasset karakterene og det planlegges en iscenesettelse der, som kaster oss inn i en nesten virkelig verden (bar). , nattklubb,...). En nytelse for øynene og kameraet

Det er ikke mye å se ved demningen, jeg hadde lett hoppet over etappen. Giethoorn på sin side er rett og slett vakker, det ser ut til å være i et eventyr! Guiden, Oxana, var alltid tilgjengelig og imøtekommende, hun forklarte mye både på vei ut og på vei tilbake med buss. Sterkt anbefalt!

Unik opplevelse! Vi hadde det virkelig gøy for helgen vår som et par med denne aktiviteten som er utenfor allfarvei! Det er veldig godt gjort med alt slik at vi vet hva vi skal gjøre og når! Vi har det veldig gøy der, vi hadde det bra og personalet var super oppmerksomme! 10/10!