Legg til datoer

AmsterdamFor tilbakevendende reisende

Våre mest anbefalte Amsterdam For tilbakevendende reisende

Icebar Amsterdam: Adgangsbillett og 3 drikke

1. Icebar Amsterdam: Adgangsbillett og 3 drikke

Nyt forfriskende drinker i 10 minusgrader på Amsterdams isbar, bokstavelig talt byens kaldeste bar, med denne adgangsbilletten. Få vinterklær, en velkomstcocktail og 2 valgfrie drikker under besøket. Når du har løst inn kupongen din og har fått tildelt en tid, kan du oppleve dette utrolige stedet som nesten utelukkende består av is. Alt fra vegger til møbler til glasset du drikker av, er laget av is. Når du kommer inn i baren ser du først loungen, hvor du kan ta en velkomstcocktail eller en øl hvis du ønsker det. Denne første delen av Amsterdam Icebar er deilig og varm. Etter en frisk velkomstdrink i loungeområdet, kan du pakke deg inn i vinterklærne du har blitt tildelt og nyte den stemningsfulle lyssettingen og isbarens isskulpturer. Velg mellom to forskjellige smaker av vodka, vanlig vodka, sambuca, rum, Heineken øl eller appelsinjuice. Inni i isbaren kan du være opptil 20 minutter. Du kan henge med i loungen så lenge du vil, og prøve et utvalg av deilige cocktailer. "Cool"-faktoren går lenger enn bare inneklimaet. Den stemningsfulle belysningen og partylåtene gjør opplevelsen komplett.

Moco Museum, Amsterdam: Adgangsbilletter til Banksy og mer

2. Moco Museum, Amsterdam: Adgangsbilletter til Banksy og mer

Moco Museum i Amsterdam fokuserer på å bringe moderne og samtidskunst til allmennheten. Etter at det åpner sine dører i 2016, har Moco forpliktet seg til å stille ut en ikonisk samling av kunst. Unik gatekunst, moderne, og samtidskunst av Arsham, Banksy, Basquiat, Haring, Hirst, JR, Koons, Kusama, KAWS og mer. Et besøk til Moco er en uforglemmelig og oppsiktsvekkende opplevelse. Nåværende utstillinger: • Studio Irma: Reflecting Forward (Digital Immersive Art exhibition) • Adam Parker Smith • Banksy: Laugh Now • Kusama Room • The Kid Pågående utstillinger: • Moco Masters - roterende samling av verker • Moco Garden - roterende utstillinger utendørs

Amsterdam: Kveldscruise på kanalene

3. Amsterdam: Kveldscruise på kanalene

Oppdag den unike skjønnheten av Amsterdam om kvelden på et kveldscruise. Beundre lysene, broene og kanalhusene, og se en ny side av byen. Gå om bord på cruiset og start omvisningen din. Se de staselige varehusene fra 1600-tallet i den nederlandske hovedstaden gli forbi. Beundre de hundrevis av broene og ikoniske bygningene langs kanalene mens du cruiser gjennom byen og beundrer den opplyste Magere Brug. Nyt den vakre utsikten og lytt til en lydguide med informasjon om byen. Se det beste Amsterdam har å by på og fordyp deg i byen om kvelden mens du nyter sjarmen av et cruise med en familiedrevet bedrift. Opplev en annerledes atmosfære i byen under nattehimmelen. Legg til en snackboks til bestillingen din og nyt noen snacks og drinker mens du cruiser. Kos deg med chips, popcorn, stroopwafels og saltede peanøtter med en brus, øl eller et glass vin mens du seiler gjennom Amsterdams kanaler.

Red Light Secrets Museum of Prostitution: adgangsbillett

4. Red Light Secrets Museum of Prostitution: adgangsbillett

Utforsk historien til det beryktede Red Light District og opplev en typisk dag i livet til en sexarbeider. Se rommene der de arbeider og hør historiene deres – fortalt av sexarbeiderne selv. Hør historier fortalt fra deres perpektiv, hvor de snakker åpent for å fjerne tabuene som er forbundet med sexarbeid.  Sitt i et av Amsterdams berømte vinduer i Red Light-distriktet, og kjenn hvordan det er å være på den andre siden av glasset. Oppdag historien om sexarbeid i Amsterdam, lær hvordan Amsterdam ble en så liberalsinnet metropol. Les fra Confession Wall, en samling av skriftlige tilståelser som er lagt igjen på muséet av besøkende- noen morsomme, andre mer sjokkerende, men alle er avslørende.

Amsterdam: Billett til museum Rembrandthuis

5. Amsterdam: Billett til museum Rembrandthuis

Utforsk Museum Rembrandthuis i Amsterdam og opplev hvordan Rembrandt en gang levde. I hjemmekoselige omgivelser på museet på Jodenbreestraat, blir du bedre kjent med mannen bak kunstenverkene. Oppdag den enorme samlingen av verker du finner i museet, inkludert 5 nye museumsrom som nylig er lagt til, inkludert et epilogrom, et etsningsloft og et tredje utstillingsrom. Opplev den nye multimediaomvisningen, som levendegjør Rembrandts hus og 1600-tallet. Følg Rembrandts livshistorie, fra hans start som en ambisiøs kjendisartist, til hans tvangsavgang på grunn av en økende gjeld. Se en rekke daglige etse- og maledemonstrasjoner i museet. På nøyaktig det samme stedet der Rembrandt skapte mesterverkene sine, i atelieret hans, kan du oppdage hvordan han laget malingen sin. På det nye etseloftet kan du lære mer om Rembrandts etseteknikker. Fra 18. mars til 11. juni 2023 kan tegnekunstutstillingen sees i Rembrandthuis. For første gang i Europa kan du se 74 tegninger av Rembrandt, Bol og Maes fra The Peck Collection (Ackland Art Museum, USA) på nært hold, på stedet der Rembrandt selv har laget sine tegninger.

Body Worlds Amsterdam: Billett til Happiness Project

6. Body Worlds Amsterdam: Billett til Happiness Project

Lær hvordan lykke påvirken kroppens helse og finn svarene på mange av menneskelivets mysterier i Amsterdam Body Worlds: The Happiness Project. Denne fascinerende nye utstillingen av Dr. Gunther von Hagens, sentralt plassert på Amsterdams Damrak, inneholder mer enn 200 anatomiske eksemplarer av autentiske menneskekropper, alle brukt til å demonstrere kompleksiteten, motstandskraften og sårbarheten til den menneskelige formen. Det interaktive showet passer for voksne og barn, og har også en utstilling kun for voksne i kjelleren som har tiltrukket seg over 40 millioner besøkende over hele verden. Body Worlds, den eneste utstillingen i sitt slag som benytter et donorprogram, er en vitenskapelig utforskning av hvordan lykke kan påvirke både kropp og sjel.

Amsterdam: VIP-tur til Johan Cruijff ArenA

7. Amsterdam: VIP-tur til Johan Cruijff ArenA

Besøk hjemmestadionet til Ajax fotballklubb, oppkalt etter deres mest legendariske spiller. Johan Cruijff ArenA er det største stadionet i Nederland, og denne turen gir deg tilgang til de mest eksklusive områdene. Følg guiden din til Ajax-garderoben, hvor verdenskjente spillere forbereder seg på kampdagen. Gå til styrerommet, der kraftfulle beslutninger tas og et område som kun er tilgjengelig for ledelsen under kamper. Gå opp til en skybox og nyt den mest fantastiske utsikten over banen sammen med din gratis drink. Reis hjem med et unikt skjerf av Johan Cruijff ArenA.

Amsterdam: Billett til Nxt Museum – Digital Art Museum

8. Amsterdam: Billett til Nxt Museum – Digital Art Museum

Nxt Museum er hjemmet til ny mediekunst i Nederland, som ligger i Amsterdam nord. Nxt Museum ligger i et tidligere TV-studio, og er et permanent sted for storskala, multisensoriske installasjoner som kombinerer teknologi og kunstnerisk uttrykk. Nxt Museums formål er å legge grunnlaget for at progressive kunstformer kan vokse, blomstre og utvikle seg. Besatt av fremtiden søker, viser og stiller de spørsmål ved hva som skjer videre. Hva er mulig utenfor den fysiske verdens faste grenser? Hvordan skifter vi form mellom virtuelle og fysiske verdener? Utstillingen UFO – Unidentified Fluid Other (åpning 11. juni 2022) undersøker fremveksten av digitale identiteter og utforsker hvordan den digitale verden smelter sammen med vår fysiske virkelighet.

Fra Amsterdam: Dagstur til Giethoorn & Afsluitdijk m/ båttur

9. Fra Amsterdam: Dagstur til Giethoorn & Afsluitdijk m/ båttur

Stig ombord en buss med klimaanlegg og reis i 1,5 time gjennom et typisk nederlandsk landskap, på vei til den pittoreske byen Giethoorn. Ved ankomst kan du oppleve hvordan nederlenderne lever med og på vannet. Dra deretter ut for å utforske stedet til fots og med båt. Nyt freden og roen av en by der det er forbudt med biler, og hvor lite har forandret seg over århundrene. Beundre de mange forskjellige typer av båt som finns i byen, fra gondol til punter og flatbåter brukt til transport på kanalene. Cruise forbi de restaurerte gårdshusene på en 1-times båttur, og få litt tid på egen hånd for lunsj og utforske videre. Få tips fra guiden din om hva du bør se og hvor du bør spise. Deretter fortsetter du til Afsluitdijk, en 32 kilometer lang demning som forbinder provinsene Nord-Holland og Friesland. Nederland er kjent over hele verden for måten det håndterer vannforvaltning på. Beundre Afsluitdijk, bygget for å temme det som tidligere var Zuiderzee (nå Ijsselmeer-innsjøen), og et godt eksempel på nederlandsk ingeniørverk.

Amsterdam: Glow-in-the-Dark minigolf

10. Amsterdam: Glow-in-the-Dark minigolf

Spill 45-minutters Glow-in-the-Dark minigolf i Amsterdam. Gå inn i verden av pirater og skurker, mens du oppdager hvor gøy det er å spille golf i mørket. Opplev en ettermiddag i Michiel de Ruyters verden, den berømte nederlandske admiralen, og pirater og skurker, mens magiske blålys gir en spennende effekt. Bli med på en aktivitet som fungerer som vanlig minigolf, men med fluorescerende belysning. Prøv å få ballen inn i hullet på så få slag som mulig, mens du konkurrerer mot venner, familie eller kolleger på en unik og morsom måte. Glow-in-the-Dark minigolf er gøy for alle, enten du er ung eller gammel, eller vert for en barnefest, firmafest eller utdrikningslag.

16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam For tilbakevendende reisende

Hva er andre ting å gjøre enn For tilbakevendende reisende som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Det er definitivt et must når du er i Amsterdam! Det er rett ved siden av Vincent Van Gogh-museet! Barna mine likte ikke Vincent van Gogh-museet i det hele tatt, men de elsket Moco-museet, også fordi du kan bringe noen bilder til live med mobiltelefonen din! Ja, du må laste ned en app for dette, men du kan da slette den igjen! Det ville ikke vært halvparten så imponerende uten denne appen!

Vakker opplevelse i denne eventyrbyen, virkelig en fortryllelse. Bussreisen fra Amsterdam er ikke kort, men det er absolutt verdt det. Båtturen som varer rundt en time er også veldig imponerende. Guiden var veldig presis og forståelig, både på engelsk og spansk. Det er også nok tid til å vandre rundt alene, spise og ta bilder. Sterkt anbefalt!

Litt ut av veien, men likevel lett tilgjengelig, er dette stedet i riktig størrelse for mange kunstverk. Selv om jeg har besøkt mange utstillinger av denne typen, var NxT noe spesielt. Her kan du ikke bare ta flotte bilder og fylle Instagram-kontoen din med dem, det er også mye å gå seg vill i. Du bør planlegge litt tid.

Vi besøkte museet den første kvelden. Det er en fin start og er også midt i red light district. Du får en lydenhet, der historiene fra hverdagen til en prostituert kan høres på de enkelte stasjonene. Stemmen til fortelleren var veldig bra på tysk, den var virkelig morsom. Ta gjerne en titt.

Det er ikke mye å se ved demningen, jeg hadde lett hoppet over etappen. Giethoorn på sin side er rett og slett vakker, det ser ut til å være i et eventyr! Guiden, Oxana, var alltid tilgjengelig og imøtekommende, hun forklarte mye både på vei ut og på vei tilbake med buss. Sterkt anbefalt!