Legg til datoer
Amsterdam

Omvisninger til fots

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
81 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 81

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Beste tur noensinne

Denne turen var fantastisk. Den viktigste grunnen til det var turguiden, Estiphan (sp ??). Hans erfaringsnivå med mat gjorde ham ekstremt kvalifisert for jobben. Han hadde en god sans for humor, introdusert for mye mer om kultur og historie enn jeg forventet mens vi prøvde på maten i hvert etablissement. Utvalget av familieeide bedrifter var også stort. Vi ble behandlet med respekt og gjestfrihet på hvert sted. Kan ikke si nok om det.

Innholdsrik tur med dyktig guide.

Guidet tur med 3 aktiviteter. Egentid på slutten er kortere enn man aner. Mest fordi det er en fin tur med masse info. Guiden vekslet mellom 3 språk. Og med glimt i øyet og god humor holdt Didrik oss alle underholdt hele turen. Tydelig at de ansatte koste seg på jobb så anbefaler virkelig turen eller firma generelt.

Du kan utføre jakten i ditt eget tempo, se steder hvor du ellers bare ville passere og lære historiene bak dem. Å løpe etter en tur hvor du bare halvparten forstår guiden og må vente på at hele gruppen skal ta sine bilder er, i motsetning til rasejakten, ganske kjedelig.

Veldig bra opplevelse! Krøll med innsjekking, vi var ikke klar over at vi måtte inn i skranken for å få billetter. Flere medreisende var også usikre.