Legg til datoer
Amsterdam

Sightseeing på hjul

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
63 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 63

Flere reisetips for Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Amsterdam? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Amsterdam

Vi kjøpte billettene, og de sendte oss bilagene på stedet. Bussen har en skanner der du må støtte kupongkoden, i vårt tilfelle fungerte det ikke, men det var en person som hadde tilsyn med billettene, og han fortalte oss at det var greit. Vi reiser veldig komfortabelt og raskt. Fra flyplassen til sentrum av Amsterdam er det 20-25 minutter.

Du må bytte billett på forskjellige stasjoner. På sentralstasjonen gikk dette veldig bra med henvendelser. Det er veldig enkelt å bruke for trikker og metroer. Til tross for vår kunnskap om engelsk, klarte vi ikke å få billettene fra automaten på sentralbanestasjonen for en enkelt reise, så det er et veldig godt alternativ

GVB-billettproblematikken på sentralstasjonen ble godt funnet. Billettutstedelse uten problemer. Lokal transport er veldig bra, ventetidene er vanligvis bare opptil 10 minutter. Overføringsalternativer vises. Vi kunne godt planlegge hvor og hvordan vi ville kjøre rundt i Amsterdam. Topp.

Dette passet ble brukt til metro, tr og busser!! INGEN TOG. Jeg sier det fordi intercity-togene er forskjellige .. det var det beste. Jeg gikk over gaten da jeg kom, de behandlet meg, jeg var flink til å gå inn i 10 minutter.. Jeg trengte ikke å stå i kø. Anbefaler det på det sterkeste

Lett å finne, bestille og få. Dessverre er det ikke noe flyplasskontor hvor vi kunne få billetter, så vi måtte gå til sentralstasjonen. Enkelt med tog, men veldig ubehagelig hvis du tar flybussen. UNNGÅ BUSSENE uansett!